Şimdi Ara

Kız arkadaşım ne yapmak istiyor? (cinsellik içerir . )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
14.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim okuldan yaklaşık 30 gün önce tanıştığım . 10 gündüzde sevgili olduğumuz bir kız var kızla ciddi düşünüyorum ikimizde 24 yaşındayız .
    Kız güzel bir çok kişinin peşinde koştuğu türlerden popüler biri biraz güzelliğinin farkında biri diyebiliriz . İkimizde tek başına evde kalıyoruz ve apartmanlarımız yan yana kızın daha önce sevgilisi vardı ben görüyordum 2 günde bir mutlaka kızla birlikte eve girerlerdi ayrılalı 8 ay olmuş 8 aydır hiç bir ilişkisi yok . Kıza bi kaç kere kahvaltıya kahveye geleyim sana falan dedim yok insanlar yanlış anlar daha çok erken 10 günlük sevgiliyiz falan dedi bende 3 4 kere dile getirdim sonra daha konusunu açmadım sen bilirsin dedim o da biraz zaman geçsin senle uyuduğumuz geceler falan da olur dedi .

2 3 gün önce bir yerde indirimde idi kıydım paraya kıza pırlanta kolye aldım , kıza yılbaşında veririm diye o da o gün elimde kutuyu gördü tesadüfen akşam neydi o falan diye ısrar edince sana pırlanta aldım ama modelini söylemem yılbaşı akşamı beraber olalım orada görürsün dedim baya mutlu oldu .'

Dünde yılbaşında napıyoruz dedi dedim dışarıda ki mekanlar alkollü olaylar çıkar evde geçirelim dedim sen yemek yaparsın bişeyler alırız içeriz falan bu bi anda patladı git kendine yatmak icin başka tek gecelik bi kız bul sürekli evime gelmek istiyorsun ben istemiyorum dedi iyi dedim . Sonra biraz konuştum gönlünü aldım beni sevdiğini biliyorum , bu arada kız beni bi kaç kişiye sormuş o kişilerde çok sık sevgili değiştiriyor tadını aldığını bırakıyor falan demiş kızın gözünde de böyle bir ön yargı oluştu herneyse . Sonra kız bana ben bakireyim bişeyler yaşadım ama kesinlikle ilişkiye girmedim kendimi tuttum dedi iyi dedim kızın arkadaşları da kızın bakire olduğunu söylüyor .
    Sonra bana bu akşam durduk yere bak ev halim diye incecik bir şort ve sütyensiz bir kolsuz body ile fotoğraf atmış bak evde böyleyim ben diye . Bende bu benim hayalim değil mi dedim hayalin gerçekleşecek dedi .
    Sonra bana 14 şubatta vizyona girecek bir filimden söz etti bende 14 şubatımı sinemada geçiremem dedim kız bunun üzerine 14 şubatta bende şarap içeriz sonra da istersen biraz sevişiriz dedi bende olur dedim ama ilişkiye girmeyiz dedi peki dedim .

Sizce bu kız 14 şubata kadar bekleticek mi beni ? Neden bu kadar zorlarken geceleri cinsel muhabbetler çıkarıp açık fotolar atıyor . Gerçekten beni istiyor mu istemiyor mu aklım karışıyor

Edit: kızla 3 4 kere sinemaya gittik omzuma yattı ellerinden ve bacaklarından tuttum etek giydiği zaman ama daha öpüşme olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshoot06 -- 23 Aralık 2016; 21:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece gece bu aptal hıkayeyle genclerımızın aklını celemezsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanmadım okumadım .hata mı ettim beyler ?

• .d sonunda düzgün bir kız konusu sana tavsiyem biraz uzak duruyormuş gibi davran 14 Şubata beklemeden mercimeği verirsin ama pek tavsiye etmiyorum seviş
  • 10 gündüzde sevgili olduğumuz bir kız var kızla ciddi düşünüyorum
    10 gündüzde sevgili olduğumuz bir kız var kızla ciddi düşünüyorum

• yalannnn söylüyorsunnnnn yaalaaannnnnnnnnnn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne okudum ben
  • Geceleri başkalarıyla mı sevgilisiniz ?

Eşit: Birader şimdi okudum da , kız senden önce baya el değiştirmiş bence ciddi düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commonder -- 23 Aralık 2016; 21:38:09 >
  • Kızın başka amacı var ama ben çıkaramadım zenginsen paranı sömürmeyi safsan kendini sana yamamaya calısıyo olabılır

• Ne kadar aptalca bir sorun ya biraz kayda değer işlerle uğraşın
  • 14 Şubatı bekle ve gol denemesi değil direk golü at.Şimdi bu taktikleri burda vermeyek u can do it.
  • Okumayın zebanisiz csb
  • Donanımhaber adminlerinin izin vereceği düzeyde salakça bir CSB olmuş bu konuyuda silmezler

Adminler kaliteli pirim yapan heycanlı CSBleri silerler kurallara uygun değil diye

• Hocam napıyosun kalktı yani şimdi kim uğraşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Kızın başka amacı var ama ben çıkaramadım zenginsen paranı sömürmeyi safsan kendini sana yamamaya calısıyo olabılır

Sonuç olarak kız verecek mi hocam yoksa daha çok isteyeyim diye naz mı yapıyor

• Kendi adınıza konuşun lütfen. Ben elendim beyler görüşürüz

• headshoot06 H kullanıcısına yanıt
    CSB değilse sana gösterip başkalarına vercek

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

CSB değilse sana gösterip başkalarına vercek

O nerden çıktı hocam

• Ya olm siz işi bilmiosunuz ben varya krali gelse pardon kraliçesi gelse yatağa atmam en fazla 1 haftami alır ama adama bak ışığın kutlecekimsel merceklenme katsayisini uzaktaki astronimik bir cisme firlatmaya çalışıyor sanki

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.