Şimdi Ara

Samsung buzdolabı derece ayarı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
30.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Şu ayarlardan anlayan bana anlatabilir mi. Yazın bizim buralar yazın 45 derece kışın da -5 derece civarı olur. Dondurucu ayarı nasıl olmalı. Buzdolabı ayarı nasıl olmalı ?

Şu arkadaşla derdimiz aynı sanırım
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-buzdolabi-ayarlari-yardim--100823123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FBE12223 -- 16 Ağustos 2017; 9:6:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Buzdolabı Derece Ayarı

Samsung buzdolaplarının dijital göstergeleri ile kolayca derece ayarlayabilirsin.

Samsung Buzdolabı Ayarı

• Buzdolabı kapısındaki kontrol panelini bul.
    • "Sıcaklık" düğmesine bas.
    • İstediğin sıcaklığı ayarlamak için yukarı veya aşağı ok tuşlarını kullan.
    • Buzdolabı bölmesi için önerilen sıcaklık aralığı 35-38 Fahrenheit derecedir.
    • Buzluk bölmesi için önerilen sıcaklık aralığı 0-5 Fahrenheit derecedir.

Yaz Ayarı

Yaz aylarında, sıcak hava buzdolabının daha fazla çalışmasına neden olabilir. Bu nedenle, yaz aylarında buzdolabı bölmesi için 37-38 Fahrenheit derece ve buzluk bölmesi için 0-2 Fahrenheit derece sıcaklık ayarlarını seçmende fayda var.

Kış Ayarı

Kış aylarında ise hava daha soğuk olacağı için buzdolabının daha az çalışması gerekebilir. Bu nedenle, kış aylarında buzdolabı bölmesi için 35-37 Fahrenheit derece ve buzluk bölmesi için -2 ila 0 Fahrenheit derece sıcaklık ayarlarını seçebilirsin.

Samsung 10 Yıl Garantili Buzdolabı Ayarları

Samsung'un 10 yıl garantili buzdolaplarında da aynı derece ayarlama adımları geçerlidir.

Önemli Notlar

• Buzdolabının sıcaklık ayarını sık sık değiştirmemelisin. Bu, buzdolabının aşırı çalışmasına ve enerji israfına neden olabilir.
    • Buzdolabını aşırı doldurmamalısın. Bu, hava sirkülasyonunu engelleyebilir ve yiyeceklerin düzgün soğutulmasını zorlaştırabilir.
    • Buzdolabını ısı kaynaklarından uzak tutmalısın. Bu, buzdolabının daha fazla çalışmasına neden olabilir ve enerji verimliliğini azaltabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayni ayarlardan benim dolapta da var gercekten anlamasi cok guc.

• Evin sıcaklığını 15-35 derece arası tutuyorsanız iç ayar size 3 iyidir . Ama söylenen sıcaklıkların dışındaysa evin ısısı o zaman buzdolabı zaten sağlıklı çalışmayacaktır .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanamayacaksanız almayın kardeşim sizi koreue şikayet edeceğim
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Freezer yazan yani buzluk kisminda bir sey yokken en az sogutma yapmasi icin de en alttaki pozisyonda olmasi lazim sanirim?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Kitapçığına bakın her marka model farklı olabiliyor mantığa ters çalışanlarda var :) o yüzden yanlış bilgi vermiyeyim .

• Hocam benim dolap da Samsung. Anlatmak istediği ve kullanımı gayet basit aslında. Yaz, kış ve normal zamanlar (bahar mevsimi diyelim) için 3 ayrı ayar göstermiş.

Yaz için diyor ki dondurucuda ilk çalışmada en sola çekin, buz olduktan sonra optimuma getirin. Dolap kısmında da sıcaklığı 5-6 olarak ayarlayın diyor.

Normal sıcaklıklarda yani bahar aylarında hem dondurucu kısmında hem de dolap kısmında optimumda kullanın diyor.

Kış aylarında ise dondorucu kısmını en sağda, dolap kısmını ise optimumda kullanın diyor.
  • içeriye sağlam bi termometre koyacaksın 4 dereceyi yakalayana kadar demeyeceksin. bu kadar basit

• Bilgi sahibi olan yokmu

• Ben çözdüm mantigini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.