suriye'ye taşınılır mı?
fırat kenarında arsa alıp, ev yapıp domates, hıyar yetiştiriciliği yapılır mı? ölmesek de sürünürüz ama başımızı sokup benim diyebileceğimiz bir yerimiz olur? he? olmaz mı? türkiya serverinde hardcore geçiriyorlar, 17 bin maaş, 20 bin kira mı olur?
faturalarınız kaç lira
adam ptt'de 2500 lira elektrik, 1500 su, toplam 4000 liradan fazla fatura ödedi. bunlar ne ayak?
rte çok büyük adam
iktidara gelip azınlığın çoğunluğa tahakkümüne son vermeseydi chp'liler de suriye'deki gibi hapishaneler inşa eder, bütün ordu kademelerini kendi adamlarıyla doldururlardı.
askerliğimi nerede yapacağımı bilmiyorum.
yardım pls.
kaçta gideceğim, en geç hangi tarihe kadar gidebileceğim, nereye gideceğim, nasıl gideceğim hepsi meçhul!
tam buraya askerlik yapmaya gidiyorum
eğitim birliği buradaymış sanırım
Maaşlar daha da düşecek
olay şu şekilde gelişti:
devlet hastanesinden hasta dosyamı istedim. sonra bilgi edinme başvurumun zımnen red edildiğini söyleyerek dava açtım. karşı taraf cevap dilekçesinde "iddiasını ispatlasın" kabilinden şeyler söyleyip hastane ile arasındaki yazışmaları ve hastanedeki uzman hekimin görüşünü ekledi. benim ispatım zaten vardı, dilekçelerim kayıtlıydı, barkotluydu, numaralıydı. cevap verilmediğinin ispatının, karşı tarafın elden verdiğini iddia ettiği belgeleri dosyaya sunmaması olduğunu söyledim. mahkeme ilgili evrakı talep etti, dosyaya eklenen "epikriz" belgesinin ardından ek beyan dilekçesi vererek bu belgelerin delil olamayacağını, üzerinde imazmın olmadığını, imzadan imtina ettiğime dair bir tutanak olmadığını beyan ettim. dava sürecinde hiçbir surette ikrarda bulunmadım. kararda cevabın verilmiş olduğunu, benim haksız olduğumu söylediler.
- delillerimiz eşit değerlendirilmediği için mağdur edildim.
- hastanedeki çalışan tabipin "görüşüne" binaen hüküm kurdukları bariz belli.
- yukarıda bu konudan bahsetmedim ama yönetmelikte geçen, üstelik ihtiyari olan ve karşı tarafça sunulmayan bir maddeden dolayı anayasa, uluslar arası sözleşmeler ve kanun ile verilen hakkım görmezden gelindi.
şimdi ben ne yapmalıyım? ayrıca bu dilekçeyi askerlik süremde, başka bir şehirden vermem gerekecek. halbuki eğitim birliğinde günlük izin yok ve dilekçeyi kime yazacağımı bilmiyorum. xyz bölge idare mahkemesine verilmek üzere klm idare mahkemesine verilmek üzere vyz asliye hukuk mahkemesine mi yazacağım yoksa xyz bölge idare mahkemesine verilmek üzere vyz asliye hukuk mahkemesine mi kararsız kaldım.
Askerden dönünce ne iş yapacağım
1000 dolar kazananları görünce kıskanıyorum. İşçi olarak kazanacağım maksimum 500 dolar. Php ve sql ile dandik siteler yapabiliyorum, nodejs ve express ile spa da geliştiririm. Wordpress'te woocommerce teması kurup seo yapıyorum, lunix biliyorum falan diyebilirim. Aslında react native ile mobil uygulama dayazmak istiyorum ama ilk önce bir web sitesini mobil uygulamada çalışacak şekilde tasarlamayı öğrenmem lazım. Bilgisayar programcılığı diplomam var. İt'çi olarak bir yerlere mi gireyim, freelance iş mi arayayım yoksa mavi yakadan devam mı edeyim karar veremedim. Ufff 1000-2000 dolar kazananları chokkk kıskanıyorum.
elazığ malatya sivas refahiye erzincan kara yolu
-nu kullanarak erzincan'a gitmek istiyorum. burada en uzun namlu bizde diye bağırıp, sırıkla atlama yapıp 6 ay sonra geri dönmeyi planlıyorum. istanbul'dan buraya uçak kullamadan nasıl giderim? elazığ-tunceli-pülümür-erzincan yolu yassakmış, yakalarlarsa fena yaparlarmış.
1 kilo patates kızartması yedim
son 200-300 gramını yemesi zor oldu ama yedim. 1 kiloluk hazır patatesti. buharlaşan su ve emilen yağ hesap dışı bırakılmıştır.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 354
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.372 (Bu ay: 4.985)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic