Şimdi Ara

branş deneme yayın önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
2
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyt/ayt mat fen (veya f/k/b olarak) hangi yayınları önerirsiniz? + ve -leri ile yazabilirseniz sevinirim

• AYT Fen'de apotemi denemelerini çözmüştüm hoşuma gitmişti fizikte günlük hayattaki fiziksel olaylara yer vermiş(bu yönüyle 3d'den daha iyi) ayrıca düz sistemler için de zor soruları vardı, kimya ortaydı ama piyasadaki denemelere göre üst kalıyordu, biyolojiyi tam hatırlamıyorum ama onda da ösym tarzı gibi şekil yerine sadece paragrafların sorular vardı.

Eksi yönü olarak fizikte 1 2 tane yanlış soru ve biyolojide bana mantıksız gelen sorular olduğunu hatırlıyorum.

Bir de 3D ayt matematik zaten klasik oldu, bol bol zor soru barındırıyor. Zorluk olarak 3d>apotemi>345 gibi diyebilirim şu anki netleriniz 35+ ise 345'e çok gerek yok. Fakat tyt matematik olarak 3d aşırı zor değildi orijinal çok daha zorlıyordu beni, tabi her zor olan gerekli zor mu ondan da emin değilim.

AYT Fizik için ayrıca Ertan Sinan Şahin , soruları çoğunlukla klasik görünümlü ancak ufuk açıcı kitaplardan biri, çözüm videoları da güzel çünkü genel olarak konuyu tekrar ettirici anlatımı var.

TYT Fen için 3d ve 345 öneririm, biyoloji özelinde ise biyotik denemeleri iyiydi Aydın da çözdüm ama çok zor değildi.

AYT Biyolojide çap ve rasyonel çözdüğüm en zor en kasıntı yayınlar olabilir ösymnin son yıllarına bakarsak bu kadar zor sormuyor ama aşırı zor olması gerekiyorsa alınabilir, fakat rasyonel alacaksan mutlaka ama mutlaka danışabileceğin bir hoca olsun çünkü video çözümleri hiç iyi değil. Daha orta bir şeyler gerekiyorsa 3d, biyotik kamp serisi, kolay olarak da Aydın önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 8 Aralık 2022; 21:37:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.