Şimdi Ara

Her gün tyt çözmek mi/brans denemeleri mi(tyt’de)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tyt de yetistiremem sorunum var(matematigi)
    Turkce-Sos-Fen-Mat seklinde cozuyorum.
    Hizlanmam icin ne yapmam lazim.Fen haric tyt de konu eksigim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün tyt bayar , branş denemesi çözmek daha rahat oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesil soruları branş denemesi çöze çöze yapabilir miyim? Şuan onlar ile ilgili sorun yaşıyorum. Sb mi yoksa branş denemesi mi çözeyim bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corbars

Yeni nesil soruları branş denemesi çöze çöze yapabilir miyim? Şuan onlar ile ilgili sorun yaşıyorum. Sb mi yoksa branş denemesi mi çözeyim bilemedim.
    Çözdüğün denemeye bağlı

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Şuan elimde 345 12li matematik denemesi var. 2018 basım fakat bunun ilk denemeleri bile aşırı derecede zorluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

Şuan elimde 345 12li matematik denemesi var. 2018 basım fakat bunun ilk denemeleri bile aşırı derecede zorluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
    İlk önce basit seviye denemeden başlayabilirsin. Toprak yayınları için basit diyorlar, ona bakabilirsin mesela önce.

Toprak yayınlarına baktım hocam. Başlangıç için pek uygun değil sanırım :D hız ve renk nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Toprak yayınlarına baktım hocam. Başlangıç için pek uygun değil sanırım :D hız ve renk nasıl?
    İncelemedim ama basitten zora doğru gidiyor. Yarısını çözdükten sonra 345' e geçebilirsin bence.

• quote:

Hocam zorlanıyorsanız konu eksiğiniz varsa önce onları halledin bence. En azından çoğu konuyu bitirerek denemelere geçin.

Tyt tüm konuları bitirdim. Klasik soruları çözmeme rağmen yeni nesil soruları çözemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.