Arkadaşlar 70-75 bandında gidip geliyorum. Gerçekten güzel sorular bulunan kitapları çözdüm. Şu an elimde birkaç genel deneme harici hiçbir şey kalmadı. Ben bitirdiğim sağlam kaynakları yazayım sizin eğer varsa bildiğiniz o seviyede ya da üstünde bir deneme serisi (branş ya da genel) bana önerin lütfen. Kaynak olmak zorunda da değil öneriler mesela biyolojide artık incik cıncık ediyorum her şeyi o tarz ders calısma taktikleri de olur. AYT matematik artık sadece genel denemelerde çözmek istiyorum onu da belırteyım. Kaçan netler de biyolojiden ayrıntı sorunca falan oluyor , mattan 1-2 derken düşüyor. Fizik : apotemi , Kimya : Aydın , Biyoloji : biyotik , Matematik : orijinal , 3d , çap , 345 |
AYT sayısal derece için deneme vb. öneri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yazdıkların biten kitaplar mı
-
Evet , onlar haricinde de bitirdiklerim oldu ama bunlara denk göremedim. Bir de fenden çözdüklerim var onlar da ulti ve çap.
-
3d ve rasyonel harici genel bilmiyorum hocam
ben haftaya alan denemesine başlayacağım 3dnin alan denemelerii çözmüştüm fkb
alan denemesi çözecek misiniz
-
alan denemesi ne oluyor ?
Bu arada rasyonelin denemeleri güzel harbi onlara bir göz atayım
-
Hocam bitirdikleriniz soru bankası mı? Öyleyse helal olsun.
-
Hocam Apotemi ayt fizik denemelerini çözerken zorlandın mı? Bazı sorular çerez işaretle geç bazıları da ölüm gibi geldi bana ama benim mi fiziğim körelmiş anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soru bankası değil. Soru bankalarında fizikten aydın - bilgi sarmal - nihat bilgin bitti kimyadan palme ve esen biyolojiden biyotik ve benim hocam mattan 3d toprak biraz apotemi öyle
-
esş orbital
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle aman aman zorlandığım sorular vardı diyemem ama güzel yorumlar kazandım. Bu sene ayt fizikten sadece apotemiyi bitirdim 14 ya da 13 doğru geliyor aşağısını sadece 1 kere gördüm.
Bazılarının kolay olması olayını ben de fark ettim ama ayt öyle geliyor zaten biraz kolay biraz zor.
-
Sipariş etme olayı olmasa esş alırdım ama ıcınde ne var ne yok goremedıgım ıcın ıncelemeden almak istemiyorum.
Orbital olabilir ben de beğendim alırım gibi.
tesekkur ettım.
-
içinde ne var ne yok ben gördüm hocam öneririm
rica ederim
-
Ertan sinan ve sonuç derece ayt mat 10lu baya iyiydi apotemi de bakabilirsin mat için o da iyi
Tam olarak neyi kastettin burada? Sayfalarını görmeden almak mı? Sitemizde bütün soruların çözüm videoları da bulunuyor örnek PDF de. Oralardan bakabilirsin aslında istediğine.
-
İşlerde var esşnin denemeleri, gidip bakabilirsin.
Bilmiyordum işlerde olduğunu ben bugün gidip incelerim tesekkur ettım
-
Ben denemelerin örneğine bakmak için geçen aylarda araştırmıştım ama 1-2 sayfadan fazla bir şey bulamamıştım bir de sadece online satış yaptığınızı sanıyordum o yüzden öyle yazdım.
İşlerde olduğunu yeni öğrendim bugün gidip incelerim. Çok teşekkür ettim ilgilendiğiniz için.
-
3dnin mat ve fen branş denemelerini birleştirip çözebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tam olarak neyi kastettin burada? Sayfalarını görmeden almak mı? Sitemizde bütün soruların çözüm videoları da bulunuyor örnek PDF de. Oralardan bakabilirsin aslında istediğine. |
Benzer içerikler
- youtube playlist indirme
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- okuması en zor bölümler
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X