Bildirim
En doğru Sucuk pişirme yöntemi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
Tereyağına aban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok az bir su ekle çok az -
Sana tavsiye veriyim kesinlikle dene.İlk yaği tavaya doldur birak pişsin çok sonra sucuklari birde at pişin aniden tadi süper oluyor.Cidiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MAXSTAR
Çok az bir su ekle çok az
Evet , su ile pişirirsen Sucuk nemlenir ve kurumaz.Resimdeki gibi olması gerek ozaman -
Sucuğun da türleri var. Fakat genellikle yağ eklemeden kısık ateşle çevirerek pişirirsen kendi yağını resimdeki gibi salacaktır. En önemli olan kısık ateşte yavaş yavaş pişirmek. Harlı ateşte pişirirsen çabuk sertleşir hatta yanar. Bu bana az dersen 2-3 çay kaşığı miktarında yağ ekleyebilirsin. Fazla ekleme kendi yağıyla beraber yüzer duruma geçer. -
doğru -
Valla en iyisi atesin icine sokularak pisirmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce sucuk yapmayı öğrenin.Sonra kendi sucuğunuzu pişirmeyi öğrenin.
Sucuk diye yedikleriniz sucuk değil.Sucuğumsu ürünler. -
Madem resimdeki gibi olmasını istiyorsun. O zaman çöp şişlere geçir ızgara yap.
Yağlı olmasını ve ekmeğe bana bana yemek istiyorsan tavaya zentinyağı koy ve sucukları pişir.
Bak canım çekti sahura yapalımAfiyet olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X