Şimdi Ara

Kız arkadaşım ne yapmak istiyor? (cinsellik içerir . ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
14.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız senden önce de her 14 şubatta sevgilisiyle şarap içmiştir,sevişmiştir ama ilişkiye girmemiştir. Ciddi düşünüyorsan düşünme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır CSB bildiğin incisozlukte açılan gençleri tahrik etmek için uydurulmuş seks hikayesinin dh forum kuralları sıkı olduğu için sansurlenmis hali.
  • Niyeti ciddi adam gelip ballandıra ballandıra burada anlatmaz kız arkadaşını, geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Bir kızın tecrübesinin olup olmadığını öpüşürken anlayabilirsin o anlık patlama ile içlerinde ne varsa ortaya çıkıyor rol yapamıyorlar.

Nasıl anlariz ki öpüşürken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla nasıl baş başa kalabilirim arkadaşlar

• Güncel

• Bu kızdan bir cacık olmaz.Ben bu kafa yapısındaki bir kızla değil sevgili , arkadaş bile olmam. Direk terket bence. Bu kızı anlamak için uğraşma.Hayatına yazık etme.Bir de pırlanta kolye mi aldın yuh be.Kız seninle cinsel olarak bir şey bile yaşamak istemiyor. Ayrıca 10 günlük ilişki hemen yatak düşünüyorsun diyor.
    Ben ilk buluşmada sevişmeyen kızı direk terkediyorum. Hayatımda böyle bir negatifliğe ihtiyacım yok.
  • La olum , kız seni kekliyor farkında değil misin. Seni azdırıyor, sen de sazan gibi atlıyorsun kızda temiz namuslu kız ayaklarına yatıp seni kendine bağlıyor. Bu kadar basit olay.

İlişkiye girmek istiyorsan arama sorma pırlantayı hiç verme, anneme aldım falan de işte birşeyler uydur 1 haftaya verir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.