Şimdi Ara

Mikrodalga Fırında Et Yemekleri Nasıl Yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru açık. Mikrodalga fırın konusunda bilgisi olan pratik yemek tarifleri bilen arkadaşlardan tarifleri alayım...

• DARK TOWER kullanıcısına yanıt
    Yoğun olarak mikrodalga kullanan biriyim.Malum donmuş gıdaları yurtdışında bayağı tüketiyor ama et yemeği pek olmaz gibi.Tertemiz tava da kavurma olarak veya kıymalı yumurta tarzı yapsan daha güzel.
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Donmuş gıdalar derken hazır pizzlar da dahil mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Donmuş gıdalar derken hazır pizzlar da dahil mi acaba?

Genellikle pizza fakat vejeteryan menuler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bor cam tencerelerde yapılma ihtimali hiç yok mudur peki?
    Valla ben hic denemedim hani yurtta vs yabanci ogrenciler arasinda da bu sebeble kullanan ile karsilasmadim.Et normal tencere piserken dahi ugras gerektiriyor vs o nedenle mikrodalgayi daha pratik islemler de kullanmani oneririm.

Anlıyorum birde marketlerde pizza gibi dondurucu ürünleri de normal fırınlarda yapın diyenler var. Mikrodalgada eğer siz pizza yapmaktaysanız ideal pişirme kaç dakika ve sıcaklıkta olmalı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    5 dakika 600-700 arasi.

Teşekkür ederim.<

konuyla ilgili deneyimi olan başka arkadaşlarında cevaplarını beklemekteyim.
  • eti tavada zor pişiriyor millet. kimisi 1 saat düdüklü tencerede pişiriyor, kimisi döküm tavada uğraşıyor. mikrodalgada olmaz demeyeyim ama kötü olacağı kesin. bazen buzluktan kıyma çıkarıp 5-6 dk'da çözdürüyorum mikroda. o esnada köşelerden biraz biraz pişmeye başlıyor. ama bu dediğim gibi kıyma. etin düzgün bir şekilde olacağını sanmıyorum.
  • makarna ısıt
  • İnce ince kes zeytinyağı az kekik ve tuzla harmanla daha sonra mikrodalganın en Yükseginin bi dusugunde 2 ser dakika her iki tarafını da pişir. Afiyet olsun

• http://www.sicacikyemektarifleri.com/soru-cevap bu site belki işinize yarayabilir veya bu http://www.nefisyemektarifleri.com/sorucevap/ site her iki sitede soru cevap bölmünden mutfağa dair herşeyi istediğiniz gibi sorabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.