Selam arkadaşlar. Açıkçası artık ne yapacağımı bilmiyorum. Hayatım monoton bir düzene döndü. Sanki tüm görevleri bitirdiğim oyunun sokaklarında boş dolanıyor gibiyim. Yaş 24. 2 yıldır çalışıyorum, evi arabayı hallettim. Bu saatten sonra ne yapacağım şimdi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 17 Şubat 2025; 1:1:1 > |
Artık Ne Yapacağımı Bilmiyorum

-
-
Yapılcak şeyleri halletmişin zaten hocam. İşe 30 yıl daha devam edip emekli olup yaşlanıp ölüyosun olay bu yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pasif gelir olayı benim de aklımda dolanan bir şey ama Türk insanının çoğunun uğraşmasına rağmen yerine göre zor bir kavram.
İş bakımından durumum iyi, detayları konuşsak herkes mis gibi işin var diyecektir.
Ancak büyük şehir ve özelde olunca karanlıkta evden çıkıp tekrar karanlıkta geri geliyorsun. Artı olarak üzerine, yılda 3-4 ay yoğun olarak haftasonları ve akşamları mesai yapılan dönemler oluyor. Böyle olunca 2 gün haftasonu tatilinde bile insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor. Dün ve bugün aman zaten tatili ne zaman buluyoruz kafasıyla oturup yattım, PC'de falan takıldım. Canım sıkılsa da artık canım efor sarf edip keyfine dışarı çıkmak, biriyle bululşmak falan bile istemiyor.
-
Mühendisim kral
-
Zor. Kendine yeni hedefler koyup ona gore hareket et. Bende 20 yasinda ise basladim. Bircok seyi hallettim ve senin yasadigin duygu durumunu yasiyodum. Okulu asmistim. Simdi okula odaklandigimdan bu duygu rafa kalkti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok mu hiç bir uğraşın, hobin?
-
Hayata sıfır ile geldim eksi ile gidiyorum sen gene iyisin kendini artıya geçirmişsin. Bende yıllardır ot gibi işe gidip geliyorum yaşadığım hayattan gram zevk almıyorum kendi ülkemin imkanlarından bile faydalanamıyorum. Malum ekonomik koşullar hiç bir zaman istediğimiz gibi olmuyor. Gerçi kendimi kandırmanın da yolunu buldum... "Günün sonunda ha zengin, ha fakir ölmüşüm" deyip kendimi teselli ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 17 Şubat 2025; 21:49:7 > -
yaşı 24 olanın evi ve arabayı babası ile halletme olasılığı yüskek gibi görünüyor...
-
Aile desteği olmadan günümüz ekonomisiyle bir şey yapmak mümkün değil zaten hocam.
Arabayı öğrenciyken yarı zamanlı çalıştığım paralar + pandemide birkaç al-sat yaparak bir yere getirdim. Şu anda da 2008 hb bir aracım var, lüks vs. değil.
Evi de çeyreği aile desteği olacak şekilde kalanını döviz borçlanarak geçen yıl aldım. Hala bir miktar borcu var, yavaş yavaş ödüyorum.
Yaz sonuna doğru biraz kenara para bırakabilirsem arabayı yükseltmek var aklımda, bakalım.
-
Şükret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayat ne garip 23 yaşına gelmişim şu zaman kadar araba koltuğuna bile oturmadım hiç bir şey bilmiyorum araba sürme hakkın da ama istediğim zaman da araba alma imkanım var kimseye de boyun eğmek istemiyorum öğret diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerAile desteği olmadan günümüz ekonomisiyle bir şey yapmak mümkün değil zaten hocam.
Arabayı öğrenciyken yarı zamanlı çalıştığım paralar + pandemide birkaç al-sat yaparak bir yere getirdim. Şu anda da 2008 hb bir aracım var, lüks vs. değil.
Evi de çeyreği aile desteği olacak şekilde kalanını döviz borçlanarak geçen yıl aldım. Hala bir miktar borcu var, yavaş yavaş ödüyorum.
Yaz sonuna doğru biraz kenara para bırakabilirsem arabayı yükseltmek var aklımda, bakalım.
dövizle borçlanmak mı? bir anda borcunun katlanabileceğini hiç düşünmedin mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X