Şimdi Ara

21 Yaşındayım ehliyetim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce geç mi kaldim? Hevesim yok esasen.ama gec kaldim korkusu var. Hayatim boyunca bir kere surdum. Onda da gaz, fren ve direksiyonu kullandim. Bir kere fren yapip.kalkarken arabayi durdurdum babam debriyaja soyle basacaksin vs. Diyerek bağırdı çağırdı hevesim gitti. Esasen cok para. Ama ihtiyac. Bir de ya ehliyeti alamazsam korkusu var. Sanki araci park etmekten, geriye dogru sürmekten korkuyorum.beceremem hissi var. Hatta rüyalarima cikiyor. Arabayi durdursmiyorum bir yerlere carpiyorum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende senin gibiydim .Gittim aldım çok şükür .Git al tavsiye ederim .Babadan yana şans aynı galiba . Benimde hevesim kaçtı .Cepte duruyor sadece .

• 26 yım hala yok bir ara alırım diye bırakıyorum, normal bir durum

• 25 yasindayim, 19 yasinda ehliyetimi aldim ve samimi soyluyorum ehliyet sinavindan beri surucu koltuguna bile oturmadim.

Mumkun olursa hicbir zaman araba almak istemiyorum, cok dertli bir is. İcki icemiyorsun, trafige takiliyorsun, surerken yoruluyorsun, park sikintisi cekiyorsun ustune yuklu miktar da para veriyorsun bunun icin.

Toplu tasima kim ne derse desin bizim ulkemizin gelismis oldugu alanlardan, Amerika'da neredeyse zorunluyken bizde bekar biri cok rahat arabasiz yasayabiliyor. Ozenmeye hic gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eee ne olacak, bende 24 yaşındayım yok. Sanki 70-80 yaşındaymışız gibi kendimizi çok büyük, bazı şeylere çok geç kalmış sanmayalım. Daha 21 yaşındasın, hayat daha yeni başladı, bişeylere geç kalmak için çok erkenden bile erken.

• Bende 23 te almıştım hatta 15 temmuz olmuştu bir ay geç aldık. Korkacak birşey yok orta yaşlı hanım teyzelerde alıyor gördüm orda. Benim babamda aynı

• Merak yoksa , para yoksa bosuna almayin zaten kullanamayacaksiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 22 hayatım bitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babam eski ustalardan, şimdi yaşlandı orası ayrı. 10-12 yaşlarında ehliyet almak için yılları saydığımı bilirim. Sürdüm ettim az çok öğrendim, durumumuz pek iyi olmadığından uzun seneler aracımız olmadı, hala da yoktur. Babamdan dolay küçük yaşta başladı araba hevesi, o sağolsun sürüş tecrübesinden çok mekanik bilgim vardır

Ehliyeti alalı 2-3 sene oldu. Maddi durumumuz iyi olmadığı için hala bi araba alamadım, alamadık. Eşin dostun arabasını sürdüm. Benim de hala içimde uktedir, camdan baktığımda arabamı görmek.

Kız kuzen 28 yaşında aldı ehliyeti, benim tam tersime hiç ilgisi alakası hevesi yoktu. 93 Renault Spring sürüyor canavar gibi Diyeceğim o ki hiç düşünmeyin hocam geç kaldım vb. erkenden alın bu gidişle ehliyet alma masrafı daha da artacak.

Bu arada babalar öyle, yok sağa çok yanaştın, yok yavaş jantı sürtecen, yok debriyajı biraz daha yavaş kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 17 Temmuz 2019; 5:6:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnwick4

26 yım hala yok bir ara alırım diye bırakıyorum, normal bir durum
    +1 kafana takma

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    15 temmuz .. sınava deli gibi çalışmıştım. Hatta sabah arayıp sordum sınav var mı diye. Son anda iptal etmişlerdi.

• Dostum imkanın varsa git al ehliyetini. Hevesin kırılmış olabilir ama tekrardan heveslendir kendini. Korkularını yenersin. Bende nasıl park ederim, dar yerlerden nasıl geçerim vs. Diye düşünürdüm hep ama şimdi o dar yerlerden çok rahat geçiyorum ara ara park sıkıntısı yaşıyorum ama onunda üstesinden geliyorum. Her şey yavaş yavaş olur. Sana tavsiyem ilk go kart sür bir kaç gün aralıklarla. Sana çok yardımı dokunacaktır. Emin olabilirsin

• Ben senin yasinda tir ehliyetini almistim

• 24 yaşımda aldım ehliyetimi. Keşke daha önce alsaymışım diyorum. İmkanınız varsa erkenden alın.
  • Ehliyet var var da. Öküz çok hocam. Işıklarda sağa sinyal vermişim bu ne demek sağa dönücem demek değil mi ? Yani başka bir anlamı varsa siz söyleyin
    Neyse yeşil yandı tam dönücem sağımdan hızla motor kıl payı geçti
    Ulan aklıma ne kadar küfür geldiyse alayını saydırdım
    İşin diğer bir kötü yanı herifte kask yok bana çarpıp ölse hapise girerdim herhalde. Durduk yere yav durduk yeree ???
    Yine aynı yerde çift şeritli otogar çıkışının sağında kırmızıda beklerken solumdaki araçlar yüzünden sol şeridi göremiyordum
    Bana yine yeşil yandı sağa dönücektim soldakilerde haliyle sola dönüp devam edicekti
    Bize yeşil yanıyo ama solumdaki transit geçmiyo ulan var bu işin içinde bişey dedim 1-2 saniyede olsa bekledim
    ulan tam dönücem vınnn dedi bişey geçti göremedim bile herif kırmızıda geçmiş yetişmek için transit te onu gördüğü için beklemiş. burnu uçtaydı ışığı göremiyodu transit o yüzden karşıdan gelene yeşil sanıyo ondan bekliyo halbuki bize yeşil

İşin özü her ne kadar iyi kullansakta gelir sana biri vurur ya da vurmana sebep olur bunun önüne geçemezsin istediğin kadar iyi şoför ol bu gibiler oldukça işimiz zor
    bir de cana kıyma korkusu var. Aniden karşına bir çocuk çıksa. Ya da kafası dalgın bir yaya ne bilim şehir içinde yavaş gitmek lazım basmanın alemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

25 yasindayim, 19 yasinda ehliyetimi aldim ve samimi soyluyorum ehliyet sinavindan beri surucu koltuguna bile oturmadim.

Mumkun olursa hicbir zaman araba almak istemiyorum, cok dertli bir is. İcki icemiyorsun, trafige takiliyorsun, surerken yoruluyorsun, park sikintisi cekiyorsun ustune yuklu miktar da para veriyorsun bunun icin.

Toplu tasima kim ne derse desin bizim ulkemizin gelismis oldugu alanlardan, Amerika'da neredeyse zorunluyken bizde bekar biri cok rahat arabasiz yasayabiliyor. Ozenmeye hic gerek yok.
    Doğru söylüyorsun hocam katılıyorum ama araba sürmeyi unutmamak için de sürmek lazım toplu taşıma kullanırım ben de alternatif olarak şehir dışı ya da gezmek için oto kiralamak da güzel. En azından araba almaktan daha mantıklı

• Ehliyet var ama ah bir de 2003 1.2 motorlu Paliom olsa da yillik 90 lira vergi versem ne guzel olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki ehliyet olunca arabadanda olacak kullanma boşver.
  • Kullanmayacaksanız almanıza gerek yok zaten hocam, ben 18 olur olmaz başvurup ilk sınavda almıştım, ama aldıktan sonra sürekli araç kullanıyorum, benim için ihtiyaçtı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Bende senin gibiydim .Gittim aldım çok şükür .Git al tavsiye ederim .Babadan yana şans aynı galiba . Benimde hevesim kaçtı .Cepte duruyor sadece .
    Olsun hocam çok şükür almışsınız ya sonunda buna da şükür. Kullansanız da kullanmasanız da bir yanda durması bir ayrıcalık o yüzden aldığınız iyi olmuş. Şükürler olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Ehliyet var ama ah bir de 2003 1.2 motorlu Paliom olsa da yillik 90 lira vergi versem ne guzel olurdu
    2002 model doblo var ilk çıkanlardan. Vergisi de fazla kendisi de çöp.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.