tabii her iki yerinde kendince tehlikeli olan muhitleri var ama genele vurursak sizce hangisinde yaşamak daha tehlikeli? |
new york mu daha tehlikeli istanbul mu

-
-
Newyorku gördün mü ? Aslan Parçası
-
Harlem’de totonu keserler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen gittin mi aslan parçası harleme ?
-
Ben orada doğdum. 10 15 sene sonra abd başkanı olacağım, dünyayı yöneten güçler beni buna hazırlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 8 Şubat 2024; 14:32:44 >
Nereden bilelim orada doğduğunu bi takla atta görelim...
-
new york'u görmüş biri olarak, new york'un bazı bölgelerinin daha tekinsiz olduğunu söyleyebilirim.
-
Teksas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kars
hocam amerikan karıları güzel mi
-
New York'a hiç gitmediğim için bu soruya cevap veremeyeciğim
orası biraz karışık. güzeli aşırı korkunç güzellikte, çirkini de bildiğin yerin 7 kat altı çirkinlikte. ama o aşırı güzel olanları pek fazla yok. ve amerikan kızları feci şekilde bakımsız. her yerinden kıl fışkırıyor. güzel çirkin hepsinin bıyığı var ve öyle az buz değil, 5 metre öteden bakınca bile ben buradayım diye haykıran bıyıkları var. ve çok salaklar. özellikle güzel olanları fazlasıyla salak. güzellik ortalaması açısından bakacak olursak bizim türk kızları (z kuşağı olanlar) güzellik ve kişisel bakım olarak amerikan kızlarını sollar.
-
Obezite oranı yüksek diyolla?
evet obezite oranı yüksek çünkü yemekler aşırı kalorili, işlenmiş, gdo'lu ve sağlıksız. biz türkiyede yine daha iyi besleniyormuşuz bunu anladım. hayatımda görmediğim irilikte şişmanlar gördüm. öyle ki, iki yetişkin insanın yan yana gelerek anca oluşturacağı büyüklükte obez insanlar vardı.
-
@sensaura
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X