Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akıl verenler çok biliyorsanız siz ayarlayın daha iyisini onlar bilmiyor sanki

• enginkurt E kullanıcısına yanıt
    şu an samba 200 gr pesto cipslerin karsisinda duruyorum hocam. bolgenin en yogun magazasinda oldugum halde kutu agzina kadar dolu duruyor. delist mi olmus diye kontrol ettim ama yok regüler gözüküyor. sizin bolgenin deposunda kalmamis olabilir, o yuzden yollamiyordur subelere
  • Zaten ya borcun vardir ya da açsindir. bunun disinda çalışılacak yerler değil. Allah kurtarsın
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    evime yakin sube olsa migros'a falan gecerdim. bugun şok'ta calisan biriyle konustum cok da bi fark yokmus bizimkinden. a101'den daha dusukmus hatta maaslari
  • Hocam dijital alışveriş kodu ile sigara alabiliyormuyuz 😀
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    yok. poset de gecmiyo cogu zaman. sigarayi anlarim destek amacli kart hediye etmissindir sigara almasini istemezsin. poset neden gecmiyo ben de bilmiyorum
  • soru sorun la sıkılıyom işten döndüm
  • A101 ci bana ulas. Raflariniza dijital fiyat etiketi yapalim, surekli tek tek fiyatlari raflarda degistirmek yerine tek merkezden tek tikla her mali zarar etmeden gercek fiyatina satin. Boyelikle surekli fiyat kontrolu derdiniz olmaz milletle kavganizda olmaz. Sabah fiyatlar neyse oyle kalir. Biraz maliyetli ama hicbir satistan zarar etmezsiniz.
  • Mesai 45 saati geçiyorsa 18 bin tl'ye çalışılmaz.
  • Hâlâ çalışıyormusun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.