Arkadaşlar 70-75 bandında gidip geliyorum. Gerçekten güzel sorular bulunan kitapları çözdüm. Şu an elimde birkaç genel deneme harici hiçbir şey kalmadı. Ben bitirdiğim sağlam kaynakları yazayım sizin eğer varsa bildiğiniz o seviyede ya da üstünde bir deneme serisi (branş ya da genel) bana önerin lütfen. Kaynak olmak zorunda da değil öneriler mesela biyolojide artık incik cıncık ediyorum her şeyi o tarz ders calısma taktikleri de olur. AYT matematik artık sadece genel denemelerde çözmek istiyorum onu da belırteyım. Kaçan netler de biyolojiden ayrıntı sorunca falan oluyor , mattan 1-2 derken düşüyor. Fizik : apotemi , Kimya : Aydın , Biyoloji : biyotik , Matematik : orijinal , 3d , çap , 345 |
AYT sayısal derece için deneme vb. öneri

-
-
yazdıkların biten kitaplar mı
-
Evet , onlar haricinde de bitirdiklerim oldu ama bunlara denk göremedim. Bir de fenden çözdüklerim var onlar da ulti ve çap.
-
3d ve rasyonel harici genel bilmiyorum hocam
ben haftaya alan denemesine başlayacağım 3dnin alan denemelerii çözmüştüm fkb
alan denemesi çözecek misiniz
-
alan denemesi ne oluyor ?
Bu arada rasyonelin denemeleri güzel harbi onlara bir göz atayım
-
Hocam bitirdikleriniz soru bankası mı? Öyleyse helal olsun.
-
Hocam Apotemi ayt fizik denemelerini çözerken zorlandın mı? Bazı sorular çerez işaretle geç bazıları da ölüm gibi geldi bana ama benim mi fiziğim körelmiş anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soru bankası değil. Soru bankalarında fizikten aydın - bilgi sarmal - nihat bilgin bitti kimyadan palme ve esen biyolojiden biyotik ve benim hocam mattan 3d toprak biraz apotemi öyle
-
esş orbital
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle aman aman zorlandığım sorular vardı diyemem ama güzel yorumlar kazandım. Bu sene ayt fizikten sadece apotemiyi bitirdim 14 ya da 13 doğru geliyor aşağısını sadece 1 kere gördüm.
Bazılarının kolay olması olayını ben de fark ettim ama ayt öyle geliyor zaten biraz kolay biraz zor.
-
Sipariş etme olayı olmasa esş alırdım ama ıcınde ne var ne yok goremedıgım ıcın ıncelemeden almak istemiyorum.
Orbital olabilir ben de beğendim alırım gibi.
tesekkur ettım.
-
içinde ne var ne yok ben gördüm hocam öneririm
rica ederim
-
Ertan sinan ve sonuç derece ayt mat 10lu baya iyiydi apotemi de bakabilirsin mat için o da iyi
Tam olarak neyi kastettin burada? Sayfalarını görmeden almak mı? Sitemizde bütün soruların çözüm videoları da bulunuyor örnek PDF de. Oralardan bakabilirsin aslında istediğine.
-
İşlerde var esşnin denemeleri, gidip bakabilirsin.
Bilmiyordum işlerde olduğunu ben bugün gidip incelerim tesekkur ettım
-
Ben denemelerin örneğine bakmak için geçen aylarda araştırmıştım ama 1-2 sayfadan fazla bir şey bulamamıştım bir de sadece online satış yaptığınızı sanıyordum o yüzden öyle yazdım.
İşlerde olduğunu yeni öğrendim bugün gidip incelerim. Çok teşekkür ettim ilgilendiğiniz için.
-
3dnin mat ve fen branş denemelerini birleştirip çözebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tam olarak neyi kastettin burada? Sayfalarını görmeden almak mı? Sitemizde bütün soruların çözüm videoları da bulunuyor örnek PDF de. Oralardan bakabilirsin aslında istediğine. |
Benzer içerikler
- kunduz eğitmen
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- 2026 dgs ne zaman
- astigmat engelli raporu oranı
- eyüp b ekşi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X