Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
1
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam. giris çıkış ve mola saatlerimi her gün not alsam alırdım büyük ihtimal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    Hakkınızdan hayırlısı artık hocam bu üç harfli marketler kimseye kıdem tazminatı vermiyor sanırım
    Ben 3 sene fabrikada çalıştım tazminatı verdiler ama işsizlik maaşını alamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İstifa edip tazminat alamazsın. Dava açsan yıllar sürüyor 10 yıllık eleman değilsen avukat parasına değmez ayrıca şahit falan gerekli o yüzden bu tazminat olayı yaş

• Bende bir ara akaryakıt pompacılığı yapmıştım BP de işimi çok iyi yapıyordum gelenleri eğitiyordum ama maaş emeğe değmediği için çıktım ben çıkarken pompacılar bile çıkmamaya ikna etmeye çalışmıştı beni ama yapacak bir şey yok

Sonra başka benzinliğe geçmiştim orası biraz anam babam şirketiydi kimseyle bağ falan kurmadım 4 5 ay çalıştım oradada bu şubatın 7 sinde çıktım

Ha şuan ne yapıyorum B sınıfı ehliyete girdim nisanın sonu gibi alırım o aradada ingilizceyi geliştiriyorum pazarlama işini geliştiriyorum zaten biliyorumda bakalım başkaları ne demiş

Şirketlerin şu hastalıklı anlayışına bakın.

Belki satılır diye son ana kadar elinde tutuyor.

Ama herkes iyi olmak zorunda değil, serbest.

• a101 den boş bulundum hadi kart diye bir seye uye oldum kimlik onlu arkali foto cekip imza attim, marketten cikar cikmaz bankanin musteri temsilcisi arayip iptal ettirdim
    uyelik sonlandirildi, iki defa aradim uyeliginiz iptal edilmiş dediler. Banka kartina, fiziksel vb talepte bulunmadim para da yatirmadim
    herhangi bir sikinti yaratir mi bu durum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.