< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçmişinde Çok Yaşanmışlık Olan Kızla Evlenir Misiniz? (Anket) (2. sayfa)
Geçmişinde Çok Yaşanmışlık Olan Kızla Evlenir Misiniz? (Anket)
(En Son Oy Tarihi: 24.10.2024)
-
-
of efsane yazdın reis
-
sıfır bulmak zorunlu değil ama geçmişi ne kadar sakin o kadar iyi
-
-
Akıllanmış olabilir.Kimseyi geçmişiyle yargılayamayız
-
Seninle gerçirdiği keyifli her dakikayı, geçmişte yaşadığı ilişkilerle kıyaslayacak ve içinden "ahhhh ah şimdi onunla olmak vardı" diye geçirecek.Sana yapmacık tavırlarla memnunmuş, seviyormuş gibi yapacak.
Ha ben bunlara inanmam dersen saygı duyarım ama tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum.Ben geçmişimi sildim, hiç aklıma gelmiyor, onun yüzünü şeytan görsün diyen birine sakın inanmayın.Hatırlamak bir mesaja bakıyor
-
Konuyu açan arkadaş ankete bir seçenek daha ekleyebilir. Belki yada duruma göre değişir seçeneği de olabilir. O yüzden ankete ne hayır ne evet diyebiliyorum! Konuya gelirsek yalnız hangi konuda yaşanmışlık olduğu da önemli değilmi? Fiziksel yıpranma mı yoksa duygusal yıpranma mı? Bunlar çok önemli ayrıntı bana göre bir kızın travmatik ve tutarsız gelgitleri olması beni ondan uzaklaştırır. İsterse bakire olsun isterse güzel olsun. Travmatikleri,bunalımları ve sorunları olan kız benden uzak olsun.
Klasik olacak ama pozitif,sadık,güçlü,uyumlu ve huyu suyu güzel olan bir kız olup bakire olmamasını kimse takmamalı. Çünkü belli bir dönemden sonra kafanızı yastığa beraber koyup, sohbet etmekten sıkılmayacağınız uyumlu birini arayacaksınız. Bu hep değişmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 1 Nisan 2021; 21:35:9 > -
Niye evleniyoruz ki?
Geçmişte yaşadıkları için nikaha ihtiyaç duymadıysa, benimleyken niye nikah gerekli olsun?
Hayır namus bekçisi falan değilim, kimseyi de yargılamıyorum.
Aksine, tercih edeceğim kişi "nikah istemeden" benim yanımda kalsın istiyorum.
Zira nafaka dolandırıcılarından bıktım.
-
Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister. Yaratılış böyle boş muhabbete gerek yok. Kadın hatta erkeğin tecrübelisini daha çok arzular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 yaşında evleneceğim desem 30 yaşına kadar sakin kalmış birinde bir sorun vardır
Kendimden biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 2 Nisan 2021; 1:29:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadınlara defolu eşya muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum.
Tabii ki burada hayat kadınlarını veya birçok kez ilişkiye girmiş insanları savunmayacağım ama birkaç kez ilişki yaşamış bir insana "patlak bu" "namussuz" vs. vs. yakıştırmaları yapmak aptallıktır.
İnsan da bir hayvandır ve her hayvan gibi cinsel ihtiyaçları vardır. Sırf çok gelişmiş bir canlıyız diye tabiatımızda olan bir şeyi artık tabu haline getirip belirli kalıplara şartlara sokmamalıyız bence.
Üstelik bir insanın bakire olup olmadığını hiçbir zaman anlayamazsınız boşuna kafaya takmayın bunları. Siize bakireyim der ama zarını diktirmiştir veya anal yapmıştır. Bilemezsiniz ki. Önemli olan o kişiyle mutlu olup olamayacağınız.
Ankete gelirsek geçmişinde 'çok' yaşanmışlık olan birisiyle evlenmem ama birkaç yaşanmışlık olan birisiyle evlenebilirim. O yüzden anket biraz yetersiz gibi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlarin cogu bu konuda yoldan çıkmış siz ne kadar temiz insan da arasaniz muhtemelen kirli biri gelip sizi temizim diye aldatacak kandiracak sizde kabullenmek zorunda kalacaksiniz icinizde bir suphe olacak
Sonra cocugunuz olacak ve karinizdan hepten soguyup tum sevginizi cocugunuza vereceksiniz
İste hayatin acı dongusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: djozNiye evleniyoruz ki?
Geçmişte yaşadıkları için nikaha ihtiyaç duymadıysa, benimleyken niye nikah gerekli olsun?
Hayır namus bekçisi falan değilim, kimseyi de yargılamıyorum.
Aksine, tercih edeceğim kişi "nikah istemeden" benim yanımda kalsın istiyorum.
Zira nafaka dolandırıcılarından bıktım.
Ağzına sağlık hocam :)
-
Bu mantikla kimse evlwnemez o zaman hamzaquote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
İnsanlarin cogu bu konuda yoldan çıkmış siz ne kadar temiz insan da arasaniz muhtemelen kirli biri gelip sizi temizim diye aldatacak kandiracak sizde kabullenmek zorunda kalacaksiniz icinizde bir suphe olacak
Sonra cocugunuz olacak ve karinizdan hepten soguyup tum sevginizi cocugunuza vereceksiniz
İste hayatin acı dongusu
Kiz belki gecmisi temiz namuslu birisi
Sen evlendin bununla ee 6 ay sonra dusunmeye baslarsin ulan belki patlakti diktirdi diye
En iyisi besik kertmesi modeli
Evlenecegin kizi besikteyken secip buyuyene kadar bekleyeceksin
Kanka eski insanlar bizden akilliydi aynen dedigin gibi yapiyorlardiquote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Bu mantikla kimse evlwnemez o zaman hamza
Kiz belki gecmisi temiz namuslu birisi
Sen evlendin bununla ee 6 ay sonra dusunmeye baslarsin ulan belki patlakti diktirdi diye
En iyisi besik kertmesi modeli
Evlenecegin kizi besikteyken secip buyuyene kadar bekleyeceksin
Alıntıları Göster
geçmişi temiz olsa bile birlikte olduktan sonra kirlenmeyeceğinin garantisi yok. hatta şu zamanda kirlenmeme ihtimali çok düşük diyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X