Şimdi Ara

Hazır donmuş börek tavada pişer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
22.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hani şu bimde şokta satılan peynirli donmuş börekleri tavada pişirebiliyor muyuz? Öğrenciyim evde fırın yok o yüzden merak ettim.Eğer pişirebiliyorsak tavayı yağlıyor muyuz? Yoksa direk tavaya koyup pişmesini mi bekliyoruz nasıl oluyor o?

Örnek resim :http://images1.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/17555587_large.jpg

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hazır Donmuş Börek Tavada Pişirilebilir mi?

Hazır donmuş börekler, hızlı ve kolay bir öğün seçeneği sunar. Ancak, fırında pişirilip pişirilmeyecekleri konusunda kafanız karışmış olabilir.

İyi haber şu ki, cevap evet! Donmuş börekleri tavada pişirmek mümkündür. İşte adım adım bir kılavuz:

• Börekleri Çözün: Pişirmeden önce börekleri oda sıcaklığında yaklaşık 30 dakika çözün.
    • Tavayı Isıtın: Orta ateşte geniş bir tava ısıtın. Tavaya biraz sıvı yağ ekleyin.
    • Börekleri Yerleştirin: Donmuş börekleri tavaya dizin. Birbirine değmemelerine dikkat edin.
    • Altın Sarısı Olana Kadar Pişirin: Alt tarafı altın sarısı olana kadar yaklaşık 5-7 dakika pişirin.
    • Altını Üstüne Getirin: Alt tarafı piştikten sonra börekleri dikkatlice altını üstüne getirin. Diğer tarafını da 5-7 dakika veya altın sarısı olana kadar pişirin.
    • İçinin Piştiğinden Emin Olun: Böreklerin ortasına bir bıçak veya çatal batırarak içinin pişip pişmediğini kontrol edin. Aksi takdirde, birkaç dakika daha pişirin.
    • Sıcak Servis Edin: Tavadan alın ve sıcak servis edin.

İpuçları:

• Daha çıtır bir börek için, pişirdikten sonra kısa bir süre ızgarada pişirebilirsiniz.
    • Böreklere lezzet katmak için, üzerine eritilmiş tereyağı veya zeytinyağı sürebilirsiniz.
    • "Superfresh börek tavada pişer mi?" veya "Nimet rulo börek tavada olur mu?" gibi soruların cevabı da evettir.
    • Donmuş börekleri mikrodalgada da pişirebilirsiniz, ancak tavada pişirmek daha iyi bir sonuç verir. "Superfresh börek mikrodalga" veya "Superfresh börek nasıl pişirilir" gibi sorulara yönelik talimatlar için ürünün ambalajını kontrol edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır pişmiyor. Mikrodalgada da olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı durumdayım geçen alıp deneyim dedim de yok olmaz ya başka seçeneklere yönelin hocam
  • Superfresh ürünleri hiç güzel değil, uzak dur.

• Yeminle hazır donmuş böbrek tavada pişer mi diye okudum

• böcek olarak okudum.

• teşekkürler, o zaman yapacak bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pişer yav niye pişmesin, hatta tavada yapılan börek var

• royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    peki nasıl pişiriyoruz biliyor musun. tavaya yağ falan mı sürmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Evet arkadaşlar hani şu bimde şokta satılan peynirli donmuş börekleri tavada pişirebiliyor muyuz? Öğrenciyim evde fırın yok o yüzden merak ettim.Eğer pişirebiliyorsak tavayı yağlıyor muyuz? Yoksa direk tavaya koyup pişmesini mi bekliyoruz nasıl oluyor o?

Örnek resim :http://images1.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/17555587_large.jpg

Bro brak hazır böreği , git yufkacıdan al 5 tane böreklik yufka biraz peynir maydanoz karabiber ile mix yapıp iç hazırla mis gibi tavada kızart bimin ne pizzasını nede böreğini tavsiye etmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

böcek olarak okudum.

O yine iyi hocam ben böbrek diye okudum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.