Ben olayları tek tek anlatim Aylem sürekli evlen diye baskı yapıyor Benim taleplerim İlk olarak iş yeri kuralım işyerinde elamanı yönetebliyormuyuz biz olmadan elaman orayı kendi kendine götürebiliyor mu bunu görelim yüksek paramız olsun u görmek istiyorum cunku kendimi cok fakir hissediyorum diğer talebim para olduktan sonra güzel olsn istiyorum. benim gözüm dışarda kalmasın istiyorum son talebim ise olsa da olur olmasa da tahsilli olsun istiyorum az önce bahsettiğim gibi olsa da olur olmasa da eczacı- hakim veya cumhuriyet savcısı veya noter. aylem de diyor ki işyeri kurmam. sen evlenmek için evlen güzel olmasına gerek yok iş para olmasa da aç açına git karşına çıkan ilk kişi ile evlen. dedikleri ve benim halm bu |
Aylem güzel olmayan bir kızla evlenmek için evlen diyor iş kurmana da gerek yok diyor
-
-
ben aylem de aylem dedikce dalga geciliyor benlen ama gerçekten aylem de aylem
-
şimdi ben anladiklarimi tek tek anlatiyim. sen aylem de aylem dedikçe onlar da oğlum da oğlum demiyorlar. iddiana göre para koklatmıyorlar ama sen ise hep aylem de aylem diyerek aslında onlardan para bekliyorsun...
-
hocam nickini aylene ver birazda onlar yazsınlar sizin nasıl biri oldugunuzu tarafsızca ögrenelim
-
eksiye turbolinea yaz nasil biri oldugumu ogrenirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin tipin nasıl ? kara tenli, kıvırılcık saçlı, kollarında 2cm kıllar olan, kambur burunlu bir tip isen... o konuda yahudiler şanslı oluyorlar. amerika bunların elinde ve paraları ile iş yapıyorlar. diğer türlüsü çok çok çok zor.
-
tipim iyi değil ama aylemin parası var.
güzel olmayan kızla asla evlenemem
-
o zaman şansına küseceksin ve menüde olanla yetineceksin.
tahsil var mı? sanırım yok
yabancı dil var mı? sanırım yok
liderlik vasfı varmı çevre tarafından kabul gören? sanırım o da yok ailenlesin.
hacı kardeş üzgünüm. milletten dava ile para almakla da olmaz bu işler. kim seninle neden hayat sürsün? o yüzden yaşın erkenken bence evlen. aileni dinle. yaşın muhtemelen 35 vs değil mi? 10 senen var. 10-15 sene sonra cinsellik de pek kalmayacak :) zaten insan 20 lerinde sevişmemisse 30larında yapsa da pek anlamı yok.
-
evlenmeme ihtiyac yok ki
gürcüstan da mutluyum....
ama aylem baskı yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 27 Ekim 2024; 19:58:16 > -
mutluyum derken? valla mutlu isen diyecek laf yok.
ama şunu not et: Para için senle oluyorsa, hiç bir zaman gerçek manada yaşamış olmayacaksın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X