Şimdi Ara

30 yaşıma geldim evlenecek kız bulamadım anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet genç kardeşlerim büyüklerim 30 yıl devirdim 1 kere bile kız arkadaşım olmadı bir kızın elini tutmadım, artık kız arkadaş bulma devrini kapadım evlenmem lazım ama kendime uygun kız bulamıyorum

Kendimi bildim bileli sokakta her kız olmasada kızlar bakar, 1.90 boyumdan kalıbımdan yakışıklılığımdan etkilenirler uzaktan hoş gelirim ama konuşma ve yakınlaşma olunca hııı derler

tıpkı şöyleyim iyi aile çocuğu filminde rahmetli'nin hıyar olan kardeşi gibiyim

filmi 19:43 ten 23:00 dakikaya kadar izleyin aynen böyleyim

o yüzden her kız bana gitmez, benim ilişkim şöyle olmalı

bir film var biri barry'i evlendirsin

30 yaşıma geldim evlenecek kız bulamadım anlatıyorum

filmi izlemeyenlere kısaca anlatayım, bir arkadaş grubu gruptan biri hıyar ve kendi gibi hıyar kız buluyor yemek yerken geğiriyorlar falan, sonra arkadaşları salak kız arkadaşını alıp burdan gidin diyor.

işte benim sorunumda bu

harici olarak evlenecek kız bulduktan sonra bir arabam olsa başka birşey istemiyorum, işte benim isyanım bu yüzden.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Dostum 10 sene içinde o deli kızı bulmam lazım, fazla geç olsun istemiyorum
  • sağlık olsun ne diyelim elbet biri çıkar karşına
  • Isin var mi?

Askerlik?

Maas?

Ev araba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum iş buldun mu iş yok meslek öğrendin mi meslek yok kendini işini başlattın mı kendi işini yok. 30 yaşına gelmişsin hâlâ arabam olsa diyorsun sen daha kendine bakamıyorsun karıya nasıl bakacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet issizlikle kpss den dert yansin su yaslarda babasinin eline mahkum olmaktan boynu buruk sokaklarda dolassin,bim markette kasiyerlik yapip alsam olunca anne baba evine gitmenin utancini ceksin sen kari kiz derdindesin ne diyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Oğlum iş buldun mu iş yok meslek öğrendin mi meslek yok kendini işini başlattın mı kendi işini yok. 30 yaşına gelmişsin hâlâ arabam olsa diyorsun sen daha kendine bakamıyorsun karıya nasıl bakacaksın
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 11 Mart 2020; 17:6:40 >
  • 12 sene sonra ben.Yazık bir türk genci daha ömrünü seks yapamadan geçirmiş hay böyle işe.

• 2 sene sonra böyle bir konu açabilirim. yaş 28 senden tek farkım kız arkadaşlarım oldu. sex de yaptım. ama evlilik bana çok uzak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Oğlum iş buldun mu iş yok meslek öğrendin mi meslek yok kendini işini başlattın mı kendi işini yok. 30 yaşına gelmişsin hâlâ arabam olsa diyorsun sen daha kendine bakamıyorsun karıya nasıl bakacaksın

İdris ustaya onceden deli bu adam derdim ama adamin konusmalari cok mantikli,hakli da bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Bence baba parası - anne yemeğine aşırı alışmış asosyal ve asalak bir tip evlense de mutlu olamaz. Tabi yazdıkları doğru ise bence değil özellikle "çok yakışıklı olup kızların hayranlıkla baktığı" kısmı çok guzel csb :)

• Geçen tivitir da kızın biri şunu yazmış:

"30(+) yaşında ki bir erkek hala ailesi ile yasiyor tek kişilik baza da yatiyorsa bomboş adamdır kendi hayatını kuramamış adamdan eşine hayır gelmez" sanki kız haklı gibi biraz.... 30 yaşına gelmiş bir erkek bazı şeylerin farkına varıp hayatına yön vermeli bence.

• Allah kimseye 30 yasina gelipte burda sevgilim yok kiz bulamiyorum diye konu actirmaz insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: wweraw2014

Allah kimseye 30 yasina gelipte burda sevgilim yok kiz bulamiyorum diye konu actirmaz insallah

zaten olup biten şeyi olmasın diye neden duaya sokuyorsunuz hocam, yakıştıramadım
  • evlenmek için evlenme ben eli yüzü düzgün olsun dedim efendi olsun dedim ama yürütemedim azda olsa kalp çarpacak yoksa bekar öl daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.