Er
Tarihinde Katıldı

Toplam: 840 (Bu ay: 6)

2 gün 5 s. 35 dk. kaldı
Antalya merkez mi daha güzel los angeles mı?
Sizce dünyada birbirine en çok benzeyen bu 2 şehirden hangisi daha güzel?

Hepinizin bildiği gibi hz. mehdi geldiği zaman dünyada teknoloji durucak ve kılıçlı savaşlara geri dönülcek.peki kılıçlı savaşlar döndüğünde türkiye türkleri amerika zamanında kendilerini yaşama amaçlı almadığı için intikam amaçlı mordor orklarının minas tirithi kuşattığı gibi amerikayı kuşatabilirler mi? türkler kılıçlı savaşlar döndüğünde amerikayı kuşatıp mordor orklarının minas tirith kuşatmasında KATMUDA yani insanlara ölüm diye bağırdığı gibi AMERİKAYA ÖLÜM diye bağırarak amerikayı kuşatabilirler mi? orklar zaten türkleri anlatıyor.peki ya tarih yine tekerrür eder mi?

Herkesin çok merak ettiği bir konuya değinmek istiyorum.vakti zamanında forumda bir dh üyesi ortaçağda gündelik yaşam ve iş hayatı günümüzdeki kadar yoğun ve tempolu değildi daha basit ve ağırdı demişti.bu doğru mu? ortaçağda yaşam gerçektende günümüzdeki günlük yaşam ve iş hayatı kadar yoğun değil miydi?
Ulan Kudüs fatihi selahaddin eyyubi, kuruluş Osman, diriliş Ertuğrul, muhteşem yüzyıl, game of thrones, mehmed fetihler sultanı gibi dizileri izliyorum insanlar toplumdaki seviyesi ne olursa olsun hatta köle bile olsa istedikleri her şeyi yapıyorlar bütün hayallerini gerçekleştirebiliyorlar aga.üstelik istedikleri tüm bölgelere y da ülkelere gidip dünyada istedikleri her yerde yaşayabiliyorlar.modern çağa bakıyorum tek bir hayali gerçekleştirmek bile neredeyse imkansız oldu.başka ülkeye gitmek ve orda yaşamak için vize almak çok zor ve elli bin tane sorun ve dert çıkartıyorlar.diyeceğim ortaçağ neden böyle? Ortaçağda hayat neden ve nasıl bu şekildeydi? Yani istek gerçekleştirmek daha kolaydı?
Dayımın kızı kanada torontoda üniversite bitirdi orda çalışıyor benim mesleğimi aldığım eğitim kurumundaki danışmanım ya da kuzenim bana kanadaya gittiğimde kanadada iş bulucaklar.bir kanada vize acentası bana kanada turist vizesi çıkartacak sonra iş bulduğumda kanada turist vizemi çalışma vizesine çevirecem.ama hangi şehirde yaşayacağıma karar vermedim.sizce doğal, görsel ve şehirsel güzellik olarak vancouver mı daha güzel Montreal mi? Ben vancouvera daha yakınım çünkü denize girmek için plajlarda var.sizce hangisi?
Dayımın kızı kanada torontoda üniversite bitirdi orda çalışıyor benim mesleğimi aldığım eğitim kurumundaki danışmanım ya da kuzenim bana kanadaya gittiğimde kanadada iş bulucaklar.bir kanada vize acentası bana kanada turist vizesi çıkartacak sonra iş bulduğumda kanada turist vizemi çalışma vizesine çevirecem.ama hangi şehirde yaşayacağıma karar vermedim.sizce doğal, görsel ve şehirsel güzellik olarak vancouver mı daha güzel Montreal mi?

Forumda bazı üyeler plastik ve tahta kılıçla çocuk oyuncağı diye oynadığımı ve hiç yeteneğimin olmadığını düşünüyorlardı.şimdide bunları diyebilcek misiniz çok merak ediyorum.daha önce böyle kılıç kullanabilen gördünüz mü? bu kılıç yeteneğimin ve hızımın eşi benzeri var mı?
İnternette otobüsle 19-20 avrupa ülkesi gezdiren bir sürü seyahat ve tur acentası var.ama ben doğru mudur yani turlar gerçek midir şüpheye düştüm.sizce bu avrupa turları gerçek mi? yani gerçekten bu ülkeleri ve şehirleri gezdiriyorlar mı?
Dünyada los angelesa en çok benzeyen şehrin antalya merkez olduğu su götürmez bir gerçektir.hatta aşağıya koyduğum bir yazarın yazısını okuyarak aradaki inanılmaz benzerlikleri öğrenebilirsiniz.benim anlamadığım amerikada bütün ünlüler los angelesta yaşıyor.peki türkiyedeki ünlüler niye dünyada los angelesa en çok benzeyen şehirde yani antalya merkezde yaşamıyorlar? türk ünlüler türkiyenin los angelesı antalya merkez yerine neden istanbulda yaşıyor? neden kaleiçi yerine istiklal caddesini tercih ediyorlar? yani niye antalyada yaşamıyorlar ve antalyayı reddedip istanbulda yaşıyorlar?

Sizce tony jaa nın koruyucu filminde uyguladığı kemik kırma tekniklerinin sporu yani muay boran mı yoksa shaolin kung fu mu daha etkili, işe yarar, üstün ve tehlikeli?
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.089
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44.674 (Bu ay: 2.152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 126 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic