Sürekli kavga çıkaran kız arkadaş
8 aylık kız arkadaşımla son 2 aydır sürekli aynı kavgayı ediyoruz. Arkadaşımla gizli olarak görüşmüştüm birkaç gün sonra söyledim defalarca açıklama yapmama söylediklerimle tatmin etmeme rağmen tamam diyoruz ertesi gün yine aynı kavga tamam diyoruz yine kavga. Hiçbir şey değişmiyor her gün neden, niye yaptın inanmıyorum güvenmiyorum diyip duruyo. Sonra konuşuyoruz tamam diyoruz anlaştık barıştık güvendik devam edelim diyoruz 2 gün iyi 3. Gün tekrardan başa dönüyoruz. Neden niye yaptın ne istiyosa onu yapıyorum tamam oluyo sonra yine başa dönüyoruz bunaldım yıldım enerjim tükendi bir çare söyleyin bana yardım edin? Nasıl kurtulurum ne yapmam lazım sürekli kavga ikimizi de çok yıprattı ne ayrılabiliyoruz ne mutlu olabiliyoruz. Gitmeyeceğime inandığı için mi bu kadar üstüme geliyo yoksa nedir çözemiyorum tükendim gitmek istemiyorum ama mutsuz yaşamak da istemiyorum.
Ayrılmaktan korkmak, ayrılık konuşması?
Kız arkadaşım Ankara 'ya üniversite okumaya gittiğinden beri aramız git gide soğuyo. Orada farklı ortam farklı arkadaşlıklar falan beni eskisi gibi önemsemeye ertelemeye başladı. Aramalar kesildi mesajlar günde bikaç taneye düştü söylediklerim batmaya başladı erkek arkadaşlarıyla baş başa gezmelere çıkmaya başladı falan ki defalarca yanına gitmeme rağmen o kadar değer vermeme fedakarlığıma rağmen git gite burdakiler gibi basit şeyler başta olmak üzere sorunlar başladı. Ancak ben bu kızdan ayrılamıyorum 11 yıllık arkadaşlık 1 yıllık ilişkiye kıyamıyorum tam alıyorum karşıma konuşmayı yapıcam bir şekilde ikna oluyorum ve ilerleyemiyorum yüz yüze yapmayı hala başaramadım ve mesajla da yapmak istemiyorum. E devam ettiriyim desem artık yoruldum onun umrunda olmayan bişeyi 9 aydır kambur oldum bu yükü taşıyamıyorum artık. 2 hafta sonra tekrardan buraya gelecek bi mektup hazırlasam tüm derdimi sıkıntımı yazdığım gelince de karşımda detaylarına girmeden ayrılık konuşmasını yapsam sonra da mektubu verip yanından ayrılsam nasıl olur? Yüz yüze tüm detayları söyleyemem eksik kalır, mesajla istemem son bir kez görmek isterim mektup en mantıklısı gibi duruyo tavsiyeniz nedir
Eski sevgilinizle hiç barıştığınız oldu mu?
Sevgilimle kız çevrem, kıskandırmam vb nedenler dolayısıyla ayrıldı benden, 2 gün sonra hepsini silip sana geldim dediğimde ise çok geç ben kararlarımda netimdir konuşmaların faydası yok gibi cevaplar aldım. Bu ilk ayrılığımızdı. Pişmanım ve barışmak istiyorum başarabilir miyim miyim? Böyle net ayrılıklar sonrası hiç barıştığınız oldu mu? Nasıl davranmalıyım?
Eski sevgilinizle barıştığınız oldu mu hiç?
Sevgilimle kız çevrem, kıskandırmam vb nedenler dolayısıyla ayrıldı benden, 2 gün sonra hepsini silip sana geldim dediğimde ise çok geç ben kararlarımda netimdir konuşmaların faydası yok gibi cevaplar aldım. Bu ilk ayrılığımızdı. Pişmanım ve barışmak istiyorum başarabilir miyim miyim? Böyle net ayrılıklar sonrası hiç barıştığınız oldu mu? Nasıl davranmalıyım?
Kızla ilk buluşma
Uzun süredir hoşlandığım bi kız vardı, bunu instadan eklemiştim 1 ay önce filan mesaj attım ve belli zamanlar ara ara konuştuk. Konuşurken çok samimi çok iyi ama hep benim konu açmamı bekliyor. Dolayısı ile belli biyerden sonra tıkanıyo, ben bunu buluşmaya çağırmalı mıyım? Belki buluşursak sonrası daha iyi olabilir herşey oturabilir diye düşünüyorum, ama çok da ne diyceğinden emin olamıyorum ne yapmalıyım. Çağırsam gelir mi, buluşmadan sonra düzelebilir mi konuşma şeyisi filan? Allah rızası için yardım edin 🙏🙏
Polis mi jandarma mı?
|
|
Hangi telefonu tercih etmeliyim sizce lütfen yarfım?
|
telefon alıcam ne almalıyım? lütfen yardımcı olun?
|
lütfen yardımcı olurmusunuz? boyum daha uzarmı sizce?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.702 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic