Video edit ile uğraştığım için merak ettim. instagram reklamında karşıma geldi ancak o kadar pahalı şeyleri yıllık 150tl gibi komik bi rakama vermeleri ne derece güvenilir. 18 yıllık tecrübe demişler ama internette haklarında düzgün bir bilgi de bulamadım. |
Poizoi diye bir site var güvenilir mi
-
-
-
merhabalar müşterilerimizin direktifleriyle böyle bir konunuzun olduğunu öğrendik ve cevap vermeye geldik...
https://btk.gov.tr/ticari-amacli-hizmet-verenler-yer-saglayici-listesi?page=1&q=Mucahit
btk resmi satış onay belgemizi görebilirsiniz
iss sağlayıcısıyız
web sitemizde iletişim kısmından şirketimizin vergi numarasına kadar görebilirsiniz
tüm ürünlerimizde adınıza fatura kesilmektedir
aldığınız hesap premium hesap ortak kullanım olarak sunmaktayız
hesaplarımız şirketimizin kredi kartıyla alınmış
bizim sistemler üzerinden premium hesaba giriş yapıyorsunuz ve lisanslı olarak istediğiniz zaman erişim ve indirme sağlıyorsunuz
ajans pakeleri alıyoruz ajansta kendi personellerimize kullandırtıyormuş gibi sizlere kullandırtıyoruz yani premium hesap ortak kullanım
7/24 canlı desteğimiz mevcutur. 2 senedir premium hesapları aktif olarak satışını yapmaktayız...kafanızda takılan farklı bir konu mevcut ise instagram adresimizi de kontrol edebilirsiniz..
-
konuyu açtıktan bir süre sonra satın aldım, gerçekten de çok güzel memnun bir şekilde kullanıyorum.
Sağladığınız hizmet için teşekkürler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X