Şimdi Ara

Geçmişinde Çok Yaşanmışlık Olan Kızla Evlenir Misiniz? (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 24.10.2024)
Giriş
  • Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla insanlar artık namus vb kavramlari önemsemiyor

Sevdigi kişi açık saçık olsun yada gecmisinde cokca insan olsun umursamıyor

Dun bir twit gördüm bir kız efendi olmam hicbir isime yaramiyor yazmis yani hatta efendi değil aksi yonde olan kizlar daha bile fazla talep görüyor

Siz ne diyorsunuz bunun sebebi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araştırmalara göre kadınların ilişki sayısı arttıkça eşlerine sadık kalma, evliliklerinde mutlu olma oranları düşüyor.

Eh, evlenene kadar 1x 9 cm, 2x 13 cm, 3x 15cm, 1x 17cm 1x 22 cm alet denemiş bir dişi; eşiyle yetinmeyecek, yetinse bile tatmin olması oldukça zor olacaktır.

Bu istatiatikler ve erkeğin "kadının ilki olma içgüdüsü" birleşince; kendi isteğiyle bakire kalmış (sadece zar maksatlı değil) dişiler elmas kategorisine girecektir.

Ama Minecraft ile herkesin çocukluğunda öğrendiği gibi; elmaslar oldukça nadirdir, kömürlerse her yerdedir.
    Kişiden kişiye değişir. Çok yaşanmışlığı olan biri isen karşındakinin bakire olmasını isteme hakkın olduğunu düşünmüyorum.

Ama yok bakirsen, seninle aynı tandanstaki bir kızı seçebilirsin. Ha bana soracak olursan, bunların bi önemi yok. Kurbanlık koyun seçmiyoruz ne de olsa, sen de insansın o da insan.
    quote:

Orijinalden alıntı: Imvokal

olum şaka mısınız siz lan. meğer tüm yobazlarla aynı siteydeymişiz haberimiz yokmuş ahahaha
    Dostum ben gecmisini umursamayan erkeklere saygı duyuyorum

Diğer görüşü ayiplamiyorum

Ama sen buraya gelip kendinden farkli olanlari yobaz ilan ediyorsun

Yobazin 2.kelime anlamina bir bakmani tavsiye ediyorum

geçmişinde yaşanmışlık değildir sorun olan kendi adıma İslam itikadına sahip değilse zaten evlenilmez

evlilik için önce kafa yapısı karşılıklı kriterler uyacak ayrıca yaşanmışlıklar artık sadece 2 kişi arasında kalmıyor

fantezi olsun diye videoya alınıp internete yükleyen sütü bozuklarla dolu böyle bir durumda ki kızla şahsen evlenilmez

ayrıca bekaret olması iyi bir şeydir fakat çok önemli değildir insan mendil değildir sonuçta kullan at durumu yoktur herkes hata yapabilir ama halk tabiri ile adı çıkmış

gecelerin adamı ya da kadını olmuş follo foş durumunda ki birisi eş olmaz erkek ve kadın için geçerli benim görüşüm

Niye evleniyoruz ki?

Geçmişte yaşadıkları için nikaha ihtiyaç duymadıysa, benimleyken niye nikah gerekli olsun?

Hayır namus bekçisi falan değilim, kimseyi de yargılamıyorum.

Aksine, tercih edeceğim kişi "nikah istemeden" benim yanımda kalsın istiyorum.

Zira nafaka dolandırıcılarından bıktım.

• Bir kız arkadaşım vardı bakire olmadığını öğrenince üzülerek ayrılmak zorunda kaldım. Çok denedim devam etmeyi ama bunu yediremedim malesef olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiden kişiye değişir. Çok yaşanmışlığı olan biri isen karşındakinin bakire olmasını isteme hakkın olduğunu düşünmüyorum.

Ama yok bakirsen, seninle aynı tandanstaki bir kızı seçebilirsin. Ha bana soracak olursan, bunların bi önemi yok. Kurbanlık koyun seçmiyoruz ne de olsa, sen de insansın o da insan.

• Patlaklarla birlikte olmayı savunan genişler gelir şimdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asla ama asla kabul etmem

• geçmişinde yaşanmışlık değildir sorun olan kendi adıma İslam itikadına sahip değilse zaten evlenilmez

evlilik için önce kafa yapısı karşılıklı kriterler uyacak ayrıca yaşanmışlıklar artık sadece 2 kişi arasında kalmıyor

fantezi olsun diye videoya alınıp internete yükleyen sütü bozuklarla dolu böyle bir durumda ki kızla şahsen evlenilmez

ayrıca bekaret olması iyi bir şeydir fakat çok önemli değildir insan mendil değildir sonuçta kullan at durumu yoktur herkes hata yapabilir ama halk tabiri ile adı çıkmış

gecelerin adamı ya da kadını olmuş follo foş durumunda ki birisi eş olmaz erkek ve kadın için geçerli benim görüşüm

• Araştırmalara göre kadınların ilişki sayısı arttıkça eşlerine sadık kalma, evliliklerinde mutlu olma oranları düşüyor.

Eh, evlenene kadar 1x 9 cm, 2x 13 cm, 3x 15cm, 1x 17cm 1x 22 cm alet denemiş bir dişi; eşiyle yetinmeyecek, yetinse bile tatmin olması oldukça zor olacaktır.

Bu istatiatikler ve erkeğin "kadının ilki olma içgüdüsü" birleşince; kendi isteğiyle bakire kalmış (sadece zar maksatlı değil) dişiler elmas kategorisine girecektir.

Ama Minecraft ile herkesin çocukluğunda öğrendiği gibi; elmaslar oldukça nadirdir, kömürlerse her yerdedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakire olmayabilir ama çok yaşanmışlık nope evlenmem

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 9 Nisan 2021; 15:6:57 >
  • Up

• Şuan ülkemizde evlilik yapmak çok zor, kısacası kimse ciddi ilişki yapmıyor herkes tek gecelik kafasında dolanıyor.

Bu yüzden efendi kız bir erkeğin isteğini karşılayamıyor ( evlenmeden ilişkiye girmiyor vs. )

O yüzden de aksi yöndeki kızlar çok ilgi görüyor, çünkü bakire falan da değiller, bir erkek o kızla her türlü şeyi yapabilir.

Önceden 20 yaşına gelene evde kaldın denirken bu devirde 20 yaşında evlenene çok erken diyorlar, evlilik yaşı da gittikçe artıyor.

En dandik evliliği yapsan bile çok büyük paralar harcıyorsun, ev alıyorsun, düğün, ev eşyaları vs.

Bu açıdan bakınca çoğu insanın zevk için takılması çok normal.

• Net cevap veriyorum büyük konuşmak değil dediğim ama aklıma geldikçe rahatsız olurdum ölene dek rahat edemezdim. O yüzden kesinlikle hayır.

• bunu savunan var mı acaba  

Düşünsene böyle biriyle evleniyorsun, iyi mutlu bir şekilde geçiniyorsun. Evlendiğin hayatını adadığın kadının eski kırıklarından biri seni sosyal medyadan bulup, ben o kadınla böyle böyle yaptım diye mesaj atıyor sana. Üstelik fotoğrafları da varsa elinde hadi geçmiş olsun.

Şimdi böyle durumda o evlilik nereye kadar mutlu huzurlu devam edebilir ?

İnsanlarla iletişim kurmak çok kolay oldu artık arkadaş, çok tehlikeli bu.  

en iyisi evlenmemek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 31 Mart 2021; 5:53:50 >

• olum şaka mısınız siz lan. meğer tüm yobazlarla aynı siteydeymişiz haberimiz yokmuş ahahaha

• Çok ilişkiye ne gerek 1 kişiyle yüz yüze değil, uzaktan uzağa mesaj yoluyla bile münasebeti girmesi beni rahatsız eder.

Bende o kadar genişlik yok maalesef.

Günümüzde geniş erkeklerin sayısı gün geçtikçe arttığı için kızlar erkeklerin bu ılıklığından faydalanarak evlenmeden kafalarına göre hayat yaşıyor.

Ne de olsa beni kabul edecek bir enayi bulurum diyor kız.

Şimdiki erkekleri anlamak da güç. Sosyal medyada falan rahatlıkla karısını, kızını paylaşıyor. Hiç umurlarında değil.

Eskiden hoşumuza giden bir kızın adını dahi başkaları söylese ağrımıza giderdi. O derece kıskançlık vardı.

Kimsenin karısı ya da kızı umurumda değil lakin gidişat gidişat değil.

Ek olarak bir de şu ve türleri haberleri okuyun, medeniyette, çağdaşlıkta geldiğimiz son noktayı görün.

https://www.mynet.com/esra-erol-daki-yufkaci-muammer-olayinda-yeni-gelisme-110106771925

• Forum dışında umursayan pek yok özellikle gençlerde hangi kesimden olursa olsun
  • kadın seçerken iyi bakın bu işin artık açığı kapalısı falan kalmadı hepsi aynı . arkadaşım kapalı ile takılıyordu tam ev kızı olacak kadın efendi. bu başka diyordu biraz güven verince işler ciddiye binince kız buna 5 sene evli gibi bir ilişkim oldu çok sevdim ailem vermedi demiş :dd çocukta bastı tekmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 31 Mart 2021; 9:3:5 >
  • Cevabım hayır ancak , geçmişte çok yaşanmışlıkları olan erkekler nasıl hiçbir şey olmamış gibi evleniyorsa kızlarda aynı şekilde evlenebilir . Memlekette malum milli olmak diye bir gurur kavramı var . Erkekler gençken kızlarla yatıp kalkarken problem yok ama iş evliliğe geldiğinde eli başka erkeğin eline değmemiş 0 km kız istiyorlar . Bu olayın herhangi bir ahlaki tarafı yok .

Eğer gerçekten sizde zamanında kendinizi gelecekte evleneceğiniz insana sakladıysanız problem yok ama aski bir durumda herhangi bir kıza laf etme lüksünüz de yok bunu anlamanız gerek .

Son olarak herkesin hayatta hatalar yanlışlıklar yapabilir . Kimseyi geçmişleri için yargılamayın çok ekstrem bir durum olmadığı sürece . Eğer bir insanı sırf bacak arası için sevecek evlenecekseniz lütfen ilişkinin en başında bu soruyu sorun . Her şey bitip yuvanızı kurduktan sonra veya ona yakın evrede bunun için ayrılıp insanların kalbini kırmayın . Bence o zaman asıl hatayı yapan siz olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF

Patlaklarla birlikte olmayı savunan genişler gelir şimdi

Hayatta yaşarken insanlar hep baba sın oğlu yada kızı diye anılır.Yane Ahmet in oğlu Mehmet in oğlu yada kızı.Baba nın adı geçer kısaca.

Lakin öldün ve mezara inme aşamasına geldiğinde Anne nin adıyla inersin.Baba nın hükmü kalmaz orada.

Bunun nedenini bir öğren istersen ondan sonra yaz.

• Ay kıyamam patlaklarla olmayı yediremiyorlarmış kendilerine

iyi de bilgisayarınızda orada burada deli divana açık seçik arşivler varken, birbirinizden faydalanmak yerine elini kullanırsan gelir başkası içinden geçer o kızın.

sevişin geçin, düzen böyle. O size değil siz ayak uyduracaksınız. Daha çok sağ sol el idare edersiniz bu kafada.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.