Şimdi Ara

askerliğimi nerede yapacağımı bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kaçta gideceğim, en geç hangi tarihe kadar gidebileceğim, nereye gideceğim, nasıl gideceğim hepsi meçhul!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatiozfatura -- 9 Aralık 2024; 23:9:15 >

• Kırmızı alanı google maps’e yazın. Katılacağınız tarih yazıyor. 2 gün izniniz var. Ama çok da geç girmeyin. Saat 17.00’den sonra girmemeye özen gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lajsuney -- 9 Aralık 2024; 23:21:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E-devletten bu kağıdı alırken şununla karşılaştım, dolayısıyla kafam karıştı. Ayrıca mardin'in merkezi artuklu. Artuklu'da kışla yok. Ayrıca google'da 70. Mekanize zamazingosunu aratınca resmi bir adres çıkmıyor, çıldırazaam!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt mardine ucak varmis 10 dk yazmislar havaalanina ekside, en gec 15 aralikta teslim olman lazim bu arada.
    Su grup orasi heral son mesajlara vs bak nasi gitmisler yazmislardir illa.
    70.MEKANİZE PİYADE TUGAYI.TOPÇU TABURU.SAYIN KIŞLASI .MARDİN | Facebookfacebook
    70.MEKANİZE PİYADE TUGAYI.TOPÇU TABURU.SAYIN KIŞLASI .MARDİN | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/109014625827566/?locale=tr_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 10 Aralık 2024; 0:35:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• n201 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ümstad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim askerlik yaptığım yer. Direk Mardin havaalanı uçuşu bulursan al, indikten sonra taksiyle 5 dakikalık mesafe de yoksa Diyarbakır havaalanı oradan da Mardine karayolu yapmak zorunda kalırsın.

• sabotage1907 kullanıcısına yanıt

aynı böyle yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.