Benden daha yıkık olan var mı. |
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı,arabam yok ve ailemle yaşıyorum
-
-
Yıkık deme sebebin nedir ?
Ailen hayatta mı , annen sağ mı baban sağ mı..
Sağlıkları yerinde mi , akşam eve gidince onları görüyor musun. Ne mutlu sana.
İt kopuk bir insan mısın , tinerci misin veya yankesicilik yapıyor musun. -
Bende sermayemi batırdım onca çalış çabala şu an iş arıyorum aile evinde yaşıyorum -
Sevgili ne ki boş işler.
-
Yok hocam muhasebeciyim
-
en azından işin var
-
Şükür diyelim.
-
Ne var mis gibi , bu işler belli olmaz bi bakmışsın karşına Firdevs, ayça , demet çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 1 Ocak 2025; 22:2:25 > -
80 veya 90'lı yıllarda olsaydık sevgilin olmadığı için sana üzülürdüm. fakat günümüz kızları rezil ötesi bir hal almış durumda. o yüzden sevgilinin olmamasını bir kazanç olarak görmelisin. kadın denen varlık seni korkunç durumlara sokabiliyor çoğunlukla.
arabaya gelince, araban olmamasının da avantajları oldukça fazla. misal benim arabam var fakat senelik masraflarını söylesem dudağın uçuklar. sana şöyle söyleyeyim, senelik en az 2 maaşın gidiyor arabaya, (hem de yakıt hariç hali bu). araba sahibi olmak benim belimi aşırı büküyor. bana kalsa satarım fakat araba üzerinde tam söz sahibi değilim.
-
Yorumunuz için teşekkürler.
-
Aynı durumdayım 30 yaşımdayım :) -
45 :)
-
Dostum bunlar yıkıklık değil sadece ingiltere amerika gibi teröristlerin modern dünya dayatması.. -
Yaşım sizin kadar değildir muhtemelen. Her dediğinize katılıyorum, günümüzde araç sahibi olmak bile ayrı bir stres haline geldi. Bir de evlilik tarafı var bunun. O daha da kötü.
-
Potansiyeli yüksek bir gelin adayı bulup iç güveysi olarak kapağı attın mı tamamdır. Kayınpederini doğru seç.
-
Bizim şanssızlığımız türkiyede doğmak
-
Seneye ben -
-
Sizlere yeni bir bakış açısı kazandıracağım;
Sen hazır olduğunda dişi kuş gelip seni bulur ve yuvayı kurar,
parasız bir adım bile atılmıyor biliyorsun.
-
Ben dediklerinin zıttını tamamlıyorum ama yine de yalnızım ben ne yapayım?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıkık deme sebebin nedir ?
Ailen hayatta mı , annen sağ mı baban sağ mı.. Sağlıkları yerinde mi , akşam eve gidince onları görüyor musun. Ne mutlu sana. İt kopuk bir insan mısın , tinerci misin veya yankesicilik yapıyor musun. |
Sevgili ne ki boş işler. |
80 veya 90'lı yıllarda olsaydık sevgilin olmadığı için sana üzülürdüm. fakat günümüz kızları rezil ötesi bir hal almış durumda. o yüzden sevgilinin olmamasını bir kazanç olarak görmelisin. kadın denen varlık seni korkunç durumlara sokabiliyor çoğunlukla. arabaya gelince, araban olmamasının da avantajları oldukça fazla. misal benim arabam var fakat senelik masraflarını söylesem dudağın uçuklar. sana şöyle söyleyeyim, senelik en az 2 maaşın gidiyor arabaya, (hem de yakıt hariç hali bu). araba sahibi olmak benim belimi aşırı büküyor. bana kalsa satarım fakat araba üzerinde tam söz sahibi değilim. |
Benzer içerikler
- ameliyatla ben aldıranların yorumları
- servis yürüme mesafesi ne kadar olmalı
- apartmandan kedi uzaklaştırma
- toki"den ev almak mantıklı mı
- mng kargo çalışan yorumları
- penis nakli
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X