Şimdi Ara

Günde kaç mekik çekilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fitness'a yeni başladım, yağ oranım yüksek sayılır boy 1.77 kilo 70 civarı, karın kası çıkartmak ve yağ yakmak için günde kaç mekik çekilmeli? spora gitmeyeceğim günler dahil

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde Kaç Mekik Çekilmeli?

Mekik, karın kaslarını güçlendirmeye yönelik etkili bir egzersizdir. Düzenli olarak mekik çekerek karın bölgeni sıkılaştırabilir, duruşunu iyileştirebilir ve sırt ağrısını azaltabilirsin.

Günde çekmen gereken mekik sayısı, fitness seviyene ve hedeflerine bağlı olarak değişir. Yeni başlayanlar için günde 10-15 mekik ile başlaman ve kademeli olarak sayıyı artırman önerilir. Deneyimli kişiler, günde 50-100 mekik çekebilirler.

Mekik çekerken doğru formu korumak önemlidir. Sırtını düz tutmalı, karın kaslarını sıkmalı ve hareketin tamamını karın kaslarınla yapmalısın. Belinden güç almamalısın.

1 kilo vermek için gereken mekik sayısı da kişiden kişiye değişir. Genel olarak, yağ yakımı için haftada en az 300 mekik çekmen gerekir. Ancak, mekik tek başına kilo vermenin etkili bir yolu değildir. Sağlıklı bir diyete ve düzenli egzersize ihtiyacın olacaktır.

Günde ne kadar mekik çekeceğinden emin değilsen, bir fitness uzmanına veya doktora danışmanı önerilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Günde kaç mekik çekilmeli?
    • 1 kilo vermek için kaç mekik çekilmeli?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle karındaki yağlar gitmeden ne kadar çalışırsan çalış karın kasların gözükmez.Karın kaslarını güçlendirmek için ilk zamanlarda mekik iş yapabilir fakat belli bir aşamaya geldikten sonra vücut alışır ve tepki vermez.O yüzden sırf mekik değil farklı karın egzersizleri de uygulaman gerekir.
  • Ben çekik çekiyorum sayılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNetwork12

Öncelikle karındaki yağlar gitmeden ne kadar çalışırsan çalış karın kasların gözükmez.Karın kaslarını güçlendirmek için ilk zamanlarda mekik iş yapabilir fakat belli bir aşamaya geldikten sonra vücut alışır ve tepki vermez.O yüzden sırf mekik değil farklı karın egzersizleri de uygulaman gerekir.
    Başka ne önerirsiniz hocam?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Kimi salonlarda çeşit çeşit alet olur.Onlar yeni başlayanlar için daha faydalıdır.Hem vücut tepki vermeyi kestikten sonra ağırlık arttırarak oradaki hasar sürekli hale getirilebilir.
  • Karin kası mutfakta yapılır diye bir söz var
  • En az 500 hocam. Yoksa o vücut nasıl gelişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Karin kası mutfakta yapılır diye bir söz var
    Hocam günlük almam gereken kaloriden 450-500 kalori daha az alıyorum fakat vücut aynı, göbekteki yağlar gitmiyor.
  • Gobekteki yaglari gidermek, bolgesel yaglari yok etmek icin sıkı diyet ve karin egzersizleri ile birlikte supplement olarak, L-carnitine ve CLA kombini kullanmalisin. Bi sure sonra da termojenik yag yakicilara gecersin. Vucuttan su attikca, yag yaktikca baklavalar gorunmeye baslar..
  • 50-100 arası hocam
  • Hocam uzaya bundan 75 defa çek.

Günde kaç mekik çekilmeli?
  • mekikle bi yere gelinmez hele kiloluysan ve bedenini zor kontrol ediyosan yanlış bi hareket'de apandist - pankreas patlayabilir dikkat et. onun yerine doğru yapılan bi Squat bel ve basen bölgesini toplar daha iyi olur ben yanlış squat çektim bi günde 103 tane arada 20 sn durarak ama inanır mısın ertesi gün bi ağrı girdi diz kapaklarıma eğilirken resmen çekiçle vuruyolar oraya 5 gün geçmedi o acı .... dikkati elden bırakmamak lazım kilo alıcam korkusuyla aç karnına fitness çalışma mobil'den indir sürüsüyle sana yapman gereken pozisyonları gösterir kol-bacak-karın-triceps-biceps her neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 25 Haziran 2019; 2:25:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.