Şimdi Ara

Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta sene başından beri hoşlandığım bir kız var kızla baya muhabbetimiz var vize döneminde kütüphanede beraber sabahladık okulda falan beraber takılıyoruz bazen yemekhaneye falan beraber gidip yiyoruz kızın sevgilisi yok ama beni sadece arkadaşı olarak mı görüyor onu bilmiyorum hiç eğer öyle ise kıza açıldığım zaman bana ters tepki verebilir bu sefer hepten aramız bozulur ama işi aceleye getirmek istemiyorum sizce biraz daha bekleyip bana karşı nasıl yaklaştığını öğrendikten sonra mı açılayim yoksa yakın zamanda mı duygularımı söyleyeyim bilemedim aklımda kızı yemeğe götürüp orda açılmak var ama işte dediğim gibi bana sadece arkadaş olarak yaklaşıyorsa aramız hepten bozulur ondan korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6033561C -- 1 Aralık 2018; 23:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer bu kadar yakınsanız terslemez ama yine de reddetme ihtimali vardır tabii. Bu arada açılacaksan sakın whatsappla falan söyleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç hoşlanıyorum seviyorum muhabbetine girme, niyetini belli et onu beğendiğini söyle gerisi gelirse gelir.

• Eğer gerçekten hoşlanıyorsan dilin karşısına geçtiğinde dönüyorsa konuşabiliyorsan çık karşısına söyle. he utanıyor veya heyecan yapıyorsan dilin dönmüyorsa sakın okul arkadaşların aracılığıyla ilişkiye başlama. en kötü ihtimal sosyal medyadan yaz ama tam olarak pat diye senden hoşlanıyorum yada seninle çıkalım deme. Yavaş yavaş.

• Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?
  • vurcan masaya
  • Ama yavaş vur ürkütme baştan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız halim nasıl SSLİ
    5 yıl önce açıldı
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş beklersen pişman olursun bu kadar diyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YA olum sen avurküylüsün sana kız vermezlerrrrrr
  • ah ulan keşke hoşlandığım bir kız olsa da açılsam

ciddi söylüyorum
  • Hoşlanıyorsan açıl kabetmekten korkma o zaman kaybedersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.