Şimdi Ara

Mikrodalgada Donmuş Pizza Pişirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikrodalgada donmuş pizza nasıl yapılır arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mikrodalgada Donmuş Pizza Pişirmek: Hızlı ve Kolay bir Yemek

Superfresh pizza mikrodalgada pişer mi? Evet, donmuş Superfresh pizza mikrodalgada pişirilebilir.

Dondurulmuş pizza mikrodalgada pişer mi? Evet, hazır ve dondurulmuş pizzaların çoğu mikrodalgada pişirilebilir.

Mikrodalgada pizza pişer mi? Evet, mikrodalgada pizza pişirmek, meşgul günlerde hızlı ve kolay bir yemek seçeneği olabilir.

Hazir pizza mikrodalgada pişer mi? Evet, hem hazır hem de dondurulmuş pizzalar mikrodalgada pişirilebilir.

Dondurulmuş pizza mikrodalga işlemi için aşağıdaki adımları izle:

1. Dondurulmuş pizzayı ambalajından çıkar.
    2. Mikrodalgaya dayanıklı bir tabağa yerleştir.
    3. Mikrodalgayı yüksek ısı ayarına getir.
    4. Pizzayı 2-3 dakika pişir.
    5. Pizzayı kontrol edip isteğinize göre daha fazla pişirin.

Mikrodalgada donmuş pizza pişirme süresi, mikrodalga gücüne ve pizzanın boyutuna göre değişebilir.

Dondurulmuş pizza mikrodalgada kaç dakikada pişer? Mikrodalga gücüne ve pizzanın boyutuna bağlı olarak, genellikle 6-10 dakika sürer.

Mikrodalga kullanırken aşağıdaki ipuçlarını unutma:

• Pizzanın ortasını ve kenarlarını eşit şekilde pişirmek için pişirme sırasında birkaç kez çevir.
    • Pizzanın tamamen pişip pişmediğini kontrol etmek için bir et termometresi kullan. İç sıcaklık 165 Fahrenheit derece olmalıdır.
    • Pizza çok ısındığında dikkatli çıkar ve birkaç dakika soğumaya bırak.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fırın yokmu kardeş,çok nemleniyor hamur oluyor ama sen bilirsin 10 dk ya ayarla pişmezse 5 dk daha pişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

fırın yokmu kardeş,çok nemleniyor hamur oluyor ama sen bilirsin 10 dk ya ayarla pişmezse 5 dk daha pişir

yok maalesef yurttayız mikrodalga var sadece. aynen hamur oluyo önce hangi ayarda pişirmek falan lazım o yüzden sordum. önce tavada 4-5 dakika pişirin diyen gördüm ekmek kısmının biraz sertleşmesi için sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

fırın yokmu kardeş,çok nemleniyor hamur oluyor ama sen bilirsin 10 dk ya ayarla pişmezse 5 dk daha pişir

yok maalesef yurttayız mikrodalga var sadece. aynen hamur oluyo önce hangi ayarda pişirmek falan lazım o yüzden sordum. önce tavada 4-5 dakika pişirin diyen gördüm ekmek kısmının biraz sertleşmesi için sanırım.

Fırının markası ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce buz çözme özelliğini kullanıp buzunu çözmen, sonra da ısıtma ayarına çevirip ısıtman lazım. yoksa dediğin gibi içindeki su buharlaşır ve hamur olur.
  • 2 arkadaşla birlikte marketten alıp yaptık ve 4-5 ay pizza yemedim arkadaşın biri hala yemiyor :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nöö
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

2 arkadaşla birlikte marketten alıp yaptık ve 4-5 ay pizza yemedim arkadaşın biri hala yemiyor :)))

ben tost makinasında yaıyodum gayet iyi oluyodu bide maddi olarak çok uygun

markayı bilmiyorumda buz çözme falan ayarı var
  • Sakın ha en yüksek ayarda koyma fırına taş yersin sonra. en düşük ısıda 25dk falan dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Sakın ha en yüksek ayarda koyma fırına taş yersin sonra. en düşük ısıda 25dk falan dursun.

Tamamdır deniyorum. Sonucu yazarım

Deneme yanılma ile en iyi yolu bulucam
  • Arkadaşlar halihazırda buzu çözülmüş olan pizzaları, en yüksek ayarda, -üstünde dalga olmayan kutunun içinde 3 çentik olan- yaklaşık 5-6 dakika ısıttım. buzsuz olduğu için sanırım sulanma olmadı. Gayette güzel oldu ancak bu sefer superfreshi yaptım. yani superfresh inciden iyi.

afiyet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.