< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 15 Ağustos 2023; 22:39:39 > |
MARMARA YBS BÖLÜMÜ HK. DETAYLI BİLGİLENDİRME
-
-
yazınızın sonunda değindiğiniz m. gomez, ybs kötülemesiyle ünlü bi arkadaş değil miydi? en son, ilk bindeki birini ybsden vazgeçirmeye çalışıp bir "teknik üniversitede" siyaset bölümü yaz falan diyordu, teknolojinin geldiği noktada bunlar enteresan beyhude çabalar...
-
-
odtü'yü tırnak içinde teknik üniversite diyerek küçümsemen biraz saçma bi hareket sanki
-
quote:
Orijinalden alıntı: emektar91yazınızın sonunda değindiğiniz m. gomez, ybs kötülemesiyle ünlü bi arkadaş değil miydi? en son, ilk bindeki birini ybsden vazgeçirmeye çalışıp bir "teknik üniversitede" siyaset bölümü yaz falan diyordu, teknolojinin geldiği noktada bunlar enteresan beyhude çabalar...
Josetti kendini direkt ele veriyorsun sıkılmadın mı sürekli hesap açıp banlanmaktan ?
-
Konu çok iyi bu arada hocam eline sağlık
-
-
bi cacık bildigi yok bu arkadaşın ODTÜ saf bir teknik üniversite değil. İlk 3 kurulan bölümünden biri kamu yönetimi sonra iktisat geliyor iibf ilk fakültelerden biri yani. karışmıyorum dalga geçip dursun ezbere konuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 15 Ağustos 2023; 21:21:40 > -
meşhur akdeniz ybs övücü arkadaş değil mi hocam bu -
aynen direkt belli etti kendini hiç uğraştırmadan
-
Gelir hocam inşallah sıralaman kaç? -
Hocam kontenjan fazla bir de forum dışında sbky'nin pek reklamı yapılmıyor. İşletme-iktisat-ui diye dizip sonrasında hukuk yapıştıran ciddi bir kitle var 4k'ya gelir diye düşünüyorum. -
paçalarınızdan iftiralar akıyor birine toplu hücum etmeyi seviyorsunuz. 2023 yılındayız siyaset kamu gibi bölümleri herhangi bir teknik üniversitede kim okur? düzeltiyorum teknik üniyi geçtim, genel olarak kim teknolojiden uzak işletme gibi siyaset gibi kamu gibi bölümler okur? 20 bin lira alayım kafam rahat olsun diyenler mi ?? :) vizyon meselesi.. m.gomez nicki, odtude sıyaset vb okuyun diyor, cunku bu arkadas orada okuyor, ancak kendını zekı sanan arkadasa soylemek lazım, mıllet tercıh edınce ıs bulma sansı artmayacak. klasik sabit maas kafasına sahip kımseler işte.. birde gecen seneden beri orda burda yazıyor, yükseltecek miyiiiz sıralamasını okulumuuuun diye, zıhnıyet de ortadogu ne beklersinki, peeh... hayat boyu sabit maaş+ sigorta sana iyi gelecek yaralarını saracak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 16 Ağustos 2023; 0:35:27 > -
Sen ne anlatıyon be abi gözünü seveyim -
Anlayacaksınız ama anladığınızda ÇOK GEÇ olmuş olacak :) uyandırma servisi..
-
Benzer içerikler
- aile evinde üniversite okumak
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
- bilkent yatay geçiş
- üniversite okumamak
- tıp okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X