Bildirim
Mat ilk 12 konu sonrası ayt geçmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaç geliyor hocam -
agam alıyon bs problemler fasikülü iyice bi temizliyon sonra muhtemelen orta seviye problemlerin çoğunu yaparsın. bi de fonksiyon yoksa ayt mat geçme bence
-
kanka ne kadar sürede bitirmeyi hedefliyorsun ve elindeki kaynaklar ne ayt mat için
-
10 15 -
Fonksiyon pkob vs ayt ile götürmeyi düşünüyorum hocam -
Acil mat var ama bir kitap daha alıcam mat için 1.5 2 ay gibi bi sürede bitirmeyi düşünüyorum hocam -
Aynıyız hocam. Genel netler de aynı. Ben de gelemedim üstesinden tyt matın.
-
Hocam ben aslında tyt mata vakit ayıramadım pek zaten evde internetim olmadığı için Ekim’de başladım tyt ye 1,5 2 ay fen sürdü mata 15 20 gün baktım sadece -
O zaman halledersiniz. Beni çok geriyor nedenini bulamadım. Umarım ben de hallederim:D
-
Geometri iyidir, severiz. -
Vakit kalırsa anca bakarım zaten mat için tyt hedefim 20 net altına düşmemek sadece -
Problem problem problem -
temelin var mi hocam 1.5 ay az geldi bana min uc ay surer diyordum ben
-
Ayt matta az konu var hocam -
feni nereden hallettin hocam, bir de sen ea mısın -
YouTube ve test kitabı her dersten. Sayısalım hocam feni yapabiliyorum ama matta sıkıntım var biraz -
fen kaç yapıyorsun hocam nasıl çalıştın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizhaldeyim -- 10 Ocak 2022; 14:5:51 > -
14 15 hocam 2 ayda neredeyse 0 iken YouTube üzerinden çalışarak iyi bir temel kazandım
Benzer içerikler
- kayseri dershane fiyatları
- kbb uzmanı maaşı
- tıp kitapları pdf
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- 345 geometri 2.kitap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X