Şimdi Ara

GÜNDE 1 KONU BİTİRMEK İDEAL Mİ YGS+LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günde 1 konu adam akıllı bitirip 2 tane kaliteli kitaptan çözmek ideal midir 1 kitapta min 6 test var yani 12 test ediyor 12x16 200 e yakın soru ediyor ilk önce geometriden başladım konuyu netten çalışıyorum karekök lys + fem ygs +lys soru bankasından çözüyorum 1 aya kadar geometri bitecek ordan geometri bölüm denemesi alıp matematiğe geçmek istiyorum onu da aynı şekil konu özetli + karekök ten bitirip bu sefer mat bölüm denemesi alacağım (mat+geo olan) mat ta eksiksiz bitince tr sosyal mat bölüm denemelerine başlıyacağım ve fene geçecem feni de ygs + lys olarak bitireceğim sırasıyla

geometri matematik fizik kimya biyoloji olarak düşünüyorum sizce günlük 1 konu ideal mi aksatmadan ocak ayına doğru konuların hepsi bitiyor {unutmamak için bölüm denemeleri çözülecek} ocaktan sonra genel denemeler lys bölüm denemelerine yavaş yavaş başlarım ve lys matematiğe de başlarım bu arada

not: mezunum

• amacım konuyu tamamıyla öğrenmek eksiksiz şekil de bitirebilmek sizce mantıklı mı?
  • Mantikli araya turkce paragraf sozel konu falan da sikistir tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr sosyal eksiğim yok hocam :D geo bitince bölüm denemeleri hazır zaten çözecem 1 ay sonra başlıyım diyorum şimdi başlarsam sıkılırım
  • Haftalık ve aylık tekrarlarını yaparsan güzel bir program bence
  • Geri donusler yapmadiginiz sürece hicbir konunuz bitmis olmayacak. %80ini ögrendim dediginiz konu 2 hafta sonra tekrar etmedigin sürece %50lere inecek. Yavas yavas unutacaksiniz ve tekrar konu calisarak vakit kaybedeceksiniz. Yani düzenli tekrar yapmiyorsaniz konu bitirdim laflarini gecin

Edit: adamin nicki görünce haykırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisalfa -- 7 Ağustos 2015; 18:00:37 >
  • Arkadaşlar örneğin bugün üçgen de açı kenar bağıntıları çalıştım tekin hocadan dinledim behzat rasuliden dinledim önemli notları tuttum soru tarzlarını önemli olanları not tuttum fem ygs+lys ve karekök lys soru bankalarındaki tüm soruları eksiksiz bitirdim haklısınız geri dönüşler yapacağım günde 1 konu bitiyorum zaten 1 ay sonra konular bitince lys geometri bölüm denemesi kasmayı düşünüyorum unutmamak için sizin eksik gördüğünüz kısım var mı? yani konuyu yarım yamalak bitiyordum eskiden şimdi daha titiz gidiyorum testlerde 1 boş 1 yanlış geliyor genellikle soru kalıplarını neredeyse ezberledim diyebilirim çöze çöze unutmamak için dediğim gibi dönüşler yapacağım ek olarak tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisalfa

Geri donusler yapmadiginiz sürece hicbir konunuz bitmis olmayacak. %80ini ögrendim dediginiz konu 2 hafta sonra tekrar etmedigin sürece %50lere inecek. Yavas yavas unutacaksiniz ve tekrar konu calisarak vakit kaybedeceksiniz. Yani düzenli tekrar yapmiyorsaniz konu bitirdim laflarini gecin

Edit: adamin nicki görünce haykırdım

kimya biyoda tekrar yaparız ama diğer derslerde nasıl yapacağız?

• test çözerek herhalde hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

test çözerek herhalde hocam :D

Hocam sizce o kadar bitirme ihtimali var mı soru bankası ygs ve lys e kadar?
  • koskoca 24 saatte günde 1 konumu ? bide ygs ? Kusura bakma sıralaman geçen yılla pek fark etmeyecektir.
  • jessie1212 kullanıcısına yanıt
    troll bi git ya günde 600 soru çöz sen :D
  • jessie1212 kullanıcısına yanıt
    bencede katılıyorum.
  • Günde 2 konu onların 100+100 sorusunu çözmek daha iyi bence sonradan eksik gordugun önemli dediğin konularda hepsi bittikten sonra daha çok test cozersin mat geo için eseni oneriyorum soru tiplerini gösteriyor rehber sorularını mutlaka çöz kuru kuru konu calisip test cozdugunde çok ilerleme olmaz mat-geo FKB dersler gibi calisilmiyor test çözerek tekrar olmaz mat geoda da konu anlatımını açıp formüllere ve önemli diye yanına işaret koyduğum sorulara bakarak tekrar yaptım

Edit: 2 binim

• quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

koskoca 24 saatte günde 1 konumu ? bide ygs ? Kusura bakma sıralaman geçen yılla pek fark etmeyecektir.

Dostum şuan o kadar saçmaladın ki :). Gece 12 de uyuyup sabah 8de kalksa kahvaltı oyalanma felan 10 u bulur hatta 11.11de başlasan bile en geç 8den sonra performans düşüyor artık ne kadarda mola versen bi sabah çalıştığına bak bi de akşam anlayacaksın ne demek istediğimi.Arada 9 saat var bu 9 saatte 40 dakıka ders 10 dakıka mola şeklinde çalışsan bile o 40 dakıkanın verimi max 30 dakıka.Verilen molalar yemek araları felan filan 2 saati geçiyor sana kala kala 5-6 saat kalıyo zaten.Konu çalışsan adam akıllı 1-2 saat(konuya göre değişir)Mesela fem konu özetli olsun bi konuda ortalama 100-120 soru var her soru için 1 dakıka ver 120 dakıka kalkmadan çözemeyeceğine göre 120 dakıkalık test sana gelişi 160-180 dakika arası.Üstüne internetten izle çözümleri yapamadığın ilk kez calısıyosan konuya bi 10-15 boş çıkar onlarla uğraşıp yeniden çözmek zaten 1 saat.Oldu sana akşam 8 e yorgunluk başlıyor biraz daha diyosun oluyo sana en fazla 9.Zaten o arada çalıştığın o kadar verimli olmuyor. .Sıkılmak diye bir şey de var ayrıca yani çalışmak isteyipte çalışamadığın zamanlarda olur gün içinde sıcak var bunalıyor insanlar.Öyle bi yazmışsın ki bu adam yemesin içmesin s**masın 24 saatin 24ünde de ders çalışıp 1 konu bitirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 7 Ağustos 2015; 21:50:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

troll bi git ya günde 600 soru çöz sen :D

şu 10 dakikalık aralarımda foruma girip senin gibilerle motive oluyorum :) sene sonunda sıralamalarımızı bizzat karşılaştırmak için konu açacağım ;)
  • Tr-sosyal eksiğim yok zaten geriye sayısal dersler kalıyor günde 1 konu gayet sıkmadan geçiyor rahatlıkla bitiyor sorular falan da yeni başladığım için çok fazla da sıkmak istemiyorum kendimi hızlı koşan atın boku seyrek olurmuş bilirsiniz bu deyimi herhalde şimdilik b.r ve tekin hocadan dinliyorum analiz yapıp 2 tane kaliteli soru bankasından bitiriyorum tekrarlar da yaparım örneğin şöyle 7 konu biter unutmamak için 1 gün onlara ayırırım 1 konudan 2 test çözebilirim tabi geo ve mat bitince bölüm denemelerine başlıyorum direk fene geçince ise örneğin

1 mat bölüm denemesi + 1 sosyal bölüm denemesi + 1 türkçe bölüm denemesi + 1 fizik konusu gibi olabilir diye düşünüyorum

SİZ SİZ OLUN KONUYU AYRINTILI BİTİRMEDEN SIRF BİTİRDİM DEMEK İÇİN BİTİRMEYİN
  • Batcan_35 B kullanıcısına yanıt
    Hocam dandik konular için 1+1 yapıyorum zaten ama örneğin bi benzerlik veya bir çember için aynı dediğiniz şey malesef geçerli olamıyor benzerlikte bir kitapta en az 12 test oluyor diğer konular için dediğinizi yapıyorum zaten :)
  • günde 1 konu ne ya? ben 5 gündür trigonometrideyim. hadi trigonometri olmasın, obeb-okek olsun mesela. 1 günde bitirebiliyor musun(uz) obeb-okeki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarusun kanatları

günde 1 konu ne ya? ben 5 gündür trigonometrideyim. hadi trigonometri olmasın, obeb-okek olsun mesela. 1 günde bitirebiliyor musun(uz) obeb-okeki?

ahahaha sen herhalde ygs girmedin canımın içi ebob ekok boştur problemlere çalış sen onları çözen zaten sıralamada uçuyor sen devam et :D ebob ekok çalışmaya ayrıca bir günde rahatlıkla bitireceğin bir konu hey gidi hey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.