Şimdi Ara

Antalya merkez mi daha güzel los angeles mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Antalya merkez mi daha güzel los angeles mı?

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2025)
Giriş
  • Sizce dünyada birbirine en çok benzeyen bu 2 şehirden hangisi daha güzel?

Cem Arüv - Çevrenin Sesiyoutube
    Antalya'nın üst ve alt plato bölgeleri, Amerika'daki benzer bir silüetle karşılaştırıldığında, Beydağları'na benzer dağlar ve geçitlerle dikkat çekiyor. Ancak şehirleşme açısından Los Angeles ile Antalya arasında belirgin farklılıklar bulunuyor; Los Angeles'ta genellikle tek veya iki katlı yapılar hakimken, şehir merkezinde gökdelenler yer alıyor. Her iki şehirde de benzer plajlar mevcut, ancak bu plajların kullanım şekilleri farklılık gösteriyor. Antalya ve Los Angeles arasındaki bu benzerlikler ve farklılıklar, her iki şehrin kendine özgü kimliklerini ve gelişim süreçlerini anlamamıza yardımcı oluyor. Los Angeles'taki drone görüntülerini izlemek, bu benzerlikleri daha iyi kavramak için etkili bir yöntem sunuyor. Bu durum, Antalya'nın altyapı sorunlarını çözmek için ilham alabileceği önemli bir örnek teşkil ediyor. Los Angeles'taki uygulamaları inceleyerek, Antalya'nın gelecekteki gelişimi için stratejiler oluşturabiliriz. Cem Arüv sosyal medya hesapları: 📌 Instagram: / cemaruv 📌 Facebook: / cemaruv 📌 X: / cemaruv 📌 Web Sitesi: https://cemaruv.com
    https://www.youtube.com/watch?v=-NV0kgusdow&t=1s

• LA ile Antalya kıyaslanırmı la.Birde parantez içinde semtleri yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Mart 2025; 21:38:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik kılıç satan bi milyoncu dükkanı nerdeyse orası daha güzeldir

• Antalya merkez dedigin yer Muratpaşa
    Rezalet bir yer omg
    Ha Konyaaltı ve Lara güzel mi güzel yerine göre ama L.A ile kıyas edilemez orası dünyanın 1 numarası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kepez nasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Coppppp

• Coğrafi yapı olarak gerçekten benziyor birbirine. Videodaki anlatılan olay da mantıklı, Antalyadaki bazı sorunları gidermek için LA'da yaşananlardan ders alınabilir.

Hangisi daha güzel dersen, cebinde ne kadar para var diye sormak lazım. Los Angeles'a gidip, cebinde para yoksa ne kadar yaşayabilirsin ki? Ayrıca LA ile kıyaslanan kaç tane şehir vardır bir de ona bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urugakhina -- 7 Mart 2025; 10:3:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt

Santa Monica Hilton' da 6 gece kahvaltılı konaklamaya 62.000 TL ödedim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsınız hocam da mesele orada tatil yapmak değil. Antalyaya gidip, lüks bir otelde tatil yapmak Antalyayı yaşamak olmadığı gibi, başka bir şehre gidip otelde kalmak da orada yaşamak olmuyor aslında. Bizim insanımız bu kısmı biraz atlıyor genelde.

Hangisinde yaşamak isterdin diye soruyoruz gibi düşündüm ben çünkü. Amerikada yaşayacak olsam LA, param var ise tercih edeceğim bir yer olurdu sanırım diye düşünüyorum. Aynı şekilde Türkiyede seçecek olsam ve bütçem kısıtlı olsa Antalya bir tık diğer illere göre daha pahalı bir yer.

Tatile gidiyorsan ve olay otel tatili ise zaten Antalyadaki her şey dahil konsepti çoğu yerde yok. Onda da zaten yiyip için yatıyorsun, otelin önündeki denize giriyorsun, oteldeki diskoya gidiyorsun vs. dışarı çıkmana gerek bile kalmıyor.

Yarı fiyatına LA Downton' da otel bulabilirdim ama Downtown (Özellikle Little Tokyo' da)' da her yerde evsizler vardı...

• LA bu dünyadaki cennetdir

Quorada bir yabancı hem antalyaya hemde los angelesa gitmiş ve antalya çok daha güzel diyor ve LA de hiçbirşeyin olmadığını söylüyor haberin ola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reallyboy R kullanıcısına yanıt
    Tm

Lafı koymuş hamzam benim

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Estafirullah hocam ramazan günü kimseye kötü söz etmemek lazım sadece diyecek bir sey bulamadım

Hiç LA'da yaşadın mı hamza hocam? Antalyada yaşayan birisi olarak kıyaslar mısın ikisindeki hayatı.

L.ade yasamadim ama 2018den beri antalyadayim

Antalya 3 5 güzel yeri hariç yaşanmaz bir yer yemek kültürü sıfır pahalilik olarak ornegin İstanbul bursa ve ankarayi bile (bizzat deneyimledim) nerden baksan 2ye katlar

50k maas alan biri ankarada 30 harciyorsa antalyada minimum 40k harcar o seviye kazık şehir

Yazın cehennem kısin buz gibi cok eksi yönleri var

LA de büyük avantajlar var suan dunyanin sanat kültür ve para merkezi orasi eski çağın Floransasi gibi orada insan maksimum potansiyeline yaklasabilir antalyadaysa dogru duzgun kurum bile yok is yok guc yok sadece turizmde vasifsiz isler var

• Kardeş Antalya'ya belki 5 kez gitmişimdir, Antalya çok güzeldir, Los Angeles'ı hiç bilmem ama ben yinede oyumu Antalya'dan yana kullandım

Hamza kardeş kışın havanın en az 10 dereceye düştüğünü biliyorum yani bahar havası gibi oluyor, acaba yanılıyor muyum ?

• Muamma 77 M kullanıcısına yanıt
    Yaniliyorsun baya soguk olabiliyor 1 2 derece gibi nem ve ruzgar da cok daglardan kar ruzgari bir geliyor offf

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.