Şimdi Ara

14 yaşındayım boyum 1.78. Memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler hanımlar 14 yaşındayım boyum 1.78 geçen sene boyum tam oturdu nedense her küçük çocuk alay ediyor markette 2 çocuk alay etti bakıyor du laf attım daha çok gülüyor ve ailemle bir yere giriyorum bazı kızlar hep bana bakıyor yaw dövesim geliyor onları gidip ve babam 1.83 nedense ailemle gitsemde bana daha çok bakıyorlar be çok sinir bozuyor azcık kasım var ve hiç çok süt içmedim 7 yaşımdan sonra nedense uzunum annem 1.70 babam 1.83 ve 1 senedir yarım santim bile uzamadım hala hiç uzamıyorum doktor 3 4 cm uzarsın demişti 1.74 iken ve ailemle bir yere gidiyorum kızlar babama bakıcağına bana bakıyorlar hem babam benden 5 cm uzun kızlarıda artık dövesim geliyor böyle yapanları ağlamasınlar diye dönmüyorum 2 senedir basket oynamıyorum ve fitnessa gittim yazın boyuma etki etmiyor düzenli ölçüyorum boyumu artış yok 1 senedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba kardeşim en yakın psikiyatristten randevu almanı bir abin olarak tavsiye ederim

• baskete yazıl hergun cıg sut ıc sabahları 100 defa zıpla yoksa cüce kalırsın pek normal degıl

cüce dıye alay ederler

• Allah başka dert vermesin kardeşim

• 14 yaşında boy takıntısı ... ben 14 yaşındayken ekmek almaya giderdim gerçi hala gidiyorum jshshsh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 olursun 20 yaşına gelince sen onlara gülersin

• bence yasına göre boyun gayet iyi 20 yasına gelince 185 i görürsün hatta gecersin bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimde çok iyi boy uzatan egzersizler var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Bir yerde baktım anne baba boyunu toplayıp 13 ekleyip 2 ye bölünce tahmini boy çıkıyormuş 183 çıktı

• Ülkede erkek boy ortalaması 1.68 iken bunu sorun etmemen lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhan Gürz O kullanıcısına yanıt
    bende onu yaptim 172 cıktı ama 175 im degisiklik gösterebiliyor

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Ya benim boyuma tek küçükler gülüyor 7 ay önce okul nöbetçisiydim sınıf defterini 5 lerden bir sınıfta bazıları 184 185 im diye alay ettiler bakmadım zekasız oldukları için ve 178 im hala ölç tüm nedense bazıları ya 1.80 yada 1.85 görüyor postürüm düzgün olduğu için sanırım ve şimdi o geçen ki 5 ler altı oldu alay etmiyorlar akılları gelişmiş yeni 5 lerde 2 metre görüyor beni abi çok fazla uzunsun dediler 2 kişi sanki hayatlarında hiç uzun insan görmemişler ben onların yaşında iken kimseye alay etmedim ama bu zamanda nedense ailemle trene binince başka kızlar geliyor ve durmadan bana tip tip bakıp sırıtıyorlar birazcık burnum yamuk birde ailem yanımda diye bağıramıyorum yoksa bağırırım ama gıcık ediyor bir yere giriyorum ailemle babam benden 5 cm uzun nedense kızlar bana bakıyor ailemin yanındada babam uzunken niyeyse bana durmadan bakıyorlar ve ne gülüyorlar nede şaşırıyorlar tip tip bakıyorlar sadece ve 15 16 yaşında p.ç kahpelerden başka birşey değiller bana ne önerirsiniz kas yapabilir miyim 5 ayda yazın 3 ay fitnessa gittim çok kas alamadım bileklerim hala iyi değil 58 kiloyum

• Orhan Gürz O kullanıcısına yanıt
    Bu hayatta kendinle barışık olmalısın ve insanların dediklerine kulaklarını tıkamalısın
    Ben mesela 1.74 boyum gayette memnunum kendimle barışık bir insanım
    Hiçbir zaman boyumu sorun etmedim
    Fiziki özellikleri eleştiren insanlar benim gözümde beş para etmez ucuz insanlardır

• 1.78 yaşına göre uzun bir boy.

• 14 yaşına göre uzun bir boy hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.78 kisa mi , 1.70 olsan belki de

• 17 yaşındayken bir anda basketbol aşkı başladı:

Okulda bulduğum her fırsatta basketbol oynardım.

Hatta kat nöbetini kızlarla muhabbeti seven arkidişe devreder basketbol oynamaya kaçarken müdür muavini geri dönmem için pencereden seslenirdi.

İyi bir oyuncu değildim ama 1 yılda 5 cm daha uzadığımı farkettim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

19 yaşındayken bir anda basketbol isteği başladı; amaç tren kaçmadan evvel belkim birkaç cm daha uzayabilirim düşüncesi idi. Senin " korkuyom" konu başlığı açtığın Osmangazi korosundaki basketbol sahasına piskiletimle gider, topumu çantamdan çıkarır, solo olarak topu elime alıp, Tavşanlar gibi zıpladım, urgaştım emme heç bi poha yaramadı. Bikaç ay dewam edip bıraktım ve yıllarca bir daha da oynamadım. Zamanında oynamadık, tren kaçtıktan sonra pişmanlık faide etmedi...

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

İşte bu kadar... Konu kapanmıştır; dağılabilirsiniz...

• 25 yaşımdayım boyum 1.50 memnun muyum değil miyim kararsızım, toplu taşımada dirsekler boğazıma dayanmasa daha iyi hissedebilirim kjgfd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.