Şimdi Ara

Bir kızla bakışıp duruyorum neyapayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlıkta olduğu gibi ortada.Geçen sene 10.sınıfın yarısına kadar anadolu lisesinde okudum. 9.sınıfta çok fazla arkadaşım olmadığı için dolaşmazdım. 10.sınıf başladı sosyalleşme felan derken bir kızla bakıştık birkaç kere.Olabilir dedim sınıflar felan yakın. Bizim sınıftan arkadaşlarınin felan yanına gelip gitmeye başladı.O kızlarda biraz yakın arkadaşımdı. Ama o kızla hiç tanışmadım. Sınıfta otururken felan benim sınıfa gelince arkadaşları sohbet ederken kız bana bakıyordu. Arada bende bakıyordum ancak onun gibi tebessüm,gülümseme felan hiç yapmadım.Dedim acaba hep aynı kişilerle takildogimdan yanımdaki arkadaşıma felanmi bakıyor hayır.Tek basıma felan bahçedeykende fark ettim. Bana baktığı kesinleşti. Birkaç kere dedim acaba konuşsammı. Yok olmadı kızda utangaç bende. Çok yakışıklı biriside değilim ama fiziğim güzel.Neyse ben artık kardiyo için tramvaya felan yürümeye başladım baktım o kızda arkadaşlarıyla tramvaya gitmeye başlamış.ama hala beni kesiyor. Arkadaşları sohbet ederken bu 2-3 adım önden yürüyor felan.Dahada dikkat ettim başka baktığı biri felanda yok. 2. Dönem okumayan çök niyetim olmadığı için mesleğe geçtim. O okulda olan arkadaşlarımı ziyarete gittim ve beklediğim başıma geldi bana baktı 7 8 saniye tebessüm oluştu. O okulda olan arkadaşıma beni sormuş niye gelmiyor felan diye. Başka okula geçti diyince de yüzü düşer gibi olmuş. kızı Instagramda şans eseri önerilenlerde budum ne yapmam lazım? Adım atayımmi çünkü 4 aydır kafamı yiyip bitiriyor bu düşünce kıza karşıda boş değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmxettt -- 20 Ekim 2024; 23:50:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıza karşı boş değilim diyorsan neyi bekliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nutec N kullanıcısına yanıt

Nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yok. Daha önce kimseye böyle duygular beslemedim.

• Utançtan adam ölmez, en fazla yüzün kızarır, dinlenince geçer, (ben de rezil olmayı çok kötü bir şey sanardım zamanında )

kimsenin yanında gaz kaçırmadım :} ama bir keresinde x kişinin oğluyum diyeceğime kızıyım demiştim, yüzüm kızardı ama geçti  

hoşlandıysan naber nasılsın filan de, her tarafını para doldur, yemeye, kahve içmeye filan gidin,

cebinde telefon numaranı yazdığın kağıt olsun, müsait değilse measj atınca gidin, nolcak laaa.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Usta benim bu kızla tanışmam lazım.Gidip direk numaramin yazdığı kağıt versem biraz absürt olmazmı? Instagram felan istesem sonra yazıp tanışsam?

• Mehmxettt M kullanıcısına yanıt

Valla sadece tel. aklıma geldi, yaşım da var biraz,

instagram daha mantıklı ama öncelik çay kahve veya yemek

heyecan iyidir, bişey olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.