Bildirim
Maaşlar daha da düşecek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ülkede denetim yok, ne maliye ne de sgk işini yapmıyor
-
hökümet istifa
-
son üç markete gidişimde 500, 1000, 500 TL ödedim. tek yaşıyorum. fiyatlar deli artıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bişey değil. Yılbaşından sonra fiyatlarda şenliği görcez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Durum gittikçe kötüleşebilir. Ama bir şey değişmez. Bunu dünyaya bak anlarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gılışdar sesehayı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında maaşlar sabit kalsa enflasyon da bir zaman sonra durur. Ama beklentiyi karşılamak için mecbur zam yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus00 -- 10 Aralık 2024; 3:58:21 >
Son 50 yıldır maaşlar dünya genelinde aralıksız olarak düşüyor. Üstelik işçiler eskinin 2-3 misli fazla ürettmesine rağmen.
-
türkiye'de fakir yok en fakirin bile 1-2 evi arsası arabası var. şimdi benim niye yok diyeceğinize gidin babanıza kızın veya hazır yiyiciliği bırakın
-
Hocam siyaset yaptınız kendinizi banlamanız gerekir
daha ne kadar kötüleşebilir ki dedikçe kötüleşiyor.. aklımıza mukayyet olsun allahım
-
enflasyonun durması için önce devletlerin karşılıksız para basmayı kesmeleri lazım. bunu yaptıktan sonra maaşları "beklenen enflasyona" göre arttırsınlar. yani cücük kadar zam yapsınlar hep. bu yapılınca enflasyon durur.
karşılıksız para basma olayı sona ermedikçe, maaşları istediğin kadar sabit tut, enflasyon asla sona ermez, sadece halk fakirleşir.
durmuş olan enflasyonu başlatan şey HER ZAMAN devletlerin karşılıksız para basmasıdır.
Türkiye'de 2018'de enflasyon delirdi. 2018 öncesi ufak enflasyon vardı. 2018'de ise devlet iflas etti. iflas edince de kendi harcamalarını karşılıksız para basarak finanse etti.
bizimki gibi dinamik ekonomiye sahip bi devlet normal şartlarda iflas etmez ama siyasiler çok fazla hortumlarlarsa, üzerine bir de senin cumhur başkanın ABD başkanı Trump'a ağzından tükürükler saçarak bağırırsa "bu can bu nefeste oldukça o rahibi benden alamazsıııııınnnnn!!!!!" diye, işte o zaman devlet iflas eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Aralık 2024; 11:13:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az sabır. Chp gümbür gümbür geliyor. Ekonomi şahlanacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X