Şimdi Ara

AYT sayısal derece için deneme vb. öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 70-75 bandında gidip geliyorum. Gerçekten güzel sorular bulunan kitapları çözdüm. Şu an elimde birkaç genel deneme harici hiçbir şey kalmadı. Ben bitirdiğim sağlam kaynakları yazayım sizin eğer varsa bildiğiniz o seviyede ya da üstünde bir deneme serisi (branş ya da genel) bana önerin lütfen. Kaynak olmak zorunda da değil öneriler mesela biyolojide artık incik cıncık ediyorum her şeyi o tarz ders calısma taktikleri de olur. AYT matematik artık sadece genel denemelerde çözmek istiyorum onu da belırteyım. Kaçan netler de biyolojiden ayrıntı sorunca falan oluyor , mattan 1-2 derken düşüyor.

Fizik : apotemi , Kimya : Aydın , Biyoloji : biyotik , Matematik : orijinal , 3d , çap , 345

• yazdıkların biten kitaplar mı

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Evet , onlar haricinde de bitirdiklerim oldu ama bunlara denk göremedim. Bir de fenden çözdüklerim var onlar da ulti ve çap.

• 3d ve rasyonel harici genel bilmiyorum hocam

ben haftaya alan denemesine başlayacağım 3dnin alan denemelerii çözmüştüm fkb

alan denemesi çözecek misiniz

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

alan denemesi ne oluyor ?

Bu arada rasyonelin denemeleri güzel harbi onlara bir göz atayım

• Hocam bitirdikleriniz soru bankası mı? Öyleyse helal olsun.

• Hocam Apotemi ayt fizik denemelerini çözerken zorlandın mı? Bazı sorular çerez işaretle geç bazıları da ölüm gibi geldi bana ama benim mi fiziğim körelmiş anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Soru bankası değil. Soru bankalarında fizikten aydın - bilgi sarmal - nihat bilgin bitti kimyadan palme ve esen biyolojiden biyotik ve benim hocam mattan 3d toprak biraz apotemi öyle

• esş orbital

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt

Böyle aman aman zorlandığım sorular vardı diyemem ama güzel yorumlar kazandım. Bu sene ayt fizikten sadece apotemiyi bitirdim 14 ya da 13 doğru geliyor aşağısını sadece 1 kere gördüm.

Bazılarının kolay olması olayını ben de fark ettim ama ayt öyle geliyor zaten biraz kolay biraz zor.

• Sipariş etme olayı olmasa esş alırdım ama ıcınde ne var ne yok goremedıgım ıcın ıncelemeden almak istemiyorum.

Orbital olabilir ben de beğendim alırım gibi.

tesekkur ettım.

• içinde ne var ne yok ben gördüm hocam öneririm  

rica ederim

• Ertan sinan ve sonuç derece ayt mat 10lu baya iyiydi apotemi de bakabilirsin mat için o da iyi

• Tam olarak neyi kastettin burada? Sayfalarını görmeden almak mı? Sitemizde bütün soruların çözüm videoları da bulunuyor örnek PDF de. Oralardan bakabilirsin aslında istediğine.

• İşlerde var esşnin denemeleri, gidip bakabilirsin.

• hoppel kullanıcısına yanıt

Bilmiyordum işlerde olduğunu ben bugün gidip incelerim tesekkur ettım

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt

Ben denemelerin örneğine bakmak için geçen aylarda araştırmıştım ama 1-2 sayfadan fazla bir şey bulamamıştım bir de sadece online satış yaptığınızı sanıyordum o yüzden öyle yazdım.

İşlerde olduğunu yeni öğrendim bugün gidip incelerim. Çok teşekkür ettim ilgilendiğiniz için.

• 3dnin mat ve fen branş denemelerini birleştirip çözebilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.