Gelecek Mart 30 yaşıma giriyorum. Hiç sevgilim vs. olmadı.
-
-
kanka milli degilsen kariya goturebilirim. pratik olr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 10 Ocak 2021; 14:50:17 > -
Benim Allah'tan bir iki tane oldu yoksa aranızda kafayı yerdim herhalde bu ney la böyle, vallahi çıldıracam artık. 30 yaşında birisinin böyle bir şeyi kafaya takmaması lazım. Sevgilin olmamasından ziyade sevgili edinebilecek ortamlarda bulunmaman bence daha büyük problem (öyle varsayıyorum çünkü bulunsaydın illaki bir şeyler olurdu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 10 Ocak 2021; 14:57:2 > -
Zina ile işim olmaz.
Çocuk olayında da yani bilemiyorum, büyük sorumluluk. Öyle yaptım hadi bak diye olacak bir iş değil. Dediğim gibi, en azından başlangıçta sıcak bakmıyorum ama kadınlar bu konuda nasıl düşünüyorlar bilmiyorum, yani hepsi de ilk günden istemiyordur herhalde?
-
Hocam yazdığınız cümle çok hoşuma gitti zina ile işim olmaz cümlesi bahtınız açık olsun. Sevgilinizin olmaması kesinlikle bir kayıp değildir şu zamana kadar çok fazla sevgilim oldu çok fazla kızla gönül eğlendirdim kesinlikle sonu teessüf ve elem. -
ben 25 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı ama ben bu yaşımda kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. belli bir yaştan sonra da evlenmek çok zor oluyor diye biliyorum çünkü sürekli düşünüyorsun falan zor iş :/
-
Köyden getir -
30 yaş bu devirde geç bir evlilik yaşı değil. Erkeğin kadından minimum 5 yaş büyük olması gerektiğini düşünen birisi olarak ideal hatta. Önemli olan o kişiyi bulmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üfff ne dinci çocuk ya. Kızlar kaçırmayın bu dinci genci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: crypterografiben 25 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı ama ben bu yaşımda kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. belli bir yaştan sonra da evlenmek çok zor oluyor diye biliyorum çünkü sürekli düşünüyorsun falan zor iş :/
Çok şükür işim var, durumum da kendimi götürecek kadar iyi. Henüz kendime bir evim yok yalnız birikim yapıyoruz işte. Olaya sadece cinsellik olarak da bakmıyorum, insan böyle eve gelince mutfakta yemek yapan bir hanımı olsun, gidip ona arkadan sarılıp boynundan öpmek, bir hal hatrını sormak, gününü anlatmak istiyor.
-
trol bir konu. bence böyle bir şey imkansız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: talhakurnaz59
Hocam yazdığınız cümle çok hoşuma gitti zina ile işim olmaz cümlesi bahtınız açık olsun. Sevgilinizin olmaması kesinlikle bir kayıp değildir şu zamana kadar çok fazla sevgilim oldu çok fazla kızla gönül eğlendirdim kesinlikle sonu teessüf ve elem.Zaten sevgili olayına da sıcak bakmıyorum, öyle bir kızın ve bir erkeğin yalnız bir yerlerde beraber kalması filan hoş değil. İnancımızda bu tanışma işlerinde bir veli olması gerekiyor diye biliyorum mesela.
İnşallah kalbime ve kafama uygun birisiyle karşılaşırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7trol bir konu. bence böyle bir şey imkansız.
Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
-
Çirkin ve asosyal falan mısın hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
Çirkin ve asosyal falan mısın hocam?Yani ikisinden de var biraz sanırım. Öyle çıkıp takıldığım bir arkadaş çevrem olduğu söylenemez.
-
konu sahibi ilk mesajımdan dolayı beni bloklamıssın puahahahhaahahahhahdghd
30 yasına gelmissin bir sey ogrenememissin.. direkt seks istiyorsun sen olm. yuzune vurunca kasmana gerek yok hal hatır sorma hikaye gel karıya goturim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 10 Ocak 2021; 19:39:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
Köyden getirManavdan meyve almak gibi olmuyor bu işler.
-
benim de en çok üzüldüğüm nokta gençliği tek başına geçiriyor olmak. bu enerji dolu günler tekrar gelmeyecek. bir yerden sonra işine odaklanıp hayatı akışına bırakmak gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmWaTsbenim de en çok üzüldüğüm nokta gençliği tek başına geçiriyor olmak. bu enerji dolu günler tekrar gelmeyecek. bir yerden sonra işine odaklanıp hayatı akışına bırakmak gerekiyor.
Yani bazı şeyler yaşında yaşanmalı imkan varsa. Evlilik insanı olgunlaştıran bir şey bence.
-
up
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Üfff ne dinci çocuk ya. Kızlar kaçırmayın bu dinci genci
|
Benzer içerikler
- kadıköyden fatihe nasıl gidilir
- sanal bebek nasıl uyutulur
- muhabbet kuşu yenir mi
- ankesörlü telefon kartı
- konteyner kullananların yorumları
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X