Şimdi Ara

Günde matematikten ve geometriden kaç soru çözülmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Matematik ve Geometri Soruları Günde Ne Kadar Çözülmeli?

TYT ve benzeri sınavlara hazırlanan öğrenciler için matematik ve geometri sorularını çözmek önemlidir. Ancak, günde ne kadar soru çözmeniz gerektiği konusunda belirli bir sayı yoktur. Çözmeniz gereken soru sayısı, bireysel hedeflerinize, güçlü ve zayıf yönlerinize ve mevcut zamanınıza bağlıdır.

TYT sınavında matematik ve geometri bölümleri, birbirinden ayrı değerlendirilir. Bu nedenle, her bölüm için hedeflerinize göre bir soru çözme planı belirlemeniz faydalı olacaktır.

TYT Matematik İçin Günde Kaç Soru Çözülmeli?

TYT matematik bölümünde toplam 40 soru bulunur. Bu soruların zorluk derecesi değişkenlik gösterir. Hedefiniz yüksek bir puan almak ise günde 20-30 soru çözmeniz önerilir. Ancak, temel konularda eksikleriniz varsa veya vaktiniz kısıtlıysa günde 15-20 soru da yeterli olabilir.

TYT Geometri İçin Günde Kaç Soru Çözülmeli?

TYT geometri bölümünde toplam 20 soru bulunur. Bu sorular genellikle matematik sorularına göre daha zordur. Geometri alanında kendinize güveniyorsanız günde 10-15 soru çözmeniz yeterli olacaktır. Ancak, eksikleriniz varsa veya geometriyi zor buluyorsanız günde 15-20 soruya kadar çıkmanız faydalı olabilir.

Özetle, günde çözmeniz gereken matematik ve geometri sorusu sayısı şunlara bağlıdır:

• Hedef puanınız
    • Güçlü ve zayıf yönleriniz
    • Mevcut zamanınız

Bireysel ihtiyaçlarınıza uygun bir soru çözme planı belirleyerek TYT matematik ve geometri bölümlerinde başarı elde edebilirsiniz. Düzenli çalışma, anlamadığınız konulara odaklanma ve soru çözme pratiğinin önemini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam siz "Bugünlük yeter" dediginiz an önemli bunun bir sayisi yok

• 4!+7 kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam neden

• Kaç soru sizce 20 40 60 100 200

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Problemler 20
    Dün çalışılan konudan 20
    Geometri 20
    Bide deneme at yeter tyt ayt yeter

• Tüm günü matematik ve geometriye vercem eşit ağırlığım ayt sos 1 ve tyt fen çalışmıyorum böyle kaç soru çözmeliyiz :)

• 69 mat 31 geo  

• sıkılana kadar coz iste bro

• Beynimiz krema kıvamına gelip kitaba artık hayatı sorgularmış gibi bakana kadar soru çözelim o zaman mat ve geodan

Konularda ne alemde olduğunuza bağlı. Ben sınavdan 1 ay önce 500-600 tane türev sorusunu çözüp sınava 1 hafta kala 100 tane integral ya var ya yok soru çözerek girdim. Sonuç fulledim bunları. Biraz da size kalmış bunlar herkesin farklı oluyor. Kimyada örneğin 345sbsını bitirdim yetti bana ama matematikte diğer konularda aynısını söyleyemem. Karekök, 345, apotemi ne varsa çöz

Günden güne değişir, kimi zaman yeni konular bitirirdim 100+ çözerdim, yeni kaynak alırdım bitirdiğim konuları seri çözerdim yine 100+, kimi zaman konu çalışırdım 100den aşağı çözerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.