Şimdi Ara

Sürekli kavga çıkaran kız arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aylık kız arkadaşımla son 2 aydır sürekli aynı kavgayı ediyoruz. Arkadaşımla gizli olarak görüşmüştüm birkaç gün sonra söyledim defalarca açıklama yapmama söylediklerimle tatmin etmeme rağmen tamam diyoruz ertesi gün yine aynı kavga tamam diyoruz yine kavga. Hiçbir şey değişmiyor her gün neden, niye yaptın inanmıyorum güvenmiyorum diyip duruyo. Sonra konuşuyoruz tamam diyoruz anlaştık barıştık güvendik devam edelim diyoruz 2 gün iyi 3. Gün tekrardan başa dönüyoruz. Neden niye yaptın ne istiyosa onu yapıyorum tamam oluyo sonra yine başa dönüyoruz bunaldım yıldım enerjim tükendi bir çare söyleyin bana yardım edin? Nasıl kurtulurum ne yapmam lazım sürekli kavga ikimizi de çok yıprattı ne ayrılabiliyoruz ne mutlu olabiliyoruz. Gitmeyeceğime inandığı için mi bu kadar üstüme geliyo yoksa nedir çözemiyorum tükendim gitmek istemiyorum ama mutsuz yaşamak da istemiyorum.

• Hocam tek çare terk etmeniz, kendini düzeltip gelecektir büyük ihtimalle. Gelmiyorsa da böyle de devam etmez zaten. Bugün ikna olup yarın hiçbir konuşma yaşanmamış gibi başa sarması benim de eski kız arkadaşımla yaşadığım bir problemdi, ne oldu 5 sene sonra temelli bitti.
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Öyle bu döngü sonsuza kadar gitmez zaten ama gitmek zor geliyo insana. Haklısın lakin bitirmek en doğru karar gibi

• Eski sevgilimle sanırım 3. Ya da 4. Ay belki 6 7 de olabilir hergün kavga ediyorduk çünkü ona yapma dediğim şeyleri yapıyordu hergün kavga ettik hergün hergün hergün kavgalar nedense 1. Senenin sonuna doğru bitti ama tam buseferde ayrıldık birbirinize kavga etmeyelim deseniz bile çözüm olmuyor
  • jantidadas kullanıcısına yanıt

Bence bitirme kavgalar yüzünden ben de bitirmeyi düşündüm bitirdim sonra tekrar barıştım ama o bitirme yüzünden eskisi gibi olamadık yani bir kez terk edersen geri dönüşü mümkün değil tekrar sevgili olmak istersen onla eskisi gibi olamıyorsunuz

• Buluştuğun kişi kadın mı erkek mi?

Dostum hemen yumuşuyorsan böyle olur. Net kararlı biçimde kız arkadaşınla arana mesafe yok, sebebini anlayacak ve devam ettirmyecek. Hemen yüz göz olursan devam eder.

Buluştuğun kişi kadınsa haklı, diyeyim
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Malesef ki kadındı ya ben hepsinin farkına vardım ama bu kadar tatmin olup olup uzatması normal değil ya

• kız arkadaşın senden habersiz bir erkekle buluşsa ve haber vermese kendini nasıl hissederdin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.