kızlarla zorla sevgili olsana zorla sahip olsana kanka? ortaçağda böyle yapılıyordu. |
Bildirim
kızlarla zorla sevgili olsana zorla sahip olsana kanka? ortaçağda böyle yapılıyordu. |
Bak kısa filan 20cm rapci beleşe getiriyor sende ağla o eksik bu eksik x (formerly twitter) Cyle (@cylefam) on X https://x.com/cylefam/status/1826675324186452159?t=MsljCn1DfgFBw_vCswVaOA&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamın 46 milyon takipçisi ve çanta çanta parası varda ondan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes kendini çirkin bulur önemli olan çirkinlik seviyen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkleri tanımanın bi yolu. 100 lerce kez denk geldim. Böle kişisel bi fikir , bi duygu, bi düşünme emaresi konusu olduğunda her zaman yeni hesap açılır, üye olunur ordan konu açılıp ekmeği yenilir. Ossurmaya cesaret edemeyenlerin ülkesi. Hep el neder, kendini karşısındakinin beyniyle tamamlayan, tanımlayan, yerçekimini dahi yorumlayamıcak milyonlar. Bu zaman kadar pek ciddi almıyordum konuları ciddi olsa bile böle yapmaya devam edicem sanırım. Adam kendini ciddi almıyor ben mi alıcam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 31 Ağustos 2024; 16:6:16 > |
yav sen ne diysen |