Şimdi Ara

Beyler sigortamın olduğunu nasıl öğrenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce hastaneye gittim, sigortan bitmiş tedavi olamazsın dediler. Lise mezunu 19 yaşındayım. Geçen hafta üniversiteye yazıldım. Sigorta aktif olmuş mudur? Ya da sigortamın olup olmadığına nereden bakabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 21 Ağustos 2017; 22:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kayıt olduysan üniversite öğrenci işlerine git. öğrenci belgesi al sgk'ya git üniversite öğrencisiyim babamın sigortasından yararlanmaya geldim de. işlemlerini yap sonra mezun olana kadar babanın sigrotasından yararlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

kayıt olduysan üniversite öğrenci işlerine git. öğrenci belgesi al sgk'ya git üniversite öğrencisiyim babamın sigortasından yararlanmaya geldim de. işlemlerini yap sonra mezun olana kadar babanın sigrotasından yararlanırsın.

Otomatik yapmıyorlar değil mi?

• yok hatta borç yazmaya devam ediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

yok hatta borç yazmaya devam ediyolar

Hocam part time işe gireceğim o yüzden sordum. Verem savaştan sağlık belgesi istiyorlar. Şimdi bunun için bir de borç mu ödeyeceğim? Ben kullanmadım ki sigorta ne borcu?

• Gss muhabbeti var ya bizimde 2011 - 2012 de mezuna kaldığımızda birikmişti borç. Bu sene başında mı ney af geldi de sıfırlandı borçlar. Üniversiteye kayıt yaptırdıysan önemli değil illa üniversiteye gitmene de gerek yok e - devletten öğrenci belgesi al sgk'ya git öğrenci olduğunu beyan etsinler sonra halledersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e devletten sosyal güvenlik kurumu kısmına gir. Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler başlığı altında spas müstehaklık sorgulama diye bir kısım var oraya gir.Durum Müstehaktır, provizyon alabilir şeklindeyse sigortadan faydalanıyorsun demektir.
  • hocam kullanıp kullanmamayla alakası yok. nasıl ki çalışan için sigorta primi ödeniyosa gss içinde kendin prim ödüyosun.

ben en son 2.sınıftayken yaptırmıştım şuan olayı bilmiyorum. 3 sene oldu mezun oldum bu sene.

ama yarın sabah kalk öğrenci işlerinden belgeni al sgk'ya git öğleden önce işlemlerini yaptır.

öğleden sonrada hastanede istediğin işi yaparsın olmadı 1 gün sonra kesin. benim ameliyat olmam gerekiyodu sgk'ya gittim işlemleri yaptırdım sonraki gün ameliyat için randevumu aldım 4 gün sonrada ameliyt olmuştum

değişen bişey olduğunu sanmıyorum zaten eski borçlarını silerler büyük ihtimalle, benimkini silmişlerdi çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.