Şimdi Ara

lütfen yardımcı olurmusunuz? boyum daha uzarmı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamun aleyküm ben boy uzama konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.lütfen okumaktan kaçınmayın küçük dertli bir kardeşinize 2 dakikanızı ayırın.Sınıfta,okulda,girdiğim her türlü ortamda herkesden kısa olmak sıkıcı bir şey kimi zaman kızlardan bile daha kısa olduğum yerler oluyo. 11.sınıf öğrencisiyim ama sınıfta hep 8.sınıftan beri hep boyumun kısalığıyla çocuk gibi görünmemle dalga geçilmiş dalga konusu olmuşumdur.kuzenim 2 sene öncesinde benden kısa olmasına rağmen 2 yılda o 10 cm kadar ben ise sadece 5 cm uzadım ve benden 1 yaş küçük ama görenler hep bana sen daha küçük gözüküyosun diyor,bizim mahalledeki benden 2 yaş küçük çocuk bile benden uzun ve büyük gözüküyor.okulda da dediğim gibi 11 olmama rağmen sürekli burda ne işin var 9.sınıfların yanına gitsene sen veya cüce gibi birçok konuda dalga konusu olmuşluğum var hala da devam eden. benim boyum 1.70 ama kısa görünüyorum dışarıdan ve daha şu ana kadar hiç 1 yılda 5 cm uzadığımı hatırlamıyorum. Sizce uzama dönemine daha girmemişmidirim yani şu şekildeki;

*ilk ejakülasyonum 9.sınıf 2dönem başında oldu
    *sesimin çatallaşması 10.sınıf başında oldu
    *vücütta kıllanma tam olarak cinsel bölge ve koltuk altında var vücutta ise göbek deliğinin altında çok azcık var belli olan
    *sakal hiç yok bıyık daha tüy var oda 1-1.5 yıldır
    *yaşıtlarımdan hem kısayım hem küçük gösteriyorum
    *amca tarafı 1.80 üzeri dayı tarafı 1.70 civarı
    *omuzlarda genişleme yok meme uçlarında kahverengileşme gibi şey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jantidadas -- 14 Nisan 2018; 21:25:28 >

• Boyun 21-22 yaşına kadar uzar.

İlk önce git kan değerlerine baktır.
    Düzenli beslen.
    Uykunu düzenle.
    Ve arkadaşlarını takma.
    Allah Kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill Em With Kidness -- 14 Nisan 2018; 20:34:54 >
  • İnşallah dediğin gibi 21-22 ye kadar uzarım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menstrüasyon adet demektir. 9. sınıfta senin gördüğün olaya ejakülasyon deniyor.
  • uzadımı boyun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şanlısın senden daha kötü durumda olanlar var mesela ben 19 yaşında 1.64 olmak nedir aq üni 1.sınıf bitti millet beni sınıfdan birinin kardeşi sanıyormuş
  • 9 yaşımda 172dim millet vayy be bundan basgetci olur diyolardı

25 yaşındayım boyum 175 cüce diyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef size kötü bir haber vereceğim her yerde 21 - 22 yaşına kadar boyunuzun uzayacağı söyler(burda olduğu gibi) fakat o işin aslı öyle değildir. Kapsamlı bir araştırma yaparsanız görürsünüz. Erkekler 18 - 19 yaşına kadar uzar . Yani maalesef tahminen 1 yıl sonra (bu süre biraz esneyebilir) boyunun uzaması büyük oranda azalacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiralpulger -- 20 Mayıs 2019; 16:45:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiralpulger

Maalesef size kötü bir haber vereceğim her yerde 21 - 22 yaşına kadar boyunuzun uzayacağı söyler(burda olduğu gibi) fakat o işin aslı öyle değildir. Kapsamlı bir araştırma yaparsanız görürsünüz. Erkekler 18 - 19 yaşına kadar uzar . Yani maalesef tahminen 1 yıl sonra (bu süre biraz esneyebilir) boyunun uzaması büyük oranda azalacak .
    ben 22 yaşında 2 cm uzadım
  • Bunu bilim şöyle açıklıyor ki bu da çok beklendik bir şey değildir. Senin yaşın 20 fakat kemik yaşın 17 civarı ise boy uzaması görülebilir . Büyüme kıkırdaklarının da bunda büyük etkisi vardır. Yani 22 yaşında 2 cm büyük şanstır. Ergenlik dönemine de geç girmiş olabilirsin. Sonuç olarak kızlarda boy uzaması 16 - 18 erkeklerde 18 - 19(bu çok az esneyebilir) ve eğer boyunuzun daha da uzayacak mı diye merak ediyorsanız doktara giderek film çekme gibi çeşitli yöntemlerle öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiralpulger -- 20 Mayıs 2019; 17:44:26 >
  • emiralpulger kullanıcısına yanıt
    İşte tam açıklaması bu, hocam tebrik ediyorum sizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.