|
3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz
-
-
Müşteri raftan aldığı ürünü kasaya götürmeden önce fiyat değiştiği oluyor mu?
-
:D yok hocam sabahtan ürün, veri ve kampanya aktarımı alıyoruz. fiyat değişimi varsa o zaman oluyor. haftada 2 gün tek tek tüm etiketlerin barkodunu okutup hatalı etiketleri kontrol ediyoruz. hatalı olanlar sisteme düşüyor ve yenisini basıyoruz. bunu aksatan şubeler var. o yüzden kasadaki fiyatla etiket fiyatı bazen uyuşmuyor. fiyat farkı vermek zorundalar ama kasa açıgını çoğunlukla personelden istiyorlar. o yuzden alisveris yaparken fiyat farkiyla karsilastiysam benim tercihim iade alınması veya cok fark yok ise umursamadan yola devam edilmesi yonunde oluyor. sorumlular isini yapmiyorsa personelin ne sucu var, yazık gunah valla. -
Geçen gün bir başka marketten, ambalajlanmış yeşil üzüm aldım. Tartıda 29 lira olan kilo fiyatı, kasada 58 lira olmuştu.
-
part time alım yapılıyor mu okurken çalışmayı düşünüyorum
-
eyvah ya tartıda ya kasada yanlışlık yapılmıştır. naptı çift mi okuttu kasada? arada kasa cift okur, satir iptali yapip duzeltmek gerekir onu. ya da farklı bi çeşit üzüm daha vardır, kasiyer veya tartan eleman yanlis kodu yazmistir. a101'de mesela uc dort cesit uzum ve erik var. surekli karistirir onlari yeni personeller. gecen ay bi yillik personel normal limonu naturel limon sanip yari fiyatina satmis bir gun boyunca. o gibi olaylar sık sık yaşanabiliyor -
havada kaparlar. öyle böyle değil eleman eksiği. giren dayanamayıp çıkıyor + çok fazla subeleri var. 2 dakika yurume mesafesi icerisinde 4 tane a101 vardi bilecik gibi ufacik bi sehirde bile -
Zor iş ya Kadıköydeki şok market şubesi ilanda 24bin TL diyordu. Bölgeye ve franchise sahibine göre değişiyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 15 Eylül 2024; 0:55:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sriiouss
eyvah ya tartıda ya kasada yanlışlık yapılmıştır. naptı çift mi okuttu kasada? arada kasa cift okur, satir iptali yapip duzeltmek gerekir onu. ya da farklı bi çeşit üzüm daha vardır, kasiyer veya tartan eleman yanlis kodu yazmistir. a101'de mesela uc dort cesit uzum ve erik var. surekli karistirir onlari yeni personeller. gecen ay bi yillik personel normal limonu naturel limon sanip yari fiyatina satmis bir gun boyunca. o gibi olaylar sık sık yaşanabiliyorSadece tek ürün almıştım. Yeşil üzüm. İzmir üzümü de deniyor galiba. Bu markette adet, manav bölümünde tartıda tarttırmak ürünü. Tartıdan sonra üzerine etiketini yapıştırdı. Yaklaşık bir kiloluk ambalaj yapmışlar. Ürün kg fiyatı 29.90 tl. Etikette grama göre ederi de 29.05 tl olarak yazıyor. Yani tek ürün aldığım için, hatanın farkedilmesi de kolay.
Bir de poşet aldım. 58 lira 40 kuruş etmiş. Yani ürün fiyatını fişe 58.15 tl olarak geçmiş. Ben aslında kasiyerin sonu sekizli bir rakam söylediğini duydum ama dalgın anımdaydı ve kartla ödeyip çıktım. Çıkınca son duyduğum sekizli rakam aklıma geldi. Fişi çıkarıp baktım, 58.40 yazıyor. Poşetle birlikte iki kalem ürün. hemen geri döndüm. Acemi kasiyer karşısındaki tecrübeli olana gitti. O da müdürlerine gitti. Bana para ile nakit iadesi yaptılar. Ben de etiket fiyatından vermelerinin yasal zorunluluk olduğunu bildiğim halde, her zaman gittiğim market olduğu için sorun çıkarmadım. Üzümü bırakıp, eve geldim.
Nasıl bir sistemleri var onu da anlayamadım. Tartıda bir dakika önce etiketlenmiş ürün (çift yazılmadan) iki katı fiyatla fişe geçmiş.
-
Mesai saatleri nasıl? Kacta gidip kaçta bırakıyorsun -
Allah kolaylık versin hocam. A101'i seviyorum. fırsat reyonu en iyi olan market. -
Bazı boykot ürünlere satılsın diye sık sık kampanya yaptığını gördükten sonra ben ve birçok kişi oradan alışverişi kestik sence haksızmıyız -
Ülkenin en kalitesiz marketi
A101e girince kendimi değersiz hissediyorum
Çok cimri bir firma çalışanlarının da canını çıkartıyor Allah yardimcin olsun -
a101 magazayi kendi kiraliyor, kendi isletiyor. sahibi olamiyorsun magazanin. -
bi gun sabahci bi gun oglenci seklinde ilerliyor. 8.45-17.15 ve 13.15-21.30 seklinde degisiyo bu saatler. haftada bir gun full cekiyorsun 8.45-21.30. diger personel izinli oluyor o zaman. bir gun de sen izinli oluyorsun. bolgede eleman acigi varsa full cektigin gun sayisi artabilir. ancak bahsettigim gibi, mesai ucreti falan vermiyorlar -
kasa arkasi full boykot ürünü dolu. sebebini bilmiyorum. haklisiniz bence -
sagol hocam. gercekten de canimizi cikartiyorlar. her seye yetismek imkansiz, maas da diger marketlere oranla cok dusuk kaliyormus diye duydum cevremden. -
madem öyne, o zaman niye şok veya bim veya diğer marka marketler yerine bu en pis ve kalitesiz market markasına personel oldun? sanki diğerlerinde personel açığı yok...
-
haberim yoktu bunlardan. öyle girdim a101'e. simdi de cikasim yok. yardimci olucam bi iki haftaya, onu bekliyorum.
yobaz dekare_me geldi gene iş beğenmiyonuz dedi şaşırdık mı?
|
Ülkenin en kalitesiz marketi
A101e girince kendimi değersiz hissediyorum Çok cimri bir firma çalışanlarının da canını çıkartıyor Allah yardimcin olsun |
adama niye hemen istifa et diyosunuz. ben de aşağı yukarı benzer şeyi yaşıyorum. herkes "istifa et daha yüksek maaşlı işe gir" diyo. bunu diyen kişiye bakıyorum hayatında çalışmamış özel sektörde. hayatında bi işten diğerine geçmemiş. hayatında var olan maaşı bırakıp, maaşsız duruma geçmeyi tercih etmemiş. gelmiş bana akıl veriyo istifa et diye.
lütfen kimseye akıl vermeyin dostlar. herkes kendisi için neyin ne olduğunu görüyo. siz kendi yaşamınızla ilgilenin. |
Boykot ürünlerde indirim varmı alalım
|
Benzer içerikler
- 1337 nedir
- askerde en rahat görev
- sim kart numarası öğrenme
- hawk gözlük kaliteli mı
- ayağa batan cam çıkmazsa ne olur
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X