Şimdi Ara

26 yaşına girdim ve hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi bunun nedeni çirkin ve kısa boylu olmamla alakalı insan gençken yani 18-19 yaşındayken ilerde olur diyor fakat yaş geçtikçe gerçeklerle yüzleşiyorsunuz bu yaşıma kadar hiç bi kız benden hoşlanmadı elinden tutma vs olmadı sevgili yapacak olsam dahi ilk sevgiliyi 26 yaşında yapmak bile yeterince ezik bir durum bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi yargilamak gibi olmasin da, cogunuzun sosyal hayati yok. Atilgan degilsiniz. O ortama girmem benlik degil, bu ortama girmem benlik degil. Farkinda olmadan fazla secicisiniz. Her gun kafede/barlarda issiz gibi salak salak takilan elemanlar maymuna bile benzese saglikli veya sagliksiz sacma sapan bile olsa bir iliskisi oluyor.

Bunun tiple alakasi yok, gercekten primat gibi elemanlar daha 2-3 cumleyi bir araya getiremiyor fakat insanlara kendini maruz biraktirarak kabullendiriyor ve iyi kotu bir cevreye sahipler. Ya cok ozguvenli olmalisin ya da cok yuzsuz olmalisin.

• Bu forumdakilerin kabullenemediği bi durum var;tipsizsen çirkinsen boyun kısaysa kamburun varsa hiç bi kızla sevgili olamayacaksın olsa olsa o kızın kankası yada dert ortağı olursun ilk fırsatta da bunu kabullenmek o kişinin faydasınadır mesela ben kabullendim ve hiç bi kıza teklif etmiyorum zaten reddedileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 11 Ağustos 2024; 0:10:4 >
  • Ben de 18 yaşıma kadar piyano çalamadım. Düşünebiliyor musun? Benim için büyük bir utanç.

• Yalnızlık allaha mahsustur.

• Tipin kötüyse olmaz. 9 Eylül'de 33 yaşım doluyor, benim de olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Arsızlık kullara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

insan doğasını kabullenemiyorlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 23 hiç olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Alakası yok. Özellikle bu forumda ben dahil bir sürü yalnız var

Tabi orası öylede insan gençliğinin en güzel yıllarını yalnız ve platonik geçiriyor şu an bi sevgilim olsa bile 25 senede bir ilki gerçekleştirecem ve bu bile yıkıklık göstergesi

• Dhli dediğin böyle olur zaten.

26 yaşına girdim ve hiç sevgilim olmadı
  • Simdi yargilamak gibi olmasin da, cogunuzun sosyal hayati yok. Atilgan degilsiniz. O ortama girmem benlik degil, bu ortama girmem benlik degil. Farkinda olmadan fazla secicisiniz. Her gun kafede/barlarda issiz gibi salak salak takilan elemanlar maymuna bile benzese saglikli veya sagliksiz sacma sapan bile olsa bir iliskisi oluyor.

Bunun tiple alakasi yok, gercekten primat gibi elemanlar daha 2-3 cumleyi bir araya getiremiyor fakat insanlara kendini maruz biraktirarak kabullendiriyor ve iyi kotu bir cevreye sahipler. Ya cok ozguvenli olmalisin ya da cok yuzsuz olmalisin.

• xotac kullanıcısına yanıt
    Haklı bu arada formdaki çoğu kişi tipden boydan yakiniyo ama 165 dar omuzlu iki cümleyi bir araya getiremeyen keko sevgili yapiyo adam bı şekilde kendini kabul ettiriyo

Özgüvenli olsan ne olacak ki insan sabah aynaya bakıp kendine sövdükten sonra yada birisi boyunla fiziksel uzuvlarınla dalga geçince özgüven yıkılıp gidiliyor yada biri fiziksel bir özelliğinle dalga geçince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 11 Ağustos 2024; 1:43:9 >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Bugün dışardaydım ve hiç dediğin gibi bir çift görmedim çoğunluğu 1.85 boy üstü yada boyu kısa bile olsa tipi iyi olan insanlardı

Bilmiyorumki ben kısa boylu çirkin olup sevgilisi olan baya gördüm bence sen uzunlara dikkat ettiğin için öyledir kısa olup sevgilisi olanda var

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Kısa olup sevgilisi olan vardır ama tipi ortalamadan üsttür biz hem kısa boylu hemde çirkin insanları tartışıyoruz

Yo basbayağı çirkindi onlarda bildiğin baya esmer dar omuzlu kısa dediğim de 170 175 deil 165 falan

• Hala gelmiş 1.65 boyunda kel göbekli çirkinlere özgüvenli ol atılgan ol gibi tavsiyeler veriyorlar :)

Kel ve cirkin olman senin sucun degil fakat kel ve cirkinim diye g*tu basi salip gobek yaptiysan, kendine ozen gostermiyosan, giyimine ozen gostermiyosan gelip oneri yapanlara laf atma birader. Sen kendine saygi duymazsan kimse sana saygi duymaz. Cikip disari 2km yuruyemiyosan, bogazini tutamiyosan gelip burada "ben cirkinim, gobekliyim, boyle yaratildim" cart curt konusmanin anlami yok.

yalan, üni hayatım barlarda cafelerde tek takılarak geçti 5 10 kıza laf atıp sohbet başlattım ama hiç devamı gelmedi.

zaten liseden sonra 2 ilişkim oldu 2si de güzel ama sorunlu tiplerdi, bi tanesi bende potansiyel gördü ve ezikliğim hoşuna gitmişti kendi itiraf etmişti daha sonra saldı, diğeri zaten yeni bitti o da yaşım geldi evlenmem lazım diye erkek ararken karşısına çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 11 Ağustos 2024; 14:56:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.