Selamlar, Geçen sene 93k ile mezuna kalmıştım. Ayrıca Deniz Harp Okulunda sağlıkta elenmiştim. Elenme sebebim ise karaciğer değerlerimin fazla yüksek çıkması idi. Bu sene ise Hava Harp Okulunu kazandım. Fakat gene şanssızlıktır ki sağlıkta gene elendim. Gene karaciğer enzimi :( Bu sene ise YKS'de 118k yaptım. Küçüklükten beri hayalim askerlik, şimdi ise denemekten zarar gelmez diyip JSGA mülakatlarına girmeyi düşünüyorum sıralamam tutuyor. Fakat gene eleneceğim biliyorum. Tek askerliğe odaklı değilim aslında, sadece hayalim olduğu için peşinden koşmak istiyorum ama biliyorum ki bu sene olmayacak. Diğer bir hedefim Eskişehir ve Ankara'da mühendislik okumaktı. Fakat geçen senede olduğu gibi bu senede tutmuyor. Mezuna kalmayı düşünüyorum. Aileme yük olmamak için çalışıyorum. Fakat bazıları "Sen deli misin bir kez daha hazırlanacaksın?" diyor. Gerçekten bana mantıklı gelmiyor bu sözler. Ama birde size sorayım dedim. Gerçekten delilik mi? Sadece mezunluğu mühendislik için değil, askerlik için hemde tedavi olmak için istiyorum aslında ama bunu gelin görün ki anlatamıyorum. Evet şimdi sorum sizlere arkadaşlar, gerçekten delilik mi yoksa mantıklı mı ? |
Bildirim