Şimdi Ara

Rüyalanma ( Uykuda Boşalma ) olduğu zaman gelen kişi kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak etmişimdir. bazen rüyalanma oluyor. Hayatımda hiç yüzünü bile görmediğim kişilerle rüyamda cinsel ilişkiye girdiğim falan oluyor. merak ettiğim bu rüyalanmalarda cinsel ilişkiye girdiğimiz kişiler kim ? gerçek bir his verdiği için gerçek bir varlıkla ilişkiye giriyoruz. bazı iddialara göre Cinler o kişinin kılığına girip bizim enerjimizden faydalanıyormuş diye duydum. artık ne kadar doğru bilemem.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rüyalanma (Uykuda Boşalma) Sırasında Görülen Kişi

Rüyalanma, uykuda cinsel uyarılma sonucu penisin istemsiz olarak sertleşmesi ve boşalması olayıdır. Rüyalanma sırasında görülen kişinin kimliği, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Bazı durumlarda, rüyalanma sırasında görülen kişi tanıdık bir kişi olabilir. Bu, uyanıkken o kişiye karşı bilinçli veya bilinçsiz bir çekim duyduğun anlamına gelebilir. Ancak, rüyalanma sırasında görülen kişinin çoğu zaman gerçek hayatta tanınmayan bir yabancı olduğunu unutmamak gerekir.

Rüyalanma sırasında görülen kişi, zihninin bastırılmış arzularını veya fantezilerini temsil edebilir. Rüya sembolizmini anlamak, rüyalanma sırasında görülen kişinin kimliğini ve anlamını aydınlatmaya yardımcı olabilir.

Ayrıca, rüyalanma sırasında cinle ilişkiye girdiğini görmek, genellikle dini veya kültürel inançlarla ilgilidir. Bu tür rüyalar, cinsel arzularını veya korkularını yansıtabilir.

Önemli Not: Rüyalanma, genellikle zararsız ve normal bir fizyolojik olaydır. Bununla birlikte, sık veya rahatsız edici rüyalanma yaşıyorsan, altta yatan bir tıbbi durumun olup olmadığını belirlemek için bir doktora görünmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayaklarina bak tersse cindir yok duzse cadi.. hafif carpiklik varsa daha once cin carpmis birisidr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilimsel bakarsan bilinçaltı dini bakarsan paranormal varlık.
    Ben ikisininde olabileceğini düşünüyorum doğal bir süreç.Düzensiz cinsellik yaşıyorsan normaldir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokakta rastgele gördüğün bir bayanın yüzü beynin bu yüzlerin hepsini sıkıştırıp izlenilen ve yaşanılan deneyimlerle birleştiriyor tam aynısı olmuyor ama aldığın zevk zeka düzeyiyle doğru orantılı artıyor

• Rüyanda gördüğün kişileri gerçek hayatında illa ki görmüşsündür. Bilinçaltının yansıması. Gerçek bir varlıkla diyorsun da elinle yaparken gerçek varlıkla mı giriyorsun? O da gerçekmiş hissi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RamseyBolton

Rüyanda gördüğün kişileri gerçek hayatında illa ki görmüşsündür. Bilinçaltının yansıması. Gerçek bir varlıkla diyorsun da elinle yaparken gerçek varlıkla mı giriyorsun? O da gerçekmiş hissi veriyor

Rüyamda gördüğüm kişilerin bazılarını hayatımda hiç görmedim.

• şeytam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eazygangsta kullanıcısına yanıt
    Dizide filmde sokakta illa ki görmüşsündür. Sadece hatırlamıyorsun ama bilinçaltında

• cinler tabi ki

eğer ÇIPLAK DUŞ alırsanız sizi begenen cinler gece rüyanızda gelip ilişkiye girer

ve bu düzenli olursa cin size musallat olur sevgiliniz vs olursa kıskançlık yapar  

• genelde son izlediklerim oluyor        

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Mayoylamı duş alıcaz ?

• sil

• Bilinçaltı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gecen isim vermiyim.siyasi partili kadina karsi ruyalanmistim tokalasirken yakinlastik sonra devrildik bi an

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01

Ben gecen isim vermiyim.siyasi partili kadina karsi ruyalanmistim tokalasirken yakinlastik sonra devrildik bi an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.