Şimdi Ara

Erkek ve kızın arkadaşlık yapma durumu nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce ne seviyede olmalı arkadaşlar? Sinemaya gidebilirler mi mesela ? Kendi kız arkadaşlarınızı düşünün onlar yapabilirler mi izin verirmisiniz ? Veya böyle yakın kanka vari arkadaşları olabilir mi? Bence belli bir seviyesi olmalı yanlışmı düşünüyorum ben çok geri kafalımıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki de olmalı ve toplu şekilde gidilmeli

• HAYIR KESINLIKLE OLMAZ CEZA-I MUEDDIYESI VAR...

• Kızın sevgilisi olmasına ve olmamasına göre değişir bence. Zaten biriyle ilişkisi varsa yada flört vs olayıysa pek bulaşmamak en mantıklısı kendime yapılsın istemem ben.
  • olmamalı

• "Hicbir erkek birlikte olmak istemeyecegi bir kizla yakin arkadas olmaz" sozune katilip "tabi aga" diyen adamlarin, sevgiline erkek arkadaslariyla sinemaya gitmesine izin vermediginden sana "geri kafali" demesinden mi cekiniyorsun?

• Sevgilim olmadığı zamanlarda samimi kız arkadaşlarım oldu, sinemaya da gittim gezdim de. Sevgilim olduktan sonra ise gezmeleri sinemayı filan azalttım.

Sevgilimi benim olmadığım erkek ortamına da sokmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kızla bir erkeğin gerçekten arkadaş olabilmesi için kızın fiziğinin berbat olması lazım anca öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Kızın sevgilisi olmasına ve olmamasına göre değişir bence. Zaten biriyle ilişkisi varsa yada flört vs olayıysa pek bulaşmamak en mantıklısı kendime yapılsın istemem ben.

katılıyorum
    sevgilisi yokken canım cicim diyen arkadaşım sevgili bulunca arayıp sormamaya başladı, iki lafından biri kardeşim oldu.
  • Kızlı erkekli (homojense) halde takılsın sorun yok. Bireysel olarak da kafede biyerde oturabilir ama sinema vb ekstremum şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kızın sevgilisi olmasına ve olmamasına göre değişir bence. Zaten biriyle ilişkisi varsa yada flört vs olayıysa pek bulaşmamak en mantıklısı kendime yapılsın istemem ben.

Harun abi ?
  • Olay kızın karakterinde ve erkeğin arkadaşlığı fakbadi durumuna saptırma yeteneğinde bitiyor. Yıllarca kanka takılıp sonra sevgili olan ya da karşısındakine açılamayan, kankayken fakbadi olan tanıdıklarım var ama genele oranla istisna.
  • erkekle kız arkadaş olmaz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

quote:

Harun abi ?

hani ben erkeğim kız arkadaşım var bide onun erkek kankası falan var ? o erkek kankayı pek sevmem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stam

erkekle kız arkadaş olmaz arkadaşlar

Kuzeninle falan görüşmüyorsun o zaman? Muhabbetiniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: stam

erkekle kız arkadaş olmaz arkadaşlar

Kuzeninle falan görüşmüyorsun o zaman? Muhabbetiniz yok.

dikkat edersen kuzen diyorsun. arkadaş çok farklı bir şey.
  • Benim bir kız arkadaşım var. 3 senedir tanıyorum kendisini. Ve çok değer verdiğim bir arkadaşım. Şöyle söyleyeyim nasıl bu duruma geldiysem artık dünyada tek kız o kalsa hayatta yan gözle bakmam ona öyle düşün. Birlikte çok zaman geçiririz kız kardeşim gibi oldu artık
    Böyle beraber zaman geçirmemize sevgililerimiz itiraz etmiyor. Ama aynı durum benim sevgilimde olsa hayatta çok zaman geçirmelerine izin vermem
    Böylede odun birisiyim.
    Burda seviyeli bir arkadaşlık söz konusu. Ben o kıza hayatta sevgilisinin zorunda gidecek bir şey söylemem veya yapmam (herhangi bir fiziksel temas vb..) oda bana aynı şekilde davranır. Kızla erkek arasındaki arkadaşlık bu seviyede olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 2 Ocak 2015; 1:14:04 >

• Ben o kadar genis degilim sahsen. Ben baska kizla gidersem o da baska erkekle gider. Daha kiz tanidigimiz yok. Ne sevgilisi ne kankasi.Neler yaziyorum ya

• Bir kıza naber la yaprağam diyebiliyorsan arkadaşın,
    selam melisa diyip gülümsüyorsan sevdiğin kişi,
    hiçbirşey demeden sarılabiliyorsan sevgilin demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.