Şimdi Ara

Mat ilk 12 konu sonrası ayt geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle ayt geçtim tyt feni full hallettim türkçe sos zaten yapıyorum matta ilk 12 konuyu hallettim netler 75 civarı mat çok düşük geliyor nasıl yapılır tyt mat

• Kaç geliyor hocam
  • agam alıyon bs problemler fasikülü iyice bi temizliyon sonra muhtemelen orta seviye problemlerin çoğunu yaparsın. bi de fonksiyon yoksa ayt mat geçme bence

• kanka ne kadar sürede bitirmeyi hedefliyorsun ve elindeki kaynaklar ne ayt mat için

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    10 15
  • quavohuncho23 kullanıcısına yanıt
    Fonksiyon pkob vs ayt ile götürmeyi düşünüyorum hocam
  • henrywotton H kullanıcısına yanıt
    Acil mat var ama bir kitap daha alıcam mat için 1.5 2 ay gibi bi sürede bitirmeyi düşünüyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynıyız hocam. Genel netler de aynı. Ben de gelemedim üstesinden tyt matın.  

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aslında tyt mata vakit ayıramadım pek zaten evde internetim olmadığı için Ekim’de başladım tyt ye 1,5 2 ay fen sürdü mata 15 20 gün baktım sadece
  • O zaman halledersiniz. Beni çok geriyor nedenini bulamadım. Umarım ben de hallederim:D

• Geometri iyidir, severiz.
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Vakit kalırsa anca bakarım zaten mat için tyt hedefim 20 net altına düşmemek sadece
  • Problem problem problem
  • temelin var mi hocam 1.5 ay az geldi bana min uc ay surer diyordum ben

• henrywotton H kullanıcısına yanıt
    Ayt matta az konu var hocam
  • feni nereden hallettin hocam, bir de sen ea mısın
  • YouTube ve test kitabı her dersten. Sayısalım hocam feni yapabiliyorum ama matta sıkıntım var biraz
  • fen kaç yapıyorsun hocam nasıl çalıştın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizhaldeyim -- 10 Ocak 2022; 14:5:51 >
  • nicksizhaldeyim kullanıcısına yanıt
    14 15 hocam 2 ayda neredeyse 0 iken YouTube üzerinden çalışarak iyi bir temel kazandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.