Sizce alanya mı daha güzel yoksa los angeles mı? |
Alanya mı daha güzel los angeles mı?

Alanya mı daha güzel los angeles mı?
(En Son Oy Tarihi: 26.5.2024)
-
-
up.
-
Alanya’ da ve Santa Monica’ da turist olarak kaldım;
Alanya’ da çok 20’ li yaşlarının başında 2’ li gezen çıtırlar var ve 35’ inden büyük erkek meraklısı.
Sırtımı piste dönmüş barda vodkalı bira ile barda demlenirken habire gelip içki alma bahanesiyle dirsekleriyle dürtüyorlardı.
Santa Monica’ da hınca hınç dolu bara gittim;
Koruma önce “Çantanda ne var?” diyerek durdurdu.
“O benim kimlik kartım” deyince sorun çıkarmadan içeri aldı.
Yine içeride 2’ li hatta 3’ lü çıtırlar vardı.
Kafaları kıyak iken garip tavırlar sergilediler, tek tabanca takıldığım halde hiç yadırgamadılar…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani foruma dönmeyecektin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
?
-
hocam nereden taşındın alanya'ya acaba ve orada ne iş yapacaksınız
-
ben alanyaya istanbuldan taşındım.burger kingte çalışıcam.
-
burger kingte çalışacaksan büyük ihtimalle asgari ücret gibi bir şeyler verirler hocam nasıl kirada kalacaksın orada evin var mı hocam zor olmaz mı
-
Alanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücret bile olsa asgari ücret 17.000 tl.benim evin kirası 10.000 tl.geriye 7000 tl kalıyor.yani para geçinmeme yetiyorda artıyor bile.
up.
-
Santa Monica çok güzel ve hareketli bir yerdi. Yıllar içinde değişmediyse tabii.
-
Alanyanın doğası güzel ama los angeles yaşamak için daha elverişli. Amerikanın hiç bir şehri türkiye ile karşılaştırılamaz arkadaş. Hiç yoktan adam gibi yer içer gezersin.
adam gibi yer içer gezer misin? amerika dünyada en çok silahlı saldırının olduğu ülkelerden biri.haberin yok galiba?
-
LA' de Homeless insanların art arda çadır kurdukları sokaklarda kilometrelerce yürüdüm, hiç tedirgin olmadım...
-
evet alanyada en azından homelesslar yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X