Şimdi Ara

Boyum sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 12 yaşındayım günde 2 litre süt içiyorum Pazar sabahı e cumartesi sabahı sabah erkenden kahvaltımı yaparım basketıme çıkarım yaklaşık 2 saat basket oynuyorum Akşam 9 ila 11 arası yatıyorum .Babamın boyu 1.75 Annemin boyu 1.63 Benim boyum ise 1.58 Büyüynce 1.90 ila 1.98 arası olmasını istiyorum sizce olurmuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3xpl0s10n -- 9 Nisan 2012; 22:38:45 >

• kardeş daha dur yaş 12 en kötü 18 19a kadar uzarsın zaten ancak şu süt işini bence abartma unutma Herşeyin Fazlası Zarar.
  • abi mehmet okur küçükken 3 litre süt içiyormuş şu an boyu 2.25 cm
  • 180 filan olursun max 185
  • 2000 modeller doğdumu yau
  • 2l süt çok değil mi yahu abartma bence. Zaten basketbolda oynuyomuşsun. Boyun uzar ilerde
  • Güzel kardeşim şahsen ben sabah okula giderken kahvaltı yapıyorum o sırada 1bardak ve gece yatmadan 1bardak(su bardagı 250ml civarı) atalarımız boşa dememişler herşeyin çoğu zarar diye zaten vücut ister 1 ister 5litre iç ihtiyacı olanı kadarını kullanıyor diye biliyorum o yüzden aartıya kaçmamanı tavsiye ederim
  • Abi boym 1.91 olsa bana fazlasıyla yeter 1.85 bana biraz kısa geliyo Smaç basamıycam diye takıntı ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameextra

Abi boym 1.91 olsa bana fazlasıyla yeter 1.85 bana biraz kısa geliyo Smaç basamıycam diye takıntı ediyorum :D

Güzel kardeşim şu anki boyun 158 12 yaş için iyi ancak sen hergün 5litre süt içsende bu senın ilerde 195 olmanı saglamaz yeterı kadar BÜTÜN besinlerden alırsan düzenli sporunu yaparsan ve günlük uykunu tam alırsan zaten ulaşabilecegin max. boya ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameextra

Abi boym 1.91 olsa bana fazlasıyla yeter 1.85 bana biraz kısa geliyo Smaç basamıycam diye takıntı ediyorum :D

Sen sağlıklı olda boşver boyu falan. Hayatından zevk almaya bak kafana takma böyle şeyleri. Basketde boy uzatmaz bunu bil, uzun boylular basket oynar. Sevdiğin için oyna basketi.
  • Sen sut ictigini zannediyosun, marketten aldiklarin sut degil. sut tozu ve su karisimi gidiceksin koy gibi bir yere yada istanbuldaysan arnavutkoye inegin memesine saril cikar sutu ic. 3 ay sonra sonucu yaz buraya.
  • Abi marketten süt almıyorumki :D Biz kurtkoy de oturuyoz göç beyli koyunden her hafta 25 lt süt alıyoruz annem kaynatıyo ben içiyorum ha bu arada 1.59 oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.