Şimdi Ara

Kızın Davranışlarındaki Amacı Ne Olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen özet halinda anlatıyorum beyler.Bundan 3 ay önce sınıftaki kıza açıldım.Kızla zaten sürekli kesişiyor,gülüşüyorduk falan.Neyse açıldım beni arkadaşını olarak gördüğünü söyledi.Eyvallah dedik sonra ben unutmaya çalıştım bu kızı.Artık eskisi kadar sevmiyorum da zaten.Tabi artık hiç bakmıyorum,yanına da gitmiyorum.Ama farkında olduğum bişi var o da nerdeyse son 2 aydır kız beni arada kesiyor.Ya da kapıda bekliyorum diyelim ki yanıma geliyor bir kaç metre uzağıma.Ama bişi demiyor öyle saçıyla oynuyor.Bazenleri görüyorum böyle tek başına oturuyor sanki yanına gitmemi beklermiş gibi falan.Tam arkamda oturduğu için arada konuşuyorum kızla konu açıyorum o zaman ise kısa cevaplar veriyor ve kendisi hiç konu açmıyor ve göz temasından kaçınıyor.Bazen dediklerimi duymamazlıktan da geldiği oluyor.Ama bir de dediğim gibi yanıma geliyor vs vs .Tam olarak anlatamadım ama olaylar böyle işte.Sizce amacı nedir?Şimdiden teşekkürler.(Bu arada kız güzel bir kız.Yani şu an 1-2 tanesi bizim sınıftan olmak üzere 4 kişi seviyor kızı)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın Davranışlarındaki Amacı Ne Olabilir?

Bir kızın davranışları, altında yatan çeşitli amaçlara işaret edebilir. Bana bakmamaya çalışıyor gibi belirli eylemler, onun senden kaçınmak, ilgisiz görünmek veya duygularını gizlemek istediğini düşündürebilir.

İlgi Eksikliği: Kızın senden kaçınması veya göz teması kurmaktan çekinmesi, sana ilgi duymadığını gösterebilir. Başkalarına daha fazla ilgi gösteriyor veya seninle konuşmaktan kaçınıyorsa, bu onun seninle ilgilenmediğine dair bir işaret olabilir.

Mahcubiyet veya Utanç: Kızın sana bakmaktan kaçınması, mahcup veya utanmış olabileceğini gösterebilir. Seni çekici bulabilir ancak duygularını ifade etmekten rahatsız olabilir. Bu durumda, ona alan vermeli ve baskı yapmaktan kaçınmalısın.

Duygu Saklama: Bazı kızlar, sana karşı hisleri varsa ancak bunları gizlemek istiyor olabilir. Bu nedenle, göz teması kurmaktan kaçınabilir veya seni umursamıyormuş gibi davranabilirler. Bu durumda, onunla doğrudan konuşmayı deneyebilir ve gerçek duygularını öğrenmeye çalışabilirsin.

Korkutma veya Kaçınma: Kızın senden kaçınması, senden korktuğunu veya senden uzaklaşmak istediğini gösterebilir. Geçmişte ona karşı herhangi bir yanlış davranışta bulunduysan veya onu rahatsız ettiysen, bu onun senden kaçmasının nedeni olabilir.

Dikkat Çekme: Bazı kızlar, senden ilgi çekmek için göz teması kurmaktan kaçınabilirler. Bu davranış, onların senin ilgini çekmeye çalıştıklarını gösterebilir. Eğer bu amaçları varsa, onlara biraz zaman ve alan vermeli ve onlarla doğal bir şekilde iletişim kurmaya çalışmalısın.

Kızın davranışlarını doğru bir şekilde yorumlamak için bağlam ve diğer ipuçlarını dikkate almak önemlidir. Bu faktörler, onun neden sana bakmamaya çalıştığını anlamana yardımcı olacaktır. Her durumda, ona saygılı davranmalı ve sınırlarına dikkat etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bosver. Kiz, pesinden kosmanizi istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Nisan 2014; 18:51:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boşver gitsin
  • Sen de onu takma hatasini anlasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız istemiyor uğraşma.

• Seni sevmiyor ama ilgiye ihtiyacı var
  • ayni benim hoslandigim kizin yapdiklari . Seni sevmiyor ama arkadasin dedigi gibide ilgi istiyor . Kizlar hoslanir erkeklerin onlarla ilgilenmesinden .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu falan açma, ilgiyi tamamen kes başka kızlarla ilgilen, agirdan satma sırası sende ilgilenmesse hiç olmaz zaten gözden cikar şuan yani

• Unut.

• Kız seni oynatmaya calısıyor sana bi tasma takmadan önce asıl sahibin kim oldugunu göstermelisin sana ihtiyacim yok lae zaten senin gibi 100 bin vardir dunyada demesini bileceksin(icinden tabiikide bunu kiza soylemen hicbisey ifade etmez kendi bilinc altina yerlestireceksin once)

• Ama hala bakıyor.Mesela geçen sınıfa girdim resmen bana baktı böyle 5 saniye falan.Bende tabi bakmamaya çalışıyorum ama işte.Garip davranıyor bana karşı. Ayrıca bu kızın konuştuğu 2 erkek arkadaşı var normal arkadaş yani.Geçen denk geldim bunlarla, bana o kızın beni sevdiğini söylediler güya kız bunlara söylemiş seviyorum diye falan.Hepten kafam karıştı.Gerçi ne kadar doğru dediler bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 10 Nisan 2014; 19:06:40 >
  • Sana bakıyorsa tekrar sohbet kurmaya başla bir süre birlikte takılın kız zaten belli eder ne istediğini baktın hep böyle devam ediyor takma.
  • ne kızmış arkadaş ya.televizyonda adamlar boşuna karılarını öldürmüyor adamlar birşey biliyorda öldürüyor.boşverin kızları sağ ele devam
  • Kız senle konuşurken kısa cevaplar veriyor.Ve hatta sen bir şeyler söylediğinde duymamazlıktan geliyor. Bu 2 durumun nedeni bence aynı. Kız, senle konuşma etkinliği başladığı an duygusal baskı hissediyor. Bu yüzden ya kafası söyleyecek birşeyler bulmaya çalışmıyor ya da en baştan kaçmayı tercih ederek duymamazlıktan geliyor.
    Kız ya seni seviyor ve bu yüzden senle konuşurken bu duygusal baskıyı yaşıyor ya da sınıfında ki birisini reddetmekten ötürü yaşıyor.

Bu doğru ya da yanlış analizlerim kızı istiyorsan şimdi yazacaklarımı uygulaman için seni ufak cesaretlendirir umarım.
    Bu da yapman gerektiğini düşündüğüm şey. Bilmem uygular mısın.

Kızı tek başına yakaladığın vakit kalk git yanına.Ama bütün ağır başlılığını da al yanına, masada hiç kırıntı kalmasın. De işte "Naber Ayten?". Bence, iş konuşmaya başlamadan evvel 1-2 dakika -10 dk yapabilirsen ne mutlu sana- havadan sudan konuşup kızı rahatlatmalı gülümsetmelisin. İşte sonra ikinizde susup gözünüzü önünüze eğerseniz o an gir konuya.De ki yine "Naber Ayten?". Şaka şaka:D. Başla işte, "Hatırlarsın 3 ay evvel şu gün sana teklifte bulunmuştum.Arkadaş kalalım diyerek geri çevirmiştin beni.O günden beri çok fazla göz göze geliyoruz Ayten. Bu, beni sana yeniden teklifte bulunmam için cesaretlendirdi.Şimdi sana yine teklifte bulunmak istiyorum." kabul mu etti ooohh çalsın sazlar oynasın kızlar. Ha etmedi mi? O zaman diyeceğim şu "O zaman bu sefer arkadaş kalmayı becerebilmek namına bir şey yapalım.Bu sefer daha yakın olalım.Olmaz mı?" ve başla anlatmaya ufak planlarını.

Bence sen yaparsın aslansın koçsun...
    Bu arada bunları ben olsam yapardım şeklinde düşünerek yazdım.Ve yaparsan değilde yapmazsan pişman duyacağını düşünüyorum. Yaparsan her türlü kazanç elde edeceksin.

Edit: Virgül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanHakan07 -- 10 Nisan 2014; 21:03:39 >

• Günü günlerine uymuyor ki kardeşim.bi gün sana ilgili gibi geliyor başka bi gün yüzüne dahi bakmıyor tersliyor felan(malum günler).bence normal bi şekilde devam et sanki normal bi arkadaşınmış gibi ama fazla uğraşma iş olacağı yere varır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aSaSHaKaN

Kız senle konuşurken kısa cevaplar veriyor.Ve hatta sen bir şeyler söylediğinde duymamazlıktan geliyor. Bu 2 durumun nedeni bence aynı. Kız, senle konuşma etkinliği başladığı an duygusal baskı hissediyor. Bu yüzden ya kafası söyleyecek birşeyler bulmaya çalışmıyor ya da en baştan kaçmayı tercih ederek duymamazlıktan geliyor.
    Kız ya seni seviyor ve bu yüzden senle konuşurken bu duygusal baskıyı yaşıyor ya da sınıfında ki birisini reddetmekten ötürü yaşıyor.

Bu doğru ya da yanlış analizlerim kızı istiyorsan şimdi yazacaklarımı uygulaman için seni ufak cesaretlendirir umarım.
    Bu da yapman gerektiğini düşündüğüm şey. Bilmem uygular mısın.

Kızı tek başına yakaladığın vakit kalk git yanına.Ama bütün ağır başlılığını da al yanına, masada hiç kırıntı kalmasın. De işte "Naber Ayten?". Bence, iş konuşmaya başlamadan evvel 1-2 dakika -10 dk yapabilirsen ne mutlu sana- havadan sudan konuşup kızı rahatlatmalı gülümsetmelisin. İşte sonra ikinizde susup gözünüzü önünüze eğerseniz o an gir konuya.De ki yine "Naber Ayten?". Şaka şaka:D. Başla işte, "Hatırlarsın 3 ay evvel şu gün sana teklifte bulunmuştum.Arkadaş kalalım diyerek geri çevirmiştin beni.O günden beri çok fazla göz göze geliyoruz Ayten. Bu, beni sana yeniden teklifte bulunmam için cesaretlendirdi.Şimdi sana yine teklifte bulunmak istiyorum." kabul mu etti ooohh çalsın sazlar oynasın kızlar. Ha etmedi mi? O zaman diyeceğim şu "O zaman bu sefer arkadaş kalmayı becerebilmek namına bir şey yapalım.Bu sefer daha yakın olalım.Olmaz mı?" ve başla anlatmaya ufak planlarını.

Bence sen yaparsın aslansın koçsun...
    Bu arada bunları ben olsam yapardım şeklinde düşünerek yazdım.Ve yaparsan değilde yapmazsan pişman duyacağını düşünüyorum. Yaparsan her türlü kazanç elde edeceksin.

Edit: Virgül.

Öyle diyorsun da ya ben yanlış anlıyorsam gidersem şimdi bir daha hepten yüzsüzlük yapmışım gibi geliyor bana.Ayrıca insan bir kere bile gelip naber diyip sohbet başlatmaz mı hep yakınıma geliyor ama öyle bekliyor.İlla ben gidip konuşucam.Bazen iyi konuşuyor o da soru soruyor falan bazen kısa cevaplar veriyor ve yüzüme de bakmıyor.Zaten son 1 ayda toplam 7-8 kere falan konuşmuşuzdur.Aramız epey açıldı ben daha doğrusu onu unutabilmek adına sürekli kaçıyorum.Ama o böyle davranınca garip oluyorum kurtulamıyorum.Neyse denemeye çalışıcam dediğini ama bir daha o cesaret gelir mi bilmem.Özellikle şu an cesaretim daha kırıkken olur mu bilmem.Şu an çok az konuşuyoruz ama tek konuştuğumuz şeyler arkadaşça şeyler dersler,diziler falan hiç öyle ne iltifat ediyorum ne de artık sevdiğimi belli ediyorum konuşurken.Neyse biraz daha zaman geçsin duruma göre bişiler yaparım herhalde.Saol yorumun için.

• Anaokulu mu orası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.