Bu Sitenin Teması nedir
Merhaba ben uzun süredir wordpress üzerinden çalışıyorum ancak merak ettiğim bir konu var.
internette website şablonları olduğu gibi admin şablonları da var bu ikisini birleştirip nasıl web sitesi yapabiliriz. herhangi bir video görmedim bununla alakalı
İş bulma konusunda yardım ve tavsiyeler
Merhaba bu güne kadar (6-7 senedir) hep internet üzerinden çalıştım sadece 4-5 ay bir ofis ortamında çalıştım o kadar. dün çalıştığım kurumdaki patron uzaktan çalışmanın çok zor olduğunu söyledi ve istanbula gelmemi istedi ama istanbulun da hali ortada kiralar evler derken ben reddettim tabiki. bu işte ayrılıcam ama yeni işi nasıl bulucam tam bilmiyorum. 4k maaş alıyordum yeni bulacağım iş muhtemelen asgari ücret olur :(
grafik tasarım, video edit üzerine çalışmalar yapıyorum. gidip bimde mi çalışayım
Altus NX 471 vs X 471
İnternet sitelerinde karşılaştırdığım zaman ikisi arasında neredeyse hiç fark yok gibi. X modeli için E sınıfı demişler ancak enerji tasarrufu bakımından A++ modele göre daha iyi.
peki aradaki bu fiyat farkı neden var.
daha çok grafik işlemleri için beni uzun süre idare edecek 6-7k arası laptop önerebilir misiniz?
gerçekten hiç anlamıyorum bu işlemcidir ekrandır falan yardımcı olursanız çok sevinirim.
Poizoi diye bir site var güvenilir mi
Video edit ile uğraştığım için merak ettim. instagram reklamında karşıma geldi ancak o kadar pahalı şeyleri yıllık 150tl gibi komik bi rakama vermeleri ne derece güvenilir. 18 yıllık tecrübe demişler ama internette haklarında düzgün bir bilgi de bulamadım.
BİM'İN YAPTIĞI AHLAKSIZ SATIŞ STRATEJİSİ
Dikkatimi çekti bimde ekmek rafındaki etiketlere göz gezdirdim. tekli ekmek ve odun ekmeği diye iki farklı etiket gözüme çarptı. sonra ekmekleri inceledim her zaman aldığım ekmekten aldım (yada ben öyle zannediyordum). kasadan geçip fişi aldıktan sonra farkettim ki odun ekmeği almışım, neyse dedim ama içime bir kurt düştü. bu gün yine aldım ekmek yine odun ekmeği çıktı. gerçekten iğrenç miğde bulandırıcı bir zihniyet. Bundan sonra bimden ekmek alacağıma gider bakkaldan suri ekmeği alırım.
Fiyat bilgisi:
Tekli ekmek: 1.50 TL
Odun ekmeği: 1.90 TL
Özet olarak: Satılan bütün düz ekmekleri odun ekmeği olarak geçiriyorlar.
Yorum yok
arkadaşlar iş yerine max 9bin tl'ye video edit ve photosop için laptop tavsiye eder misiniz.
windows bilgisayarlardan çok anlamıyorum ben mac kullanıcısıyım işlemcidir ekran kartıdır bu işler için uygun olan tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.
editleyeceğim videolar 1-2 dakika ve 1080p olacak en fazla ve photosop dosyaları da çok büyük değil.
önemli olan render süresinin hızlı olması.
Ana karakterin ilk bölümlerde öldüğü dizi
Arkadaşlar bir dizi arıyorum ana karakter gibi gözüken kişi ilk bölümlerde ölüyor ve konu bunun üzerine işleniyor var mı böyle bir dizi genelde hep aynı oluyor çünkü. Ana karakter tam öldü derken ölmüyor falan çok sıkıcı :D
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 731
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 49.790 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 312 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic