Şimdi Ara

yaş 21 oluyo hala kız arkadaşım olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler üzülerek söylüyorum ki 3 4 sene önce burda "şu şu yaşa geldim kız arkadaşım olmadı" tarzında konuları görünce komik gelirdi, gülerdim ama yavaş yavaş o durumdakiler gibi olmaya başladım.

21 yaşına giriyorum 5 gün sonra. Son 3 senedir sosyal hayatım 0 üniversite okuyacağım diye hayatımın son 3 senesini çöp ettim.

• Üniversite okumuyo musun hiçmi ortamın yok ünide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben 35 oldum olmadı help  5 sene sonra rekor kırcam

bir süre sonra umursamyorsun generals açtım oynuyorum aklıma bile gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Kasım 2024; 2:31:17 >
  • SemihAteş ZBH6V S kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 senede 2 üniversiteye gittim ve bıraktım beğenmedim falan bu süreçte toplam 3 ay anca okul hayatım oldu gerisi hep evde ve kendi işimizde geçti. Şu an üniversitedeyim ama bu sefer de psikolojik olarak iyi değilim yani bi türlü her şey bir arada olmuyor gibi bir durum var

• olur olur dert etme 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 olduk artık dahada olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal hayatın yoksa zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 yaşındayım hala benim de yok iş hayatımda birisinden hoşlanıyorum ama kıza söylemeyi çekiniyorum red yerim diye zaten maddi durumu çok iyi ben ise maaşlı çalışan bir ameleyim:(

• Yaş 54 oldu artık dahada olmaz

• geçmiş olsun. işin çok zor.

• Aziz Sancar kullanıcısına yanıt

maddi durum farklı diye şansının 0 olduğu anlamına gelmiyor. bence dene hocam

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

ah be hocam kafa olarak berbat haldeyim yoksa bi şeyler yapmaya, sosyalleşmeye çalışırdım ama sosyal ilişkilerim şu an berbat halde psikolojimi toplamaya çalışıyorum.

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

berbatsan o berbat günleri geçirmen gerekiyor. sadece geçeceğini bil yeter. yavaş yavaş sosyalleşmeye adım atarsın.

önemli olan düşüncelerin, ama düşüncelerini yöneten şey büyük ölçüde hareketlerin. unutma. geçtiğimiz haftalarda bende çok bıkmıştım. bakalım yeni hafta yeni umutlar.

• Valla tiple ağızla zart zurtla alakası yok ortak ortamda bulunmakla alakalı ortak ortam yoksa 7 24 kafede otur yakışıklı ol bi moka yaramaz bi şekilde ya laf atacan kafede yada girecen oldukları ortama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.